Επιτέλους παρέλαβα κ εγω.
Η συσκευή άψογη χωρίς τριξίματα κλικαρισματα κτλ ούτε κάποιο θεμα με την κάμερα που κολλάει σε μερικούς ( αυτο λογικά θα ειναι θεμα software)
Μετάβαση απο 6 plus κ αυτο που εχω να πω ειναι ότι η συσκευή απλά πετάει.
Το home button το συνηθίζεις στο πρώτο πεντάλεπτο.
Ήχος απίστευτος.
Καλύτερο σε όλους τους τομείς σε σχέση με το 6 plus.
Μεχρι στιγμής δεν εχω βρει κατι να με χαλάσει.
Στο μονο που δεν είδα διαφορα ειναι στην οθόνη αλλα ακομα δεν εκανα σύγκριση κάτω απο τον ηλιο.
Δεν ξερω αν αξίζει μετάβαση απο το 6s plus αλλα απο το 6 αξίζει 100%.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μεγειά λοιπόν, καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο να είναι...
Hissing δεν έχεις ?
Ένα μικρό update στις εντυπώσεις από εμένα.
Δύο μικρά θεματάκια αντιμετωπίζω. Το ένα έχει να κάνει με τα μηνύματα, που αργουν να φύγουν και χρειάζομαι κάποιες φορές 1-2 προσπάθειες για να αποσταλλούν. Πιθανόν να είναι του ios10 το θέμα.
Το δεύτερο είναι η έλλειψη 3.5mm jack. Ναι μεν ήμουν υπέρμαχος της αλλαγής αυτής γιατί μας πάει στο μέλλον, εξέλιξη τεχνολογίας, μπλα μπλα μπλα και πιθανόν να είναι οκ για μια μέση χρήση, αλλά όταν έχω το κινητό δίπλα στον υπολογιστή μου να φορτίζει από usb και αναγκάζομαι κάθε λίγο να βγάζω τη φόρτιση για να βάλω τα ακουστικά, ώστε να απαντήσω στις πολλές κλήσεις που απαιτεί η δουλειά μου, έχω πρόβλημα.
Γίνεται σπαστικό. Σε οδηγεί σε bluetooth ακουστικά ή ανταπτοράκι με 2 lighting. Δε βλέπω να το γλυτώνω. Όποιος έχει δει κάποια εναλλακτική, εκτός της belkin, θα με υποχρέωνε αν με ενημέρωνε.