Λέει;
https://www.ebay.com/itm/222244490524
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ξέρω πόσο πρακτικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Προσωπικά παρήγγειλα αυτό από το indiegogo.
Δημοσίευση 18/10/2016 - 21:27
Λέει;
Δεν ξέρω πόσο πρακτικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Προσωπικά παρήγγειλα αυτό από το indiegogo.
Δημοσίευση 18/10/2016 - 23:31
Δημοσίευση 18/10/2016 - 23:45
Το πήρα κι εγώ σήμερα, πέρασα την τελευταία επίσημη έκδοση και το δουλεύω από το μεσημέρι, πέραν του χρώματος, καθώς πήρα το matte black, δεν έχω δει τρελές διαφορές, αλλά εντάξει, είχε έρθει ο καιρός να πάρει ο φίλος μου το 6s Plus μου για να διώξει πια το 6αρι που σέρνεται...
Τώρα το δίλημμα είναι με θήκη ή χωρίς, πήρα μία που χαλάει απίστευτα την αίσθηση γμτ...
μεγειες, εχουμε γραψει τοσες σελιδες πισω με θηκες που ειναι δυσκολο να μην βρεις. Εξαρταται απο το ποσα και τι ακριβως θες απο μια θηκη. Μια πολυ καλη μινιμαλ ειναι αυτη που σου εγραψε ο Νικος αλλα το θεμα ειναι τι ψαχνεις εσυ
Δημοσίευση 18/10/2016 - 23:52
Δημοσίευση 19/10/2016 - 00:05
Χαχαχαχα, δεν ξέρω, όποτε το πιάνω στα χέρια μου φρικάρω, πολύ lag και κάνει και πολύ ώρα να ξεκλειδώσει με το Touch ID κάθε φορά... Μάλλον με καλόμαθε το 6s Plus με τα 2 GB ram Αυτή που πήρα είναι της Puro μια καινούρια, 0.3 αλλά διάφανη γυαλιστερή, όχι matte όπως η κλασσική, αλλά πολύ χάλια βρε παιδί μου, με βλέπω να παίρνω για τρίτη χρονιά τη silicone της Apple που έχει τέλεια εφαρμογή, να τελειώνω...Θέλω να τη δω βέβαια και αυτή της Caudabe μιας και ακούω τόσα καλά γι'αυτή...Όχι και σέρνονται ρε 'συ τα 6άρια.. Είπαμε.
Θα πάρεις μια λεπτή Caudabe π.χ και τέλος.
Ευχαριστώ πολύ! Θα ποστάρω στο άλλο θέμα για ό,τι νεότερο σχετικά με τη θήκη για να μην γεμίζω αυτό εδώ με άσχετα post...μεγειες, εχουμε γραψει τοσες σελιδες πισω με θηκες που ειναι δυσκολο να μην βρεις. Εξαρταται απο το ποσα και τι ακριβως θες απο μια θηκη. Μια πολυ καλη μινιμαλ ειναι αυτη που σου εγραψε ο Νικος αλλα το θεμα ειναι τι ψαχνεις εσυ
Δημοσίευση 19/10/2016 - 00:22
Χαχαχαχα, δεν ξέρω, όποτε το πιάνω στα χέρια μου φρικάρω, πολύ lag και κάνει και πολύ ώρα να ξεκλειδώσει με το Touch ID κάθε φορά... Μάλλον με καλόμαθε το 6s Plus με τα 2 GB ram Αυτή που πήρα είναι της Puro μια καινούρια, 0.3 αλλά διάφανη γυαλιστερή, όχι matte όπως η κλασσική, αλλά πολύ χάλια βρε παιδί μου, με βλέπω να παίρνω για τρίτη χρονιά τη silicone της Apple που έχει τέλεια εφαρμογή, να τελειώνω...Θέλω να τη δω βέβαια και αυτή της Caudabe μιας και ακούω τόσα καλά γι'αυτή..
Άντε για το Touch iD να το δεχθώ.. Είναι εκνευριστικά μεγάλη η διαφορά.
Τα αγαπάμε τα 6άρια..
Καμιά σχέση η Caudabe με τη Puro. Μη το ψάχνεις. Για τα λεφτά της καλή, αλλά μέχρι εκεί..
Καθυστερημένες μεγειές..
Δημοσίευση 19/10/2016 - 00:26
Ευχαριστώωωω, άντε, με έψησες να την παραγγείλω, άλλωστε αν δεν το κάνω δε θα μάθω ποτέ από πρώτο χέρι πώς είναι... Τρέχω κιόλας τώρα!Άντε για το Touch iD να το δεχθώ.. Είναι εκνευριστικά μεγάλη η διαφορά.
Τα αγαπάμε τα 6άρια..
Καμιά σχέση η Caudabe με τη Puro. Μη το ψάχνεις. Για τα λεφτά της καλή, αλλά μέχρι εκεί..
Καθυστερημένες μεγειές..
Δημοσίευση 19/10/2016 - 00:47
Δεν ξέρω αν είδατε αυτό
https://youtu.be/qW2-TIbcTIg
Νομίζω πως χαίρομαι που τελικά διάλεξα το 256GB σαν μέγεθος...
Επίσης νομίζω ότι θα μπορούσε να βάλει και τα 3 μοντέλα στη σύγκριση για να είναι ακόμα πιο ωραία τα αποτελέσματα...
Τώρα απλά περιμένω να έρθει κάποια στιγμή μέχρι τα Χριστούγεννα και η σειρά μου να το αποκτήσω... (33 μέρες πέρασαν από παραγγελία...)
Δημοσίευση 19/10/2016 - 00:59
Αυτο δεν ειναι τιποτα,στο my(android)phoneΔεν ξέρω αν είδατε αυτό
https://youtu.be/qW2-TIbcTIg
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 19/10/2016 - 01:00
Δημοσίευση 19/10/2016 - 01:11
Δημοσίευση 19/10/2016 - 04:33
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 19/10/2016 - 04:35
@CaLi@
Δημοσίευση 19/10/2016 - 08:32
Λέει;
Οχι ολα αυτα τα φθηνα δεν αξιζουν μια,ο φακος του iPhone ειναι καλυτερος απο αυτον
Δημοσίευση 19/10/2016 - 12:04
Αυτό με το σκληρό μεγάλο Faill μην το προσπερνάμε έτσι απλά.. είναι δυνατόν να είναι πιο αργός ο Ssd? Δηλαδή με το 32αρι Πτωχέ χρήστη σκουλήκι και πολύ σου είναι που έχεις και iPhone . Μπράβο Apple!
Γενικός τα έχουν κάνει μπάχαλο εκεί μέσα ..
Offtopic
Τώρα έρχονται και τα MacBook Pro με τα μπαλαντεζοανταπτοροκαλωδια...
On_7+
Δοκιμάζω έτσι από περιέργεια...μην αρχίσετε τα γιατί ασχολείστε με τέτοια, ποιός την έχει μεγαλύτερη - την ταχύτητα - κλπ...
Iphone 6s 64αρι στο performance test βγάζει από 60-160 write και 500-600 read. (τα 350+ mbyte/sec που δείχνει το βίντεο για write είναι μακριά - πιθανόν στα 128/256 7αρια να είναι τόσο γρήγορο δεν το ξέρω)
Ιphone 7plus 32αρι στο performance test βγάζει 70-90 write και 700-800 read. (τα 42 mbyte/sec που δείχνει το βιντεο είναι το μισό)
Ιphone 6s 64αρι στο basemark osii βγάζει storage 1330 (παρεπιπτοντως είναι περίπου 2000 μονάδες κάτω σε graphics και system, με ότι συνεπάγεται αυτό).
Ιphone 7 plus 32αρι στο basemark osii βγάζει storage 1350 (πολύ μακριά από τα 800 που έδειχναν αντίστοιχα βίντεο)
Πάλι δεν είναι ακριβώς όπως τα λένε τα βίντεο που κυνηγάνε views.
Γενικά δε με πολυνοιάζουν τα νούμερα, απλά τα αναφέρω ως μια ένδειξη, πως όλα αυτά σε καθημερινή χρήση δεν επηρεάζουν. Ακόμα και σε απαιτητική χρήση η διαφορά θα είναι ελάχιστη και δύσκολα αντιληπτή, ακόμα και από πολύ ψαγμένους.
Ελπίζω να μην κούρασα με τα νούμερα, είχα λίγο χρόνο και ένα 6s διαθέσιμο, οπότε έκανα μια δοκιμή...
Δημοσίευση 19/10/2016 - 13:12
Μολις πηρα νεο iphone 7 Plus και διαγραψα το imovies.. μπορω να το ξανακατεβασω αν θελω;
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες