Τα πρώτα iPhone 7/7Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 13/10/2017 - 12:43
Ad
Δημοσίευση 13/10/2017 - 12:48
Δημοσίευση 13/10/2017 - 12:51
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/10/2017 - 19:29
Εγώ στην θέση σου θα έκλεινα ένα ραντεβού από τώρα εφόσον ξέρεις την ημερομηνία που θα βρίσκεσαι εκεί, τυχαία δεν θα έλεγα στους κολλητούς μου τίποτα και όταν πάλι τυχαία θα περνούσατε απ'εξω τους λες δεν μπαίνω μέσα να δω το πρόβλημα που έχω; Έτσι λύνεις όλα τα προβλήματα σου.
Είσαι ο ήρωας μου, έτσι;
Δημοσίευση 14/10/2017 - 22:17
Ίσως...
Δημοσίευση 14/10/2017 - 23:10
Δημοσίευση 14/10/2017 - 23:20
Τι συμβουλή ζητάς? Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αν δεν μπορείς με αυτό που είσαι απλά το αλλάζεις.
Εγώ πάντως όσο και αν έκραζα τα μεγάλα κινητά πλέον δεν μπορώ να αποχωριστώ την σειρά Plus. Με τον χώρο ποτέ μου δεν είχα θέμα και πάντα παίρνω την μικρότερη έκδοση. Χρησιμοποιώ μόνο αυτά που πραγματικά μου χρειάζονται στο κινητό.
Δημοσίευση 14/10/2017 - 23:35
συμβουλη που λέει ο λόγος. Πιο πολύ κουβέντα εννοούσα. Σίγουρα θα με χαλάσει η μπαταρία,καθως και η κάμερα. δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει κάνει τέτοια αλλαγή και μετά το μετάνοιωσε.Τι συμβουλή ζητάς? Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Αν δεν μπορείς με αυτό που είσαι απλά το αλλάζεις.
Εγώ πάντως όσο και αν έκραζα τα μεγάλα κινητά πλέον δεν μπορώ να αποχωριστώ την σειρά Plus. Με τον χώρο ποτέ μου δεν είχα θέμα και πάντα παίρνω την μικρότερη έκδοση. Χρησιμοποιώ μόνο αυτά που πραγματικά μου χρειάζονται στο κινητό.
Δημοσίευση 14/10/2017 - 23:40
Αν και τις προηγούμενες χρονιες θυσίαζα πολλές φορές τη μπαταρία, για μια μικρότερη συσκευή, με την έλευση των 7/8 και της διπλής κάμερας, το Plus το θεωρώ μονόδρομο για εμένα.
Η μπαταρία και η οθόνη δεν με νοιάζουν τόσο, αλλά η κάμερα είναι αυτό που με κρατάει σε Plus μοντέλα.
Εξάλλου powerbank έχουμε σχεδόν όλοι πια (έστω και ένα να κάθεται στο σπίτι).
Δημοσίευση 14/10/2017 - 23:47
συμβουλη που λέει ο λόγος. Πιο πολύ κουβέντα εννοούσα. Σίγουρα θα με χαλάσει η μπαταρία,καθως και η κάμερα. δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει κάνει τέτοια αλλαγή και μετά το μετάνοιωσε.
Εγώ θα σου πρότεινα να καθίσεις να δεις τι ανάγκες έχεις περισσότερο και αναλόγως να πράξεις. Τώρα για παράδειγμα να σου πω, ναι φίλε κάνε την αλλαγή χθες και δεν θα το μετανοιώσεις σίγουρα είναι κάτι που δεν θα ακούσεις απο εμένα. Βάλε τα δικά σου θέλω πάνω απο όλα. Τώρα θα ακούσεις διάφορα αλλά όλοι μα όλοι μιλούν με τα δικά τους στανταρ.
Αν και τις προηγούμενες χρονιες θυσίαζα πολλές φορές τη μπαταρία, για μια μικρότερη συσκευή, με την έλευση των 7/8 και της διπλής κάμερας, το Plus το θεωρώ μονόδρομο για εμένα.
Η μπαταρία και η οθόνη δεν με νοιάζουν τόσο, αλλά η κάμερα είναι αυτό που με κρατάει σε Plus μοντέλα.
Εξάλλου powerbank έχουμε σχεδόν όλοι πια (έστω και ένα να κάθεται στο σπίτι).
Γενικά με την Plus σειρά δυστυχώς ή ευτυχώς έχει βολευτεί πολύς κόσμος για τον εκάστοτε λόγο ο καθένας.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 09:18
επρεπε να βαλουν και στο μικρο την καμερα του plus...ετσι θα ηταν δικαιη επιλογη!! Γιατι περα απο την πλακα..την καμερα ολοι την θελουμε , το μεγεθος αλλους τους βολευει - αλλους οχι.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 09:25
Εγω μολις βγηκε το πρωτο 6 plus πουλησα το μικρο 6αρι και το πηρα, το αντεξα μερικους μηνες κ μετα το εδωσα για το μικρο παλι.
Δεν ξερω αλλα κατι δεν μου κατσε καλα, με το μεγεθος κ νομιζω κ το ios τοτε εκανε κατι lagαρισματα κ μου την εσπασε.
Οταν βγηκε το 6s plus εδωσα παλι το μικρο κ το πηρα και μετα απο ενα χρονο εδωσα το 6s plus και πηρα 7 plus !
Τωρα δεν μπορω πια με μικρη οθονη 4.7 !!
Δημοσίευση 16/10/2017 - 11:56
Once you go Plus, you 'll never go back.
Δατς γουαι γιου γκοου Χ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες