Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 7/7Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3342 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.844 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2016 - 15:21

7099dbcd6771a4553c2a43a578f79092.png
Οι συγκεκριμένοι είναι με χθεσινή φόρτιση μετά από restore.στην ουσία πρώτη φόρτιση.
Είχα βάλει άλλη μια φωτογραφία με τους χρόνους μου,και εκεί είχα 18 ώρες αναμονή με 5 ώρες 45 λεπτά χρήση.ηταν μετά από 4-5 ημέρες από την αγορά,αλλά είχα κάνει επαναφορά από cloud τα πάντα και τις εφαρμογές.ο pinturicchio με έβαλε σε σκέψεις.... :)
Χθες τις εφαρμογές που χρειάζομαι τις πέρασα μια μια,μπας και αλλάξει κάτι.
Απλά θυμάμαι ότι με την ίδια χρήση με το 6s plus που είχα πριν,το μεσημέρι δεν είχα γυρίσει ποτέ από την δουλειά με κάτω από 50% μπαταρία.και το φόρτιζα πάντα πριν κοιμηθώ. τωρα με το 7 plus το βάζω για φόρτιση κατά τις 6 το απόγευμα.
Ήδη είμαι στο 40% όποτε πρέπει να το βάλω για φόρτιση μιας και το απόγευμα θα βγω.δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι τις 10 το βράδυ να αντέξει.

αν μιλαμε για 7plus δειχνει...αναιμικο. Παντως δεν το αφηνεις και απο τα χερια σου, πολυ χρηση.Δεν μπορω να ξερω τις ρυθμισεις που εχεις στη συσκευη αλλα με δεδομενο το 6s plus που ειχες και τους χρονους που εκανες τουτο δεν δειχνει να πηγαινει αναλογα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 08/10/2016 - 15:22

περιεργο ...... νομιζω οτι ακομα " μαθαινει " η μπαταρια του .... ειναι πολυ λιγοι οι χρονοι αυτοι για plus 

#63   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 15:26

7 plus 256 έχω.ναι σύγκριση πάντα με το 6s plus που είχα.
Το βράδυ μάλλον πάω πάλι για restore,5 βασικές εφαρμογές,boom beach στο iPad μόνο,και το τεστάρω για 2-3 ημέρες.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 08/10/2016 - 15:28

#64   gmakris

gmakris

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/10/2016 - 15:37

εποιασα ενα 7αρι για λιγη ωρα επαιξα μαζι του εχοντας διπλα το 6αρι....εντελως αδιαφορο χωρις κατι νεο και ενδιαφερον.
Η ταχυτητα στα menu ιδια (στο 6αρι ειμαι 3 εκδοσεις πισω). Δεν το ζορισα οποτε ισως εκει να εβλεπα διαφορα στην ταχυτητα. Επειδη μπορω να το παρω με επιδοτηση μεσω της εταιρειας θα προτιμησω να παρω κατι αλλο....

Το 7αρι θα το αγοραζα μονο εαν μου χαλαγε το 6αρι...αλλιως περιμενω το 8αρι ελπιζοντας αυτη τη φορα να δουμε ανανεωση...

#65   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/10/2016 - 15:56

εποιασα ενα 7αρι για λιγη ωρα επαιξα μαζι του εχοντας διπλα το 6αρι....εντελως αδιαφορο χωρις κατι νεο και ενδιαφερον.
Η ταχυτητα στα menu ιδια (στο 6αρι ειμαι 3 εκδοσεις πισω). Δεν το ζορισα οποτε ισως εκει να εβλεπα διαφορα στην ταχυτητα. Επειδη μπορω να το παρω με επιδοτηση μεσω της εταιρειας θα προτιμησω να παρω κατι αλλο....

Το 7αρι θα το αγοραζα μονο εαν μου χαλαγε το 6αρι...αλλιως περιμενω το 8αρι ελπιζοντας αυτη τη φορα να δουμε ανανεωση...

Νέο καλύτερο home button, 2 ηχεία, 2 κάμερες (στο plus) περισσότερη ραμ,καλύτερη κάμερα, καλύτερος επεξεργαστής,3D touch.

Συμφωνώ σιγα τις διαφορές.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#66   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/10/2016 - 15:59

Νέο καλύτερο home button, 2 ηχεία, 2 κάμερες (στο plus) περισσότερη ραμ,καλύτερη κάμερα, καλύτερος επεξεργαστής,3D touch.

μου αρεσει που καθεσαι και εξηγεις τις διαφορες.....αφου σου ειπε ο φιλος οτι η ταχυτητα στο μενου ειναι ιδια.τι να λεμε τωρα.

#67   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:05

μου αρεσει που καθεσαι και εξηγεις τις διαφορες.....αφου σου ειπε ο φιλος οτι η ταχυτητα στο μενου ειναι ιδια.τι να λεμε τωρα.

Ε δεν μπορώ να πουμε τρελένομαι λεμε με κατι τέτοια

#68   george07

george07

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:09

4η φόρτιση. Πως το βλέπετε;
51e6ade29a678bb2df7adb5d865e25ed.png
809f4289cec8174a6d2b394a02b0cc9b.png

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

#69   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:10

μια χαρα εισαι .. 

#70   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:15

Εκατσα χαζεψα σημερα σε 2 τοπικ. Αυτο και το iOS 10. Ο καθενας θελει να πεισει τον εαυτο του οτι δεν αξιζει η μεταβαση ειτε στο iOS 10 ειτε στο 7 και θα πει οτι να ναι. Μερα εξω θα προσπαθησει να σε πεισει οτι εξω ειναι νυχτα.

Δεν εχει διαφορες το 6 με το 7 αφου ρε Παοκ. :P

#71   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:20

Εκατσα χαζεψα σημερα σε 2 τοπικ. Αυτο και το iOS 10. Ο καθενας θελει να πεισει τον εαυτο του οτι δεν αξιζει η μεταβαση ειτε στο iOS 10 ειτε στο 7 και θα πει οτι να ναι. Μερα εξω θα προσπαθησει να σε πεισει οτι εξω ειναι νυχτα.

Δεν εχει Πρεμιερ λιγκ σημερα και κάθομαι εδω να περάσει η ώρα και κοντεύουν να με πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.
Κρίμα να μην ειναι εδω ο Stevo και ο lupus

#72   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:21

εγω παντως ειχα το iphone 2g στο χερι και πηγα να δω το νεο iphone 7.
Εχουν το ιδιο σημα απο πισω στο ιδιο ακριβως σημειο.δεν αξιζει η μεταβαση.

#73   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:24

Ταχω γραψει 100αδες φορες και θα το ξαναγραψω οσο και αν χαλαει καποιους:

Δεν αξιζει με τιποτα η μεταβαση σε 7/7plus σε οσους εχουμε οποιοδηποτε αλλο iphone (πλην του 2g), μιας και προκειται για το ιδιο κινητο στην ουσια. Θα το παρω, το plus... :lol: 

You'll Never Walk Alone

#74   iThanos

iThanos

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:42

Παιδιά τελικά πήρα iPhone 7 128 black...κανένας που να εχει το απλό 7αρι και να πει την γνώμη του για την μπαταρια...?δεν βρηκα plus δυστυχώς σε αυτα τα λεφτά...λενε οτι κρατάει 2 ώρες παραπάνω απο το 6s..αλλα στις ώρες αναμονής-Ίντερνετ-4g ειναι ίδιες οι περιγραφές με του 6s...πως γινεται ρε παιδιά αυτο..που κρατάει 2 ώρες παραπάνω?η χωρητικότητα της μπαταρίας μεγάλωσε στα 1950 απο 1720...

#75   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:49

Παιδια παντως περα απο την πλακα εγω που εχω 6s και ειχα για 5-6 μερες ενα εφταρι δεν εχει κ τις τρελες διαφορες!

Ναι συμφωνω με τους απο πανω για καμερα 2ρο στερεο ηχειο κτλ κτλ αλλα τοση διαφορα στην ταχυτητα δεν την εχουν, επισης κ τα 2 με 2gb ram οποτε δεν ζοριζετε καθολου το 6ς.

Αν καποιος εχει 6αρι τοτε την καταλαβαινει την διαφορα πιο εντονα..

Πιστευω οτι τη ζημια την κανει η apple που σε κανει να αναβαθμιζεις κ γινετε το iphone πιο αργο, κ οι εφαρμογες επισης με αναβαθμισεις συνεχεια βαραινουν το κινητο..

Επιασα προχθες ενα 5ς σε 7.1.2 κ πηγαινε σφαιρα, για βρειτε ενα με ιος 9 η 10 κ δειτε ! !!

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13