τι μοντελο;7αρι ή plus?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
7 Plus black 256
Δημοσίευση 26/02/2017 - 13:10
τι μοντελο;7αρι ή plus?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
7 Plus black 256
Δημοσίευση 04/03/2017 - 18:10
Δημοσίευση 04/03/2017 - 18:12
Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς αν η κάμερα του iPhone 7 plus έχει κάποια ζελατίνα προστασίας; Εκτός από τη μεγάλη ζελατίνα προστασίας που έχει από πίσω το κινητό, έχει και κάποια μικρή στην κάμερα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχει.
Δημοσίευση 04/03/2017 - 19:20
Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς αν η κάμερα του iPhone 7 plus έχει κάποια ζελατίνα προστασίας; Εκτός από τη μεγάλη ζελατίνα προστασίας που έχει από πίσω το κινητό, έχει και κάποια μικρή στην κάμερα;
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 04/03/2017 - 19:23
Υπάρχει δες εδώ https://www.ebay.com/itm/252671298470
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ
Send from iPhone 7 plus using Tapatalk
Δημοσίευση 07/03/2017 - 18:13
Σήμερα μου βγάζει συνέχεια αυτό! Τι να κάνω 2 φορές τον έβαλα τον κωδικό!
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/03/2017 - 18:20
Δημοσίευση 07/03/2017 - 18:26
Έχει πρόβλημα το Outlook απο το πρωί. Και σε PC πίνει.
Σου αφαίρεσα το Screenshot, φαίνονταν τα στοιχεία σου.
Δημοσίευση 09/03/2017 - 02:27
Δημοσίευση 09/03/2017 - 02:37
μου το εχει κανει 2 φορες επι ios 10 ...δεν δινω σημασια. Μαλιστα τη πρωτη φορα ειχε γινει σε 2 iphone με αποκλιση ουτε 5 λεπτων μεταξυ τους.
Δημοσίευση 09/03/2017 - 03:45
Τελευταία επεξεργασία από: DJTHEO, 09/03/2017 - 03:46
Δημοσίευση 09/03/2017 - 04:34
μου το εχει κανει 2 φορες επι ios 10 ...δεν δινω σημασια. Μαλιστα τη πρωτη φορα ειχε γινει σε 2 iphone με αποκλιση ουτε 5 λεπτων μεταξυ τους.
zoυν ΑνaMεσa μaς .... NSA...
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 09/03/2017 - 04:34
@CaLi@
Δημοσίευση 09/03/2017 - 05:37
Μετά από καθιερωμένο καθάρισμα και μετά από 6.5 με το JetBlack διαπιστώνω πως αν προσέχεις ένα πράγμα παραμένει όσο το δυνατόν σε πολύ καλή κατάσταση!
Το έχω εξαρχής μόνο με 0,3 θήκες και έχει μείνει σαν καινούργιο! Και επειδή όλα τυχαίνουν, έχει φάει και ολίγες ηρωικές τούμπες ..
Παρόλα αυτά δεν έχει το παραμικρό σημάδι παρά μόνο όταν έπεσε με την οθόνη σε άγριο έδαφός με εξογκωμένα πετραδάκια σε τσιμέντο και την κλάψαμε ...
Όλος αυτός ο φόβος περί το βλέπεις και γρατζουνάει δεν ισχύει, αν του δώσεις λίγη προσοχή και δεν το παραμελείς.
Τώρα αν θες ένα iPhone χωρίς θήκη να το πετάς αριστερά και δεξιά γυμνό, σίγουρα δεν είναι για σένα...
Εδώ μεγάλες οι Photos
Μέχρι στιγμής προσωπικά από θέμα Hardware μέσα και έξω από την μέρα που το πήρα δεν έχω κανένα παράπονο...
Σκέφτομαι να το κρατήσω για Backup όταν έρθει η ώρα για το επόμενο !
@CaLi@
Δημοσίευση 09/03/2017 - 11:51
Κάθε ποτε το βγάζει από τη θήκη για καθάρισμα Σπύρο;;
Μετά από καθιερωμένο καθάρισμα και μετά από 6.5 με το JetBlack διαπιστώνω πως αν προσέχεις ένα πράγμα παραμένει όσο το δυνατόν σε πολύ καλή κατάσταση!
Το έχω εξαρχής μόνο με 0,3 θήκες και έχει μείνει σαν καινούργιο! Και επειδή όλα τυχαίνουν, έχει φάει και ολίγες ηρωικές τούμπες ..
Παρόλα αυτά δεν έχει το παραμικρό σημάδι παρά μόνο όταν έπεσε με την οθόνη σε άγριο έδαφός με εξογκωμένα πετραδάκια σε τσιμέντο και την κλάψαμε ...
Όλος αυτός ο φόβος περί το βλέπεις και γρατζουνάει δεν ισχύει, αν του δώσεις λίγη προσοχή και δεν το παραμελείς.
Τώρα αν θες ένα iPhone χωρίς θήκη να το πετάς αριστερά και δεξιά γυμνό, σίγουρα δεν είναι για σένα...
Εδώ μεγάλες οι Photos
Μέχρι στιγμής προσωπικά από θέμα Hardware μέσα και έξω από την μέρα που το πήρα δεν έχω κανένα παράπονο...
Σκέφτομαι να το κρατήσω για Backup όταν έρθει η ώρα για το επόμενο !
Δημοσίευση 09/03/2017 - 12:34
Πριν λίγο και ενώ ήμουν έξω και είχα το κινητό αφημένο πάνω στο τραπέζι χωρίς να το πείραξω, παρατηρώ να βγάζει το κυκλακι στο κέντρο της οθόνης (όπως κλείνεις τη συσκευή) και μετά ξανά άνοιξε κΑι μου ζητούσε κωδικό! Λογικά έκανε respring μόνη της! Το θέμα είναι γιατί; καινούργια συσκευή ούτε 2 μήνες δεν έκλεισε με restore setup as new από iTunes και χωρίς να την έχω ζορίσει καθόλου! Έχει τύχει σε κανέναν άλλον;
Μήπως έχει να κάνει με την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας και έπαθε shock?
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες