Εγω γιατί νομίζω πως δεν εχει τίποτα κι απλά άκους τον λίγο επεξεργαστή την ώρα που γράφει το τηλέφωνο . Κοινος δεν πρόκειται για πρόβλημα δεν θα το ακούσει ποτέ κανενας στο κόσμο όταν τραβας βίντεο .. Αν θες να κάνεις ταινία θα πάρεις μπουμ και δεν θα ακουστεί στον ήχο ....
Σε απόλυτη και απόλυτα σκοτάδια ...
Γιατί ρε παιδιά δεν χαίρεστε την ζωή σας και ψάχνετε να βρείτε συνέχεια προβλήματα που δεν υπάρχουν ... ;
Γιώργο εγώ πιστεύω πως αν πας και στο απόλυτο τίποτα του διαστήματος θα δεις ότι δεν μπορεί να κάνει play videos της Madona από το YouTube!
On_7+
Κι όμως Σπύρο δεν το παρατήρησα στο απόλυτο τίποτα. Εκεί το επιβεβαίωσα. Το παρατήρησα σε ένα 4Κ βίντεο που είχα τραβήξει έναν δεινόσαυρο (αυτόν που βρυχάται και κουνιέται
) στο μουσείο φυσικής ιστορίας στο Λονδίνο τον περασμένο Φεβρουάριο. Έβαλα να το χαζέψω με τα ακουστικά και Ακουγόταν ένα τρίξιμο στο βάθος. Και ξέρεις μετά εγω δεν θέλω και πολυ(λολ), διάβασα εδώ κάποια περιστατικά ρώτησα μετά και αυτο. Ούτε θα τρέξω προς το παρόν στο σέρβις όπως έκανα παλιά και χαλιομουν ούτε τίποτα. Αν δεν πάρω το επόμενο που βγει το Σεπτέμβρη (ναι οκ σας έπεισα
) ίσως, λέω, ίσως και να το πάω πριν κλείσει χρόνο να το αλλάξω. Αυτο θα συμβούλευα και στα υπόλοιπα παιδιά εδώ.
Πι.Ες: Μου βγήκε ο καφε από τη μύτη με το απόλυτο τίποτα του διαστήματος.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro