Ξέρουμε τελικά αν ισχύει η εγγύηση των δύο ετών ;
Ισχύει, μη σε απασχολεί.
Δημοσίευση 03/10/2017 - 21:30
Ξέρουμε τελικά αν ισχύει η εγγύηση των δύο ετών ;
Ισχύει, μη σε απασχολεί.
Δημοσίευση 04/10/2017 - 11:53
Τα ανακα/σμένα εδώ και αρκετό καιρό έχουν περιοριστεί.
Πλέον εφόσον είναι δυνατόν, γίνεται αντ/σταση του ελαττωματικού.
Που στη προκειμένη θα αλλαχτεί η οθόνη.
Δημοσίευση 04/10/2017 - 12:14
Δε κάνουν εδώ τις όποιες επισκευές.
Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις για συγκεκριμένα προβλήματα.
Δημοσίευση 04/10/2017 - 12:29
Προφανώς.. Οτιδήποτε αναλαμβάνουν τα εξουσιοδοτημένα εδώ είναι με γνήσια αντ/κά της Apple.
Δημοσίευση 06/10/2017 - 01:46
Δημοσίευση 06/10/2017 - 08:30
Δημοσίευση 06/10/2017 - 09:08
Καλησπέρα, σήμερα παρατηρώ ότι συνέχεια εμφανίζεται αυτό το κουκλάκι ότι κάνει κάποια διεργασία συνέχεια! Δεν τρέχει κανένα app από πίσω ! Έχει συμβεί σε κανένα ; Έχω παρατηρήσει ότι έχει πολλές ώρες σε χρήση στο υπόβαθρο στο YouTube !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχω πάθει και τα δύο που αναφέρεις. Είχα αφήσει το κινητό 20 λεπτά και μου έδειχνε μονίμως το κυκλάκι ότι κάτι τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει δεδομένα (δεν είδα καμιά τρελή χρήση ύστερα που τσέκαρα να δω πόσα κατανάλωσε). Το έφτιαξα με restart.
Δημοσίευση 06/10/2017 - 09:11
Έκανα hard reset, έκανα logout τον λογαριασμό από το icloud και ύστερα login και τέλος διέγραψα το backup. Το αυτόματο backup στο icloud συνεχίζει να μην λειτουργεί..τι μπου@#$λο είναι το ios 11... Τουλάχιστον το πήρα τυχαία χαμπάρι και δεν θα έχω πρόβλημα εάν συμβεί κάτι και χρειαστώ restore..
Δημοσίευση 06/10/2017 - 09:37
Δημοσίευση 06/10/2017 - 12:37
Eχω το plus τωρα καμμια εβδομαδα κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος προερχομενος απο 6s plus.
Το μονο που με ενοχλησε στην αρχη ηταν οτι τα χρωματα στην οθονη ειναι πιο κιτρινα σε σχεση με τα προηγουμενα iphone.
Παλιοτερα ειχα διαβασει οτι σε μερικα μοντελα φταει το οτι μολις βγηκαν απο το εργοστασιο κ δεν εχει στεγνωσει η κολα ακομα.
Λεω καλα δεν παιζει , κ ομως τωρα η οθονη δεν ειναι τοσο κιτρινη οσο ηταν την αρχη.Στην ουσια ειναι ενα ελαχιστο πιο κιτρινη απο το 6s plus μου
Πηγα στο chipmunk και μου λεει οτι το iphone ειναι παραγωγη Σεπτεμβριου αρχες οποτε καπου στεκει αυτο.
Οπως και να χει τωρα δεν ειναι ενοχλητικο να φαινεται σαν κατουρημενη η οθονη
Και η μπαταρια μια χαρα ειναι!!
Bεβαια ειναι καινουριο αλλA το παλιο ακομα κ την πρωτη μερα δεν μου βγαλε τετοια χρηση μπαταριας
Δημοσίευση 06/10/2017 - 12:42
Έχει καλή μπαταρία το 7 Plus. Δε συγκρίνεται όμως σε καμία περίπτωση με αυτή του πρώτου Plus, του αυθεντικού. Τότε δεν έπεφτε με τίποτα.
Θα μου πείς βέβαια άλλο iOS (ερχόταν με iOS 8 ) αλλά και πάλι.
Για την οθόνη, ευτυχώς και σε 'μενα δεν ήταν τόσο έντονο. Δε το πολυκαταλαβαίνεις.
Το μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων φταίει.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/10/2017 - 13:19
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες