Τα πρώτα iPhone 7/7Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 07/11/2016 - 01:38
Ad
Δημοσίευση 07/11/2016 - 01:51
Σε όλους το κάνει. Είναι Bug του iOS 10!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν μου το έχει κάνει ούτε εμένα .. Ακόμα τουλάχιστον..
@CaLi@
Δημοσίευση 07/11/2016 - 06:14
Δεν μου το έχει κάνει ούτε εμένα .. Ακόμα τουλάχιστον..
Βασικά, το ποστ μου ήταν ελειπές. Για να βγει η ένδειξη ότι χρειάζεται να παγώσει για να χρησιμοποιήσεις το φλας, έχει μια διαδικασία.
Ανοίγει την κάμερα και πατάς να γυρίσει στο βίντεο, ανοίγεις την μπροστινή κάμερα και μετά πατάς το άλμπουμ. Κλείνεις το άλμπουμ και, ορίστε!! Σε ενημερώνει ότι πρέπει να παγώσει για να χρησιμοποιήσεις το φλας της μπροστινής κάμερας.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 10:31
Βασικά, το ποστ μου ήταν ελειπές. Για να βγει η ένδειξη ότι χρειάζεται να παγώσει για να χρησιμοποιήσεις το φλας, έχει μια διαδικασία.
Ανοίγει την κάμερα και πατάς να γυρίσει στο βίντεο, ανοίγεις την μπροστινή κάμερα και μετά πατάς το άλμπουμ. Κλείνεις το άλμπουμ και, ορίστε!! Σε ενημερώνει ότι πρέπει να παγώσει για να χρησιμοποιήσεις το φλας της μπροστινής κάμερας.
Εχεις δίκαιο μολις το εκανα και μου εβγαλε την ένδειξη,λογικα bug ειναι
Δημοσίευση 07/11/2016 - 11:10
Χωρίς hissing clicking κτλ.
Επίσης το λευκό του μπορεί να μην ειναι τοσο ψυχρό όσο του 6 plus αλλα σίγουρα ειναι πιο ψυχρό απο το προηγούμενο 7 plus.
Το μονο αρνητικό οτι ήρθε με το τιποτένιο μόντεμ της Ιντελ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 07/11/2016 - 11:52
Ήρθε και το δεύτερο πριν λιγο.
Χωρίς hissing clicking κτλ.
Επίσης το λευκό του μπορεί να μην ειναι τοσο ψυχρό όσο του 6 plus αλλα σίγουρα ειναι πιο ψυχρό απο το προηγούμενο 7 plus.
Το μονο αρνητικό οτι ήρθε με το τιποτένιο μόντεμ της Ιντελ
φίλε καλορίζικο! όταν λες ήρθε το δεύτερο, εννοείς πως το πήρες από αντικατάσταση του πρώτου;
Δημοσίευση 07/11/2016 - 11:54
φίλε καλορίζικο! όταν λες ήρθε το δεύτερο, εννοείς πως το πήρες από αντικατάσταση του πρώτου;
Ευχαριστω φιλε.
Οχι ειναι απο κανονική αγορά. Το πρώτο το πούλησα
Δημοσίευση 07/11/2016 - 11:54
Αντικατασταση σε κανονικο κουτι δεν γίνεται,η του εδωσαν καινουργιο μεσω DOA η αγορασε και δευτερο
Δημοσίευση 07/11/2016 - 11:58
Ευχαριστω φιλε.
Οχι ειναι απο κανονική αγορά. Το πρώτο το πούλησα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Αντικατασταση σε κανονικο κουτι δεν γίνεται,η του εδωσαν καινουργιο μεσω DOA η αγορασε και δευτερο
δηλαδή εγώ που περιμένω συσκευή αντικατάστασης σίγουρα δεν θα έρθει σε κανονικό κουτί ε;
για να ξέρω τι να περιμένω το λέω...
Τελευταία επεξεργασία από: Karanir, 07/11/2016 - 12:00
Δημοσίευση 07/11/2016 - 12:16
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
δηλαδή εγώ που περιμένω συσκευή αντικατάστασης σίγουρα δεν θα έρθει σε κανονικό κουτί ε;
για να ξέρω τι να περιμένω το λέω...
Οχι σε ενα ασπρο κουτακι θα ερθει.σε εμενα παντος στο apple store απο ενα τετοιο κουτακι το εβγαλε
Δημοσίευση 07/11/2016 - 12:22
Οχι σε ενα ασπρο κουτακι θα ερθει.σε εμενα παντος στο apple store απο ενα τετοιο κουτακι το εβγαλε
μάλιστα, και το κουτί είναι άδειο ή έχει κανονικά τα περιεχόμενα μέσα; εγώ όταν τους το έδωσα τους έδωσα μαζί πλήρη συσκευασία με τα πάντα μέσα (καλώδια, φορτισή,κλπ).
επίσης, αν είναι όντως έτσι, πως μπορούμε να εξακριβώσουμε αν είναι καινούργια συσκευή ή refurbished;
Δημοσίευση 07/11/2016 - 12:26
Δημοσίευση 07/11/2016 - 12:29
Κακος που τους τα εδωσες ολα.εγω μονο την συσκευη πηγα και στο κουτακι ειχε μονο την συσκευη με τις ζελατινες το κινητο.λογικα καινουργιες ειναι δεν νομιζω να ξεκινησαν οι refurbished συσκευες γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα.η συσκευη που μου εδωσαν βγηκε καλυτερη απο την πρωτη.
λογικά θα μου επιστρέψουν το κουτί με τα περιεχόμενα (το καλό που τους θέλω!), το θέμα είναι να είναι καινούργια συσκευή. Anyway, σε λίγες ημέρες που θα έρθει θα σας πω.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 13:56
Παιδια μια ερωτηση. Υπαρχουν ακουστικα ασυρματα bluetooth απο τα οποια θα μπορω να ακουω τον ηχο του gps app που χρησιμοποιώ; Ξερω οτι υπαρχουν για ομιλια και μουσική, αλλά για gps υπάρχουν;
Δημοσίευση 07/11/2016 - 14:14
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες