και στο Αir 2 υπηρχαν τετοια θεματα, ισοσταθμιστη τον εχεις στο Οχι?
στο οχι ειναι. τελος παντον, παω apple store για αλλαγη και σας ενημερωνω για τα νεα
Δημοσίευση 25/10/2016 - 14:37
και στο Αir 2 υπηρχαν τετοια θεματα, ισοσταθμιστη τον εχεις στο Οχι?
στο οχι ειναι. τελος παντον, παω apple store για αλλαγη και σας ενημερωνω για τα νεα
Δημοσίευση 25/10/2016 - 14:45
Χθες το βράδυ πέρασα την 10.1 και όταν έκανε ενημέρωση όλες τι χαζές προεγκατεστημένα εφαρμογές (iMovie garageband κ άλλες) ο επεξεργαστής έπαιζε μουσικη. Το hising ήταν δυνατό. Τώρα απλά ακούγεται αν κολλήσω το αυτί πίσω στο κινητό. Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν ακουγοταν
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Όσο πιο έντονη διεργασία κάνει, τόσο περισσότερο ακούγεται.
Αυτό που περιγράφεις είναι από τις πιο απαιτητικές διαδικασίες. Λογικό να ακούγεται, επειδή υπάρχει το "προβληματάκι".
Σε άλλες συνθήκες ακούγεται? Κατά τη λήψη βίντεο, περνάει ο ήχος στο βίντεο?
Δημοσίευση 25/10/2016 - 14:54
Δημοσίευση 25/10/2016 - 15:10
Δυστυχώς ακούγεται κ όταν είναι απλά ανοιχτό χωρίς να το χρησιμοποιώ. Σε απόλυτη ησυχία το ακούω.
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Το ακούς ενώ το έχεις απλά σε ένα τραπέζι? Χωρίς να πλησιάζεις στο αυτί σου την πίσω πλευρά του τηλεφώνου?
Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι πολύ χειρότερη περίπτωση από το δικό μου.
Θεωρώ πως πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη σε service, κάποια στιγμή.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 15:15
Το ακούς ενώ το έχεις απλά σε ένα τραπέζι? Χωρίς να πλησιάζεις στο αυτί σου την πίσω πλευρά του τηλεφώνου?
Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι πολύ χειρότερη περίπτωση από το δικό μου.
Θεωρώ πως πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη σε service, κάποια στιγμή.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 15:18
Να ξέρεις έχουν διαθέσιμο για κράτηση 7 Plus 32 στο Apple Store
Οπότε αν δεν έχουν να σου δώσουν άλλη συσκευή ζήτα το σφραγισμένο!
Δημοσίευση 25/10/2016 - 15:28
Ανακαλυψα και αλλο προβλημα,οταν εχω ανοιχτο το youtube και παιζει ενα βιντεο η γενικα μουσικη και ακουμπαω την οθονη νιώθω τα μπασα στην οθονη και μια μικρη δόνηση στην οθονη του κινητου,το καταλαβε κανεις αλλος η εγω επεσα σε τελειως ελλατωματικη συσκευη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/10/2016 - 16:26
Λοιπον εφαγα το ακυρω σημερα,μου ειπε εχουν πολυ δουλεια και να κλεισω ραντεβου,οποτε θα παω την αλλη τριτη,ρωτησα και για την εγγυηση του δευτερου χρονου σε ανακατασκευασμενες συσκευες και μου ειπε δεν ειναι σιγουρος αλλα μπορεις τον δευτερο χρονο να την πας στην apple,για περισσοτερα θα μου πει το τεχνικο τμημα
Οπως επισης ρωτησα αν κλεισει το καταστημα που πηρα την συσκευη που θα την παω και σε αυτο μου απαντησε πως λογικα με το παραστατικο της αγορας μπορεις να πας απευθειας σε καταστημα της apple.οπως καταλαβατε δεν ειναι σιγουρος για τιποτα αλλα μαλλον μπορεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 25/10/2016 - 16:44
MERGE
Δημοσίευση 25/10/2016 - 16:45
Δε θα πήγαινες σε apple store?
Δημοσίευση 25/10/2016 - 16:52
Δε θα πήγαινες σε apple store?
Δημοσίευση 25/10/2016 - 16:53
Δημοσίευση 25/10/2016 - 16:54
πηγα και μου είπαν σημερα ειναι αδυνατον ειχε πολυ κοσμο,θα κλεισω ραντεβου για να παωΔε θα πήγαινες σε apple store?
Δημοσίευση 25/10/2016 - 16:56
Παιδιά restart στο iPhone 7 πως ακριβώς κάνουμε;
Sent from my iPhone 7plus
Αν εννοείς hard reset, με power button και volume down.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:00
Οχι απλά restart θέλω να του κάνω. Αντί να το κλείσω και να το ανοίξω να του κάνω απλά ένα restart θέλω. Με μια κίνηση και όχι να το κλείσω και μετά να το ανοίξω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ.Αν εννοείς hard reset, με power button και volume down.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:09
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες