Γιατί δεν μου εμφανίζει την χρήση και την αναμονή γνωρίζει κανείς;
Εκανες restart μαλλον για αυτο.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:30
Γιατί δεν μου εμφανίζει την χρήση και την αναμονή γνωρίζει κανείς;
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:37
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:39
Ναι είχα κλειστή την συσκευή όσο φόρτιζε τώρα πως θα μου το ξανά βγάζει ;
Μολις φορισει πληρως και το βγαλεις απο τη πριζα θα δεις τους χρονους.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:41
Αντικατάσταση δεν σημαίνει ότι σου δίνουν και καινούργια συσκευή. Άνετα μπορεί να είναι refurbished. Το ερώτημα νομίζω που πρέπει να τεθεί είναι πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν η συσκευή είναι καινούργια ή ανακατασκευασμένη. Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο; μέσω imei μήπως;
Απο τη στιγμή όμως που δε βλέπεις κουτί και σφραγισμένη, μιλάμε για ανακα/σμένη.
Βέβαια τα εξουσιοδοτημένα εδώ αλλά και γενικότερα, "καινούριες" τις θεωρούν.
Που και πλέον έχουν αρχίσει να τις μειώνουν, κάνοντας απλά αντικατάσταση στο έλαττωματικό κομμάτι εφόσον είναι εφικτό.
Για το τι παίζει με τις αντικαταστάσεις που γίνονται τώρα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προσωπικά το θεωρώ αρκετά δύσκολο/απίθανο να μιλάμε για καινούριες συσκευές.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:42
Το φορτιζα κλειστό φόρτισε πλήρως αλλά δεν μου βγάζεις τους χρόνους...Μολις φορισει πληρως και το βγαλεις απο τη πριζα θα δεις τους χρονους.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:44
Το φορτιζα κλειστό φόρτισε πλήρως αλλά δεν μου βγάζεις τους χρόνους...
Καταρχας γιατι το φορτιζεις κλειστο?
Δευτερον βαλτο λιγο στη πριζα μεχρι να παει 100% και θα δεις μετα τους χρονους. Αλλιως στην επομενη φορτιση.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:49
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:52
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:52
Απο τη στιγμή όμως που δε βλέπεις κουτί και σφραγισμένη, μιλάμε για ανακα/σμένη.
Βέβαια τα εξουσιοδοτημένα εδώ αλλά και γενικότερα, "καινούριες" τις θεωρούν.
Που και πλέον έχουν αρχίσει να τις μειώνουν, κάνοντας απλά αντικατάσταση στο έλαττωματικό κομμάτι εφόσον είναι εφικτό.
Για το τι παίζει με τις αντικαταστάσεις που γίνονται τώρα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προσωπικά το θεωρώ αρκετά δύσκολο/απίθανο να μιλάμε για καινούριες συσκευές.
Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, ότι αφού δεν συνοδεύεται από κουτί τότε σχεδόν σίγουρο είναι πως πρόκειται για ανακατασκευασμένη συσκευή.
Το θέμα είναι τί γίνεται στην μεταπωλητική αξία της συσκευής. Δηλαδή, αν σου δώσουν συσκευή σε ζελατίνα, τότε αν αργότερα το πουλήσεις θα χάσει σημαντικό μέρος της αξίας ή δεν παίζει σημασία λες; γιατί αν έχεις το κουτί της προηγούμενης συσκευής, δηλαδή της καινούργιας, τότε το imei δεν θα είναι το ίδιο με της συσκευής που θα διαθέτεις προς πώληση.
Τελευταία επεξεργασία από: Karanir, 04/11/2016 - 12:53
Δημοσίευση 04/11/2016 - 12:53
Γιατί δεν θέλω να με ενοχλούν όταν κοιμάμαι ! Σευχαριστω πολύ!
Airplane mode η λυση σου.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 13:05
Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, ότι αφού δεν συνοδεύεται από κουτί τότε σχεδόν σίγουρο είναι πως πρόκειται για ανακατασκευασμένη συσκευή.
Το θέμα είναι τί γίνεται στην μεταπωλητική αξία της συσκευής. Δηλαδή, αν σου δώσουν συσκευή σε ζελατίνα, τότε αν αργότερα το πουλήσεις θα χάσει σημαντικό μέρος της αξίας ή δεν παίζει σημασία λες; γιατί αν έχεις το κουτί της προηγούμενης συσκευής, δηλαδή της καινούργιας, τότε το imei δεν θα είναι το ίδιο με της συσκευής που θα διαθέτεις προς πώληση.
Δημοσίευση 04/11/2016 - 13:14
Δημοσίευση 04/11/2016 - 14:07
ερωτηση..
πως απενεργοποιω τν ευρεση δικτυου;;;; πχ καμια φορα οταν ειμαι δεδομενα κ ειμαι στο κεντρο οπου υπαρχουν περισσοτερα καθε λιγο μ εμφανιζει καποιο δικτυο κ μου ζηταει κωδικο
Δημοσίευση 04/11/2016 - 14:19
την βοηθεια wifi απο τις ρυθμίσεις στα δεδομενα τα εχεις απενεργοποιημενα??ερωτηση..
πως απενεργοποιω τν ευρεση δικτυου;;;; πχ καμια φορα οταν ειμαι δεδομενα κ ειμαι στο κεντρο οπου υπαρχουν περισσοτερα καθε λιγο μ εμφανιζει καποιο δικτυο κ μου ζηταει κωδικο
Δημοσίευση 04/11/2016 - 17:25
Airplane mode η λυση σου.
@CaLi@
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες