Τα πρώτα iPhone 7/7Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 28/10/2016 - 22:46
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 28/10/2016 - 22:46
Δημοσίευση 28/10/2016 - 22:47
Απλά ακούμπα το 2 φορές γρηγορα.
Το συρσιμο δεν αλλάζει κάτι.
Δημοσίευση 28/10/2016 - 22:59
ναι αλλα ειναι ποιο ωραιο χαχα σαν να εχεις ποντίκι.ωραιο θα ηταν επίσης αν εκανες ταπ αριστερα δεξια και να αλλαζε οθόνηΤαπ δεν εννοώ πάτημα του κουμπιού.
Απλά ακούμπα το 2 φορές γρηγορα.
Το συρσιμο δεν αλλάζει κάτι.
Δημοσίευση 29/10/2016 - 02:44
Μετά από επανεκκίνηση γιατί ο χρόνος χρήσης και αναμονής εξαφανίζονται. Το κανει και σε σας αυτό; πίστευα με την 10.1 θα διορθωθεί
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Δε θα διορθωθεί, δεν είναι bug έχει αναφερθεί αρκετές φορές πως έτσι γινόταν πάντα...δεν καταλαβαίνω που ενοχλεί κιόλας να γίνεται αυτό.
Τελικά παρέλαβα από το istorm πάλι πίσω την συσκευή μου γιατί δεν μου την κάνουν αντικατάσταση. Μίλησαν λέει με τα κεντρικά της apple και δεν το δέχτηκαν. Μεγάλη απογοήτευση παιδιά. Πήρα σήμερα εγώ τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου ζητησαν φωτογραφίες για να δούνε μπας και το τρέξουν αυτοί το θέμα. Έχω ξενερώσει άσχημα λέμε.
Αν με ενημέρωσαν σωστά, ο service provider εδώ, ενημερώνει την Apple αν πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Έρχεται το νέο τηλέφωνο και μετά φεύγει το παλιό. Επαναλαμβάνω αν με ενημέρωσαν σωστά, γιατί και εγώ δεν το ήξερα.
Δεν ρωτάς σε κάποιο άλλο επίσημο service?
Ειναι ιδεα μου ή τα 7αρια εχουν βγει πιο ελατωματικα σε σχεση με τους προκατοχους τους;
Δε νομίζω. Τα θέματα που έχουν είναι το hissing που δεν επηρεάζει τη λειτουργία, απλά είναι μια λεπτομέρεια που θα έπρεπε να μην υπήρχε, στην κατηγορία αυτή και το σωςτο θα είναι να επίδιορθωθει και η οθόνη που κάνει θόρυβο στην πίεση στις άκρες, που υπήρχε και στα 6αρια νομίζω.
Μην αναφέρω τα θέματα συνδεςιμοτητας στα 4αρια, το εξαιρετικά ευαίσθητο χρώματα στα μαύρα 5αρια και το λύγισμα στα 6 και ειδικά στα plus, που είναι σαφώς πιο σοβαρά θέματα.
Γενικά όλες οι νέες συσκευές έχουν τα θεματάκια τους.
Ισχύει και στη μεταπώληση θα φάμε μια...... ηττααααα
Ούτε καν...για ποιο λόγο;
Τα ξεφλουδισμένα 5ρια ή τα λυγισμένα 6αρια δεν είδα να χάνουν αξία...τα 7αρια γιατί;
Ειλικρινα πρώτη φορά νιώθω τόσο σίγουρος ότι δεν αξίζει η μετάβαση από 6s...Δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν...πολύς ντόρος για το τίποτα κάνοντας το 6s value for money.
Κάθε επόμενη συσκευή είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Σαφώς και η προηγούμενη είναι αυτή που είναι πιο κοντά σε χαρακτηριστικά στην επόμενη και σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα αξίζει λιγότερο από όλες να αντικατασταθεί με νέα.
Οποίος έχει το προηγούμενο δεν είναι σωστό να λέει πως δεν είναι καλύτερο το επόμενο, για να δικαιολογήσει την επιλογή του να μην αναβαθμίσει.
Είναι καλύτερη, αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους αποφασίζει να μένει με την προηγούμενη η ακόμα πιο παλιά.
εαν αναφέρεσαι σε μένα θα σου πω ότι κι εγώ ,αν έσκαγα το χιλιαρικακι για το 7, θα έλεγα μια χαρά μου φαίνεται ώστε να ξεγελαω την πίκρα που θα είχα φάει.
Με την ίδια λογική και οποίος δε μπόρεσε να αναβαθμίσει προσπαθεί να μειώσει τη νέα συσκευή. Λάθος λογικές και οι δυο!
Και ποια πίκρα δεν καταλαβαίνω ....που κάποιος έχει το 7, την πιθανοτατα καλύτερη συσκευή της αγοράς;;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 29/10/2016 - 08:35
εμενα μου φτανει η ζηλεια οσων κοιτανε το 7αρι μου. ατομα που δινουν 40 και 50 σε συμβολαια για να μιλανε 2 ωρες προς ολους, αρα 600-700 το χρονο και εχουν σαμσανγκ των 200 ευρω. ας προσεχαν.
ποσο λετε να πουληθουν τα 32αρια 7αρια μπλακ ματ πχ του χρονου πριν βγει το 7ς η το 8 τελοςπαντων?
Δημοσίευση 29/10/2016 - 08:57
Αυτοι που γκρινιαζουν ειναι μια μεριδα που θεωρει πως η apple θα πρεπει να μας πληρωνει για να εχουμε iphone. Μην προσπαθησεις να βγαλεις ακρη θα τρελαθεις.εμενα μου φτανει η ζηλεια οσων κοιτανε το 7αρι μου. ατομα που δινουν 40 και 50 σε συμβολαια για να μιλανε 2 ωρες προς ολους, αρα 600-700 το χρονο και εχουν σαμσανγκ των 200 ευρω. ας προσεχαν.
ποσο λετε να πουληθουν τα 32αρια 7αρια μπλακ ματ πχ του χρονου πριν βγει το 7ς η το 8 τελοςπαντων?
Υπολογισε γυρω στα 400 ευρω με 450 αν εισαι απο τους πρωτους που θα πουλησεις αν ειναι σε καλη κατασταση εαν εχει εγγυηση και αν δωσεις μαζι θηκες κτλ
Δημοσίευση 29/10/2016 - 11:53
Μετα απο 2 εβδομάδες χρησης του iphone7 plus 128gb black ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πρωτη φορα πηγα σε plus μετα απο τοσα χρονια και ολα ειναι εξαιρετικα εκτος ισως απο το υπερβολικο μεγεθος. Ηρθε νομιζω η ωρα για την apple να μικρυνει τα bezels πανω κατω για να το πιανουμε σαν ανθρωποι το κινητο. Μπαταρια μου καιει περιπου 10% ανα ωρα χρησης.
Δημοσίευση 29/10/2016 - 11:58
Για να ειμαστε ον τοπικ παντως για καποιον που δεν ειχε το 6 & ηρθε απο 5αρι εχει μεγαλη διαφορα.. βαρος αισθηση λεπτυνση κτλ
Δημοσίευση 29/10/2016 - 13:04
Τα 6σ που βγηκαν περσι παντως 550 τα δινουν σε αγγελιες.. 800 κατι δεν ειχαν κ αυτα περσι σεπτεμβρη;
Για να ειμαστε ον τοπικ παντως για καποιον που δεν ειχε το 6 & ηρθε απο 5αρι εχει μεγαλη διαφορα.. βαρος αισθηση λεπτυνση κτλ
Τα 64gb έχουν τόσο. Τώρα το base model είναι 32gb δηλαδή το αντίστοιχο 16αρι
Δημοσίευση 29/10/2016 - 14:10
Στα μαγαζιά με τα μεταχειρισμένα απο οτι έγραψα αγοράζουν -30-40€ ...αυτά απο προσωπική εμπειρία
Υγ. Συγνώμη για το οφ τοπικ
Για το 7plus που έχω τώρα μονο καλά λόγια έχω να πω
Η μπαταρία ειναι πολυ καλή
Άμεση απόκριση και πολυ γρήγορο σε όλα ..
Πανέμορφο και στιβαρό
Το βράδυ ωραίες φωτό ..
Μια χαρά ..
Δημοσίευση 29/10/2016 - 16:35
Δημοσίευση 29/10/2016 - 16:49
ξερει κανεις ποτε η απο που μπορω να προμηθειτη την δερματινη θηκη της apple για το 7 plus??
Δημοσίευση 29/10/2016 - 16:52
Δημοσίευση 29/10/2016 - 16:54
I system έχει μερικές .
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες