Δοκίμασα hard reset, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει κι άλλος θόρυβο/παρασιτα κατά την ομιλία στο ακουστικό; Γνωρίζετε κάτι;
δοκιμασες με αλλα ακουστικα?
δοκιμασες να καθαρισεις την εισοδο των ακουστικων ?
Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:03
Δοκίμασα hard reset, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει κι άλλος θόρυβο/παρασιτα κατά την ομιλία στο ακουστικό; Γνωρίζετε κάτι;
δοκιμασες με αλλα ακουστικα?
δοκιμασες να καθαρισεις την εισοδο των ακουστικων ?
Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:15
Καλησπερα! Έχω ένα θέμα με το iPhone 7 Plus μου! Από όσο θυμάμαι το έκανε από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα, αλλά δεν το έκανε συχνά! Τώρα το κάνει ένα τικ συχνότερα! Όταν το βάζω να φορτίζει κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο ακούω τον ήχο ότι μόλις συνδέθηκε στην μπριζα και βγάζει και τη μπαταρία στη lock screen ! Δεν το κάνει συνέχεια αλλά που και που! Τι είναι αυτό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
μου το έχει κάνει και σε μένα σε απλό 7αρι με τον ήχο. μετά απο μερικά δευτερόλεπτα που το ειχα συνδέσει. αλλά δεν πρόσεξα την οθόνη αν αναψε να σου πω την αληθεια. νομιζω δεν ειχε ανάψει. με αυθεντικα καλωδια φορτιστή.
Δημοσίευση 07/11/2017 - 08:24
Τελευταία επεξεργασία από: gousias, 07/11/2017 - 08:24
Δημοσίευση 07/11/2017 - 13:54
Το δοκίμασα και με apple in-ear remote control και με τα άλλα που έχει το κουτί. Επίσης φορτιστής και καλώδιο γνήσια. Είναι καινούργιο, η θύρα είναι καθαρή.
απο την στιγμη που ειναι καινουργια συσκευη και εχεις θεμα μαλλον πρεπει να το πας να του ριξουν μια ματια. Τωρα restore και συναφη τι να προσφερουν
Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:51
Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:12
Εκτός του θορύβου που έκανε συνδεδεμένο το handsfree κατά την ομιλία, μόλις εντόπισα ότι κάνει θόρυβο όταν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα για φόρτιση και γίνεται ομιλία. Από το ακουστικό κάνει ένα θόρυβο περίεργο. Το έχει κι άλλος; Τι γίνεται;
Όταν είναι στην ομιλία και κάνει σύντομο διακεκομμένο αλλά επαναλαμβανόμενο θόρυβο (σαν παράσιτο) είναι αυτό το λεγόμενο hissing ή κάτι άλλο;
οποιος εχει το 7 εχει παρατηρησει κατι τετοιο?
Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:34
Δημοσίευση 07/11/2017 - 18:35
Δύο 7 Plus πέρασαν από τα χέρια μου, δεν είχα κανένα θέμα από ios 10 μέχρι 11.1 beta 5
Δημοσίευση 07/11/2017 - 19:30
Δημοσίευση 07/11/2017 - 19:34
https://www.dropbox....11 02.mp4?dl=0'> https://www.dropbox.... 11 02.mp4?dl=0
Καλησπερα σε όλους! Σήμερα παρατήρησα ΤΡΕΛΑ κολλήματα στη συσκευή μου που ΠΟΤΕ δεν είχαν εννοείται ούτε με το iOS 10 ούτε με το iOS 11 στις αρχές!
Έχω εδώ και μια εβδομάδα που έβαλα το 11.1 και μέχρι στιγμής ήταν όλα κομπλέ σήμερα ξαφνικά ένιωσα το κινητό να ζορίζεται πολύ ακόμα και η απόκριση στην πληκτρολόγηση δεν είναι άμεση! Επίσης τα νοτιφικεσιον από μηνύματα Λαγκαραν το ίδιο και η συσκευή! Πχ όταν χρησιμοποιούσα τη συσκευή και ερχόταν ένα notification η συσκευή πάγωνε για 1-2 δευτερόλεπτα( συμβαίνει και τώρα που γράφω το μήνυμα! Επίσης όταν πηγαίνω στα widget κολλάει απίστευτα (το έχω και στο βίντεο που έχω ποστάρει!) χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή από πίσω!
Όλο αυτό μου φαίνεται περίεργο γιατί το κινητό ήταν απροβλημάτιστο παλιότερα και εννοείται ότι εδώ και μια εβδομάδα με το 11.1 δεν είδα κάποιο πρόβλημα, σήμερα ξαφνικά!
Τι λέτε να συμβαίνει;
Είναι απαράδεκτο σε συσκευή ούτε χρόνου να λαγκαρει τόσο άσχημα!
Κάνε ένα hard reset για αρχή. Μπορεί να έφαγε κάποιο σκάλωμα.
Δημοσίευση 07/11/2017 - 23:30
Καλησπερα σε όλους! Σήμερα παρατήρησα ΤΡΕΛΑ κολλήματα στη συσκευή μου που ΠΟΤΕ δεν είχαν εννοείται ούτε με το iOS 10 ούτε με το iOS 11 στις αρχές!
Έχω εδώ και μια εβδομάδα που έβαλα το 11.1 και μέχρι στιγμής ήταν όλα κομπλέ σήμερα ξαφνικά ένιωσα το κινητό να ζορίζεται πολύ ακόμα και η απόκριση στην πληκτρολόγηση δεν είναι άμεση! Επίσης τα νοτιφικεσιον από μηνύματα Λαγκαραν το ίδιο και η συσκευή! Πχ όταν χρησιμοποιούσα τη συσκευή και ερχόταν ένα notification η συσκευή πάγωνε για 1-2 δευτερόλεπτα( συμβαίνει και τώρα που γράφω το μήνυμα! Επίσης όταν πηγαίνω στα widget κολλάει απίστευτα (το έχω και στο βίντεο που έχω ποστάρει!) χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή από πίσω!
Όλο αυτό μου φαίνεται περίεργο γιατί το κινητό ήταν απροβλημάτιστο παλιότερα και εννοείται ότι εδώ και μια εβδομάδα με το 11.1 δεν είδα κάποιο πρόβλημα, σήμερα ξαφνικά!
Τι λέτε να συμβαίνει;
Είναι απαράδεκτο σε συσκευή ούτε χρόνου να λαγκαρει τόσο άσχημα!
Βέβαια αν πήγες με Update, κάνε Restore.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 01:42
Δημοσίευση 18/11/2017 - 02:03
η εφαρμογη εχει αναβαθμιστει 2 φορες τελευταια Θαναση, τωρα ακουω Υanni κανα δεκαλεπτο και δεν παρατηρω κατι.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 02:06
η εφαρμογη εχει αναβαθμιστει 2 φορες τελευταια Θαναση, τωρα ακουω Υanni κανα δεκαλεπτο και δεν παρατηρω κατι.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/11/2017 - 02:21
Yanni Pario?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
plus εχεις ε?
ΥΓ Αν και Γιαννακης στα πολυ νιατα μας εθρεψε πολλες αερο καψουρες
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες