Ξερεις εσυ... αργησαν... εχασες επαγγελαμτικα ραντεβου... ελληνας... κτλ...
Ρε φίλε κοντά 200$ είναι αυτά !
Χίλιες φορές στα μπουζούκια ! 🤣
Τώρα ελληναράς!!!!
On_7+
Δημοσίευση 31/05/2017 - 16:32
Ξερεις εσυ... αργησαν... εχασες επαγγελαμτικα ραντεβου... ελληνας... κτλ...
@CaLi@
Δημοσίευση 01/06/2017 - 09:45
Zεσταθηκε παρα πολυ και εσπασε μονη της η οθονη πες του. κοψε και κανενα δαχτυλο , πουλα λιγο τρελα! παιζει να σου δωσουν καινουργιο! χαχαχα
Δημοσίευση 01/06/2017 - 10:42
Δημοσίευση 01/06/2017 - 12:01
Άλλαξε μόλις το παρατήρησα κ εγώ.Ασχετο: παλι αλλαξε ο ηχος στο messenger του facebook ή κανα bug σε μενα; εκανα και force restart αλλα τιποτα
Δημοσίευση 01/06/2017 - 18:55
Δεύτερη φορά και μάλιστα από μπαλκόνι πρώτου ορόφου .... Την πτώση την σταμάτησε καπό αυτοκινήτου αλλά αυτό συνέχισε την πτώση στα τσιμέντα ...
Ρε στα 10 χρόνια δεν έχω σπάσει οθόνη και σε αυτό που ξέχασα να βάλω Apple Care μου ήρθε και η 2η κατραπακιά..
Θα το δηλώσω πια στους παραδρομείς αλεξιπτωτιστές με τόσες τούμπες ...
Αλλά το σκυλί το jet Μαύρο, ούτε γρατζουνιά !! Αυτή η veil τελικά μπορεί να είναι λεπτή αλλά δεν ξέρω το προστατεύει καλά !
On_7+
Πονεσε η ψυχη μου
Δημοσίευση 04/06/2017 - 13:35
Παιδιά θυμίστε μου κάτι. Το yahoo mail στην μανήσια εφαρμογή του iphone , έχει την επιλογή για να έρχονται τα μειλ , με ώθηση ή μετάκληση; Θυμάμαι ότι είναι με ώθηση, παρολαυτά δεν έχω πλέον την επιλογή. Μήπως φταίει που ενεργοποίησα το 2 step verification;
Δημοσίευση 10/06/2017 - 20:03
Δημοσίευση 10/06/2017 - 20:16
δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κανείς πρεπει να το δει κάποιος τεχνικός μιας κι είσαι μέσα σε εγγύησηΠαιδιά καλησπέρα! Μια βοήθεια αν γνωρίζετε! Φίλος κέρδισε 7αρι και από την Τρίτη εβδομάδα του κόλλησε το πλήκτρο volume up! Έχει ξανατύχει δε κανέναν κ το έχει λύσει πριν το στείλουμε σε infoquest ή document? Ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/06/2017 - 12:53
Παιδιά καλησπέρα! Μια βοήθεια αν γνωρίζετε! Φίλος κέρδισε 7αρι και από την Τρίτη εβδομάδα του κόλλησε το πλήκτρο volume up! Έχει ξανατύχει δε κανέναν κ το έχει λύσει πριν το στείλουμε σε infoquest ή document? Ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/06/2017 - 14:46
Δημοσίευση 16/06/2017 - 15:02
Ένα Hard Reset σε πρώτη φάση και μετά παρακολούθηση. Έχω την αίσθηση ότι είναι συγκυριακό.
Δημοσίευση 16/06/2017 - 16:04
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 16/06/2017 - 16:05.
Δημοσίευση 22/06/2017 - 19:36
Ρωτάω τους κατόχους, τελικά μετά από τόσους μήνες χρήσης το Jet Black πως τα πάει με τις γρατσουνιές;Τόσο καλά όσο το Matte Black, ή πολύ χειρότερα;
Υπάρχει η δυνατότητα να μείνει σε άριστη κατάσταση γενικά μετά από μήνες χρήσης, ή τις μικρές γρατσουνιές (τουλάχιστον) δύσκολα τις γλιτώνεις;
Δημοσίευση 22/06/2017 - 19:41
Εδώ και με το μάτ με εκνευριστικά προσεκτική χρήση και δεν τις γλιτώνεις...Ρωτάω τους κατόχους, τελικά μετά από τόσους μήνες χρήσης το Jet Black πως τα πάει με τις γρατσουνιές;Τόσο καλά όσο το Matte Black, ή πολύ χειρότερα;
Υπάρχει η δυνατότητα να μείνει σε άριστη κατάσταση γενικά μετά από μήνες χρήσης, ή τις μικρές γρατσουνιές (τουλάχιστον) δύσκολα τις γλιτώνεις;
Δημοσίευση 22/06/2017 - 19:46
Εδώ και με το μάτ με εκνευριστικά προσεκτική χρήση και δεν τις γλιτώνεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εντάξει μπορεί να το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα χωρίς θήκη, αλλά το δικό μου παραμένει σε άριστη κατάσταση μετά από 7 μήνες, κάναδυο σημαδάκια ελάχιστα εμφανή έχει και αυτά μπορεί να είναι και από την ίδια την θήκη (σκόνη κτλ μέσα σε αυτήν).
Η φάση είναι αν το jet black έχει την ίδια αντοχή ή βλέπεις γρατσουνιές ακόμα και από βάλε-βγάλε σε θήκες;
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες