μεχρι τότε τι κάνουμε;δεν υπάρχει Bluetooth;άραγε κάνει την λειτουργία αυτή ή είναι μόνο για ομιλία;
με οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο κυκλοφορει στην αγορα κανεις τη δουλεια σου
Δημοσίευση 11/10/2016 - 10:29
μεχρι τότε τι κάνουμε;δεν υπάρχει Bluetooth;άραγε κάνει την λειτουργία αυτή ή είναι μόνο για ομιλία;
με οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο κυκλοφορει στην αγορα κανεις τη δουλεια σου
Δημοσίευση 11/10/2016 - 10:35
Όσοι είχατε πρόβλημα με κλικ θα μπορούσατε να μας πείτε τι χρώμα το έχετε; Μήπως εντοπίζεται το προβλημα σε συγκεκριμένο χρώμα πχ τα μαύρα ή και σε άλλα;
Δημοσίευση 11/10/2016 - 11:14
Παιδια καλημερα!!εδω και καποιες ημερες κατοχος 7plus και παρατηρησα κατι...σε καποιες επαφες εχω φωτογραφιες...
Οταν ομως με καλουν εμφανιζεται μικρη η φωτογραφια..
αλλαξα σ εναν,τιποτα..Την ξανα αλλαξα τιποτα παλι..Την αλλαζω για 3η φορα και μου την εμφανισε κανονικα μεγαλη..
στους αλλους παραμενει το προβλημα...
Δημοσίευση 11/10/2016 - 11:35
πολυ χαίρομαι που. Μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω.με οποιοδηποτε bluetooth ακουστικο κυκλοφορει στην αγορα κανεις τη δουλεια σου
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:16
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:19
για βαλε ενα video , καθως ως κατοχος iphone 7 plus , εδω κι 3 εβδομαδες , δεν εχω αντιληφθει κατι
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:33
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:34
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:43
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:46
Επιτέλους παρέλαβα κ εγω.
Η συσκευή άψογη χωρίς τριξίματα κλικαρισματα κτλ ούτε κάποιο θεμα με την κάμερα που κολλάει σε μερικούς ( αυτο λογικά θα ειναι θεμα software)
Μετάβαση απο 6 plus κ αυτο που εχω να πω ειναι ότι η συσκευή απλά πετάει.
Το home button το συνηθίζεις στο πρώτο πεντάλεπτο.
Ήχος απίστευτος.
Καλύτερο σε όλους τους τομείς σε σχέση με το 6 plus.
Μεχρι στιγμής δεν εχω βρει κατι να με χαλάσει.
Στο μονο που δεν είδα διαφορα ειναι στην οθόνη αλλα ακομα δεν εκανα σύγκριση κάτω απο τον ηλιο.
Δεν ξερω αν αξίζει μετάβαση απο το 6s plus αλλα απο το 6 αξίζει 100%.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:47
Μεγειες ρε!!Επιτέλους παρέλαβα κ εγω.
Η συσκευή άψογη χωρίς τριξίματα κλικαρισματα κτλ ούτε κάποιο θεμα με την κάμερα που κολλάει σε μερικούς ( αυτο λογικά θα ειναι θεμα software)
Ήχος απίστευτος.
Στο μονο που δεν είδα διαφορα ειναι στην οθόνη αλλα ακομα δεν εκανα σύγκριση κάτω απο τον ηλιο.
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 11/10/2016 - 12:47
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:51
Καλοδούλευτο!
Μεγειες ρε!!
Σε αυτο θα συμφωνησω και εγω. Για αυτο προσπαθω να αναβαθμιζω ανα 2 χρονια. Ελπιζω να μη μας τη κανει του χρονου και μας αδειασει το πορτοφολι.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 12:59
Δημοσίευση 11/10/2016 - 13:03
καλοριζικο ρε μαγκα!αντε να το χαρεις οσο δεν παει τωρα τοσο καιρο που εκανες υπομονη!!Επιτέλους παρέλαβα κ εγω.
Ήχος απίστευτος.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 13:05
ναι συμβαινει καμια φορα και στο δικο μου το 6s plus και πρεπει να κανω αποσυνδεση και ξανασυνδεση.δεν ειναι τιποτα μην σε ανησυχει.καλησπερα,εχει αντιμετωπίσει κανενας πρόβλημα με μεταφορά τραγουδιών στα ηχεία του αυτοκινήτου με bluetooth?Μηπως ειναι θέμα bug και αναβάθμισης λογισμικού,εχω iphone 7 plus με 6s δεν είχα κάποιο αντίστοιχο θέμα ..
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες