Σχεδόν απόλυτο σκοτάδι με την απλή και με την telephoto.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Απολυτο σκοταδι με απολυτο φλας εννοεις;
Δημοσίευση 11/10/2016 - 20:58
Σχεδόν απόλυτο σκοτάδι με την απλή και με την telephoto.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 11/10/2016 - 21:08
To bench το έκανες για την μνήμη? Όλα οκ?Επιτέλους παρέλαβα κ εγω.
Η συσκευή άψογη χωρίς τριξίματα κλικαρισματα κτλ ούτε κάποιο θεμα με την κάμερα που κολλάει σε μερικούς ( αυτο λογικά θα ειναι θεμα software)
Μετάβαση απο 6 plus κ αυτο που εχω να πω ειναι ότι η συσκευή απλά πετάει.
Το home button το συνηθίζεις στο πρώτο πεντάλεπτο.
Ήχος απίστευτος.
Καλύτερο σε όλους τους τομείς σε σχέση με το 6 plus.
Μεχρι στιγμής δεν εχω βρει κατι να με χαλάσει.
Στο μονο που δεν είδα διαφορα ειναι στην οθόνη αλλα ακομα δεν εκανα σύγκριση κάτω απο τον ηλιο.
Δεν ξερω αν αξίζει μετάβαση απο το 6s plus αλλα απο το 6 αξίζει 100%.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 21:12
Δημοσίευση 11/10/2016 - 21:14
Σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι αν είσαι με την Native εφαρμογή είναι digital zoom από την Wide κάμερα . Αν είσαι με 3rd Party εφαρμογή όπως Pro Cam η Procamera τότε είναι με την Tele . :·)
Σε χαμηλό φωτισμό δεν ενεργοποιήτε η Telephoto camera .
On_7+
To bench το έκανες για την μνήμη? Όλα οκ?
Nikos from s7 edge
Δημοσίευση 11/10/2016 - 21:27
Ή βάζεις ένα Bluetooth ακουστικό και πας από τώρα στο μέλλον..!Ισχύει αλλά θέλω να φορτίζει σιγά σιγά μιας και μένω πολλές ώρες σε υπολογιστή.
Στις κλήσεις περνάει - αλλά όχι πάντα - αυτός ο ήχος. Δεν σε κάνει να μην ακούς τον συνομιλητή, αλλά καταλαβαίνεις πως υπάρχει.
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν άλλα γενικευμένα θέματα με τη συσκευή και αυτό είναι πολύ θετικό. Αν καταρχήν δεν υπάρχει θέμα ασφαλείας, λόγω του θορύβου αυτού, κάπως θα βρεθεί λύση πιστεύω.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 21:54
Δημοσίευση 11/10/2016 - 22:09
Εμ τότε φίλε περιμένεις αναγκαστικά ένα από αυτά τα μαραφετια.Κόλλημα δικό μου με το Bluetooth. Προτιμώ ενσύρματο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/10/2016 - 22:57
To bench το έκανες για την μνήμη? Όλα οκ?
Nikos from s7 edge
@CaLi@
Δημοσίευση 11/10/2016 - 23:13
Οχι φιλε μ! Μη μου βαλεις και αλλα στο μυαλο!! τωρα θα σκεφτομαστε και ποσες φορες χρησιμοποιησαμε τη θυρα lightning;; ποσους κυκλους ζωης (βαλε βγαλε τη μερα) δινει η apple?Εμ τότε φίλε περιμένεις αναγκαστικά ένα από αυτά τα μαραφετια.
Βέβαια με το βάλε βγάλε που κάνεις κάθε τόσο όπως λες, φθείρεις περισσότερο τη θύρα lightning.
Δημοσίευση 11/10/2016 - 23:44
Δημοσίευση 12/10/2016 - 00:01
Σίγουρα καταπονείται, αλλά και τι να κανεις;
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ σκέφτομαι να πάρω ότι πιο φθηνό βγαίνει σε wireless headphone, έτσι για τα βασικά και να μην έχω έγνοια εάν χαλάσουν.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 00:28
Καλησπέρα δεν ξέρω άμα είμαι εκτός θέματος και συγγνώμη εκ των προτέρων εγώ το iPhone εφτά plus και έχω ένα πρόβλημα με το Field Test Δε μου βγάζει τις πληροφορίες και κάνει συνέχεια connecting
καλησπερα...προφανως το εχεις ξανακανει οποτε ξερεις τι πατας αλλα παρολα αυτα δεν .Δοκιμασες ενα restart στη συσκευη ? (πατημενα μαζι power και home button μεχρι να φανει το μηλο)
Δημοσίευση 12/10/2016 - 01:55
Δημοσίευση 12/10/2016 - 02:41
καλησπερα...προφανως το εχεις ξανακανει οποτε ξερεις τι πατας αλλα παρολα αυτα δεν .Δοκιμασες ενα restart στη συσκευη ? (πατημενα μαζι power και home button μεχρι να φανει το μηλο)
Δημοσίευση 12/10/2016 - 03:07
guys για όσους κάναν backup από το δς και το βάλανε στο 7 και βλέπετε κωλύματα και λοιπά να χαίρε πως δεν είναι η συσκευή αλλα το backup οποτε τη κάνουμε επαναφορά σαν νέο iphone χωρίς να βάλουμε το backup μας και μετά "σινεδουμε" icloud για να πάρουμε επαφές και λοιπά και μετά πάμε σιγά σιγά και ξανά κατεβάζουμε olla μας τα application και όλα κομπλέ για εμενα τουλάχιστον δούλεψε και στο hissing στο video και για το μικρό animation lag
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες