Παιδια εχετε καποιο θεμα με το wifi??? Χανει πολυ ευκολα το σημα το δικο μ
Μπα, μια χαρά το wifi.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 14:41
Μπα, μια χαρά το wifi.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 14:42
φιλε μου , εχει πολλα προβληματα το κινητο σου παντως .... των υπολοιπων ειναι οκ
Δημοσίευση 11/10/2016 - 15:11
Καθε χρονο την παταω οχι στα s στα πρωτοτυπα μαλακια θαπρεπει να περιμενω οι πρωτες παρτιδες εχουν θεματαφιλε μου , εχει πολλα προβληματα το κινητο σου παντως .... των υπολοιπων ειναι οκ
Δημοσίευση 11/10/2016 - 15:17
Καθε χρονο την παταω οχι στα s στα πρωτοτυπα μαλακια θαπρεπει να περιμενω οι πρωτες παρτιδες εχουν θεματα
δοκιμασε και καμμια επαναφορα.Ολων των Ρυθμισεων( πρωτη πρωτη επιλογη) η και Ρυθμισεων δικτυου.Δεν χανεις τιποτα
Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:28
Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:30
Σιγά τα προβλήματα πχ hissing που έβγαλε το Iphone ! Αυτά είναι πραγματικά προβλήματα
http://www.bbc.co.uk...siness-37618618
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλά και αυτός με το Note 7 δεν έχει πραγματικό πρόβλημα. Απλά του άρπαξε λίγο στις άκρες.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:36
Παιδια οταν συνδεομαι στο δικτυο μου ,βγαζει συσταση ασφαλειας αυτο δεν μου το εβγαζε στο 6s plus..και ταυτοχρονα χανω σημα πολυ ευκολα πληκτρολογβ τον κωδικο δεν με βαζει στο δικτυο και αλλα τετοια παραλογα.εκανα επαναφορα δικτυου αλλα τα ιδια παλι
Πόσες μέρες το 'χεις το τηλ?
Απο που η αγορά?
Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:42
Παιδια οταν συνδεομαι στο δικτυο μου ,βγαζει συσταση ασφαλειας αυτο δεν μου το εβγαζε στο 6s plus..και ταυτοχρονα χανω σημα πολυ ευκολα πληκτρολογβ τον κωδικο δεν με βαζει στο δικτυο και αλλα τετοια παραλογα.εκανα επαναφορα δικτυου αλλα τα ιδια παλι
Τη σύσταση ασφαλείας την βγαζει γιατί προτείνει σύνδεση σε δίκτυο με μη wep κωδικο..μηπως εχεις 2 ρουτερ στο σπιτι ή κανα wifi expander?
αυτο το βγαζει και σε 6s plus. δεν ειναι προβλημα του τηλ .το ios 10 ειναι αυστηροτερο μαλλον με wep κτλ
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 11/10/2016 - 16:45
Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:48
Το ίδιο μου έκανε και εμένα αλλά την δεύτερη φορά που τα πέρασα όλα από την αρχή.Παιδια οταν συνδεομαι στο δικτυο μου ,βγαζει συσταση ασφαλειας αυτο δεν μου το εβγαζε στο 6s plus..και ταυτοχρονα χανω σημα πολυ ευκολα πληκτρολογβ τον κωδικο δεν με βαζει στο δικτυο και αλλα τετοια παραλογα.εκανα επαναφορα δικτυου αλλα τα ιδια παλι
Δημοσίευση 11/10/2016 - 17:00
Η συσταση ασφαλειας εχει σχεση με τον κωδικο ασφαλειας νομιζω, η apple προτεινει WPA2 Personal (AES) η σε παλιοτερα ρουτερ WPA/WPA2 Mode
" If you have older Wi-Fi devices that don't support WPA2 Personal (AES), a good second choice is WPA/WPA2 Mode, also known as WPA Mixed Mode. This mode allows newer devices to use the stronger WPA2 AES encryption, while still allowing older devices to connect with older WPA TKIP-level encryption. If your Wi-Fi router doesn't support WPA/WPA2 Mode, WPA Personal (TKIP) mode is the next best choice.
For compatibility, reliability, performance, and security reasons, WEP is not recommended. WEP is insecure and functionally obsolete. If you must choose between WEP and TKIP, choose TKIP."
Δημοσίευση 11/10/2016 - 17:03
Παιδια εχετε παρατηρησει και εσεις οτι η οθονη των 7 / 7 Plus κιτρινιζει λιγο ή μονο σε μενα μου φαινεται?
Το εβαλα διπλα διπλα με το 6S Plus και οντως το λευκο του 7 Plus δεν ειναι σαν του 6S Plus. Του 6S Plus ειναι πιο ψυχρο...
Δειτε στην φωτο που τα εβαλα διπλα διπλα και πειτε μου και εσεις αν βλεπετε διαφορα ή οχι??
Εχετε παρατηρησει και εσεις κατι στα δικα σας 7 / 7 Plus??
Δεν νομιζω να ειναι ελαττωματικο εεε?
IMG_1944.JPG 101,62KB 100 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 11/10/2016 - 17:04
Δημοσίευση 11/10/2016 - 17:07
Είναι σα να έχεις το night shift. Μήπως το έχεις ενεργοποιημένο ;Παιδια εχετε παρατηρησει και εσεις οτι η οθονη των 7 / 7 Plus κιτρινιζει λιγο ή μονο σε μενα μου φαινεται?
Το εβαλα διπλα διπλα με το 6S Plus και οντως το λευκο του 7 Plus δεν ειναι σαν του 6S Plus. Του 6S Plus ειναι πιο ψυχρο...
Δειτε στην φωτο που τα εβαλα διπλα διπλα και πειτε μου και εσεις αν βλεπετε διαφορα ή οχι??
Εχετε παρατηρησει και εσεις κατι στα δικα σας 7 / 7 Plus??
Δεν νομιζω να ειναι ελαττωματικο εεε?
IMG_1944.JPG
Τελευταία επεξεργασία από: spyros6spl, 11/10/2016 - 17:08
Δημοσίευση 11/10/2016 - 17:13
Είναι σα να έχεις το night shift. Μήπως το έχεις ενεργοποιημένο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν θυμαμαι καλα (γιατι δεν ειναι δικο μου, ειναι συναδελφου) οτι ηταν ενεργοποιημενο και στα 2 τηλεφωνα τις ιδιες ωρες (22:00 - πρωι) οταν τσεκαραμε ρυθμισεις και ηταν ιδιες...
Δημοσίευση 11/10/2016 - 17:18
Δημοσίευση 11/10/2016 - 17:30
@CaLi@
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες