Πραγματικά ! Τι χαζό που βγάλανε το jack για να βάλουν ένα μούφα "ηχείο"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το γιατι πραγματικα εβγαλαν το jack, αγνωστο.
Το γιατι το εκαναν ετσι, πιστευω ειναι για λογους ομοιομορφιας. Αλλωστε δεν ειναι ασχημο.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 18:56
Πραγματικά ! Τι χαζό που βγάλανε το jack για να βάλουν ένα μούφα "ηχείο"
Το γιατι το εκαναν ετσι, πιστευω ειναι για λογους ομοιομορφιας. Αλλωστε δεν ειναι ασχημο.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 18:57
εμενα συνηθησμενος από το Ipad με ενοχλεί ! Νομίζω ότι έρχεται μόνο από τα δεξιά ο ηχοςΤο γιατι πραγματικα εβγαλαν το jack, αγνωστο.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:00
εχετε δικιο με πεισατε οτι ειμαι τυφλος που δεν καταλαβα οτι το 7αρι ειναι φοβερη αναβαθμιση....μπεεεε....παω να το παραγγειλω...μπεεεεεεεε
μου αρεσει οντως που το μηλαρακι ειναι λιγο μεγαλυτερο στη νεα glossy κασα.... :-D
για να ειμαστε δικαιοι δειτε διαφορες οταν αλλαζουν μοντελα samsung & LG που αναφερομαςτε σε νεα κινητα και οχι επιμερους βελτιωσεις...να χαιρομαστε που εβαλαν τις κεραιες στις ακρες...αυτα ειναι....!
γιατι ειρωνευεσαι δεν καταλαβαινω .....δηλ οποιος το πηρε ειναι προβατο και ειμαστε οι πονηρηδιδες της υποθεσης. Οσο για τα σαμσουνοειδη no comment
εχετε δικιο με πεισατε οτι ειμαι τυφλος που δεν καταλαβα οτι το 7αρι ειναι φοβερη αναβαθμιση....μπεεεε....παω να το παραγγειλω...μπεεεεεεεε
μου αρεσει οντως που το μηλαρακι ειναι λιγο μεγαλυτερο στη νεα glossy κασα.... :-D
για να ειμαστε δικαιοι δειτε διαφορες οταν αλλαζουν μοντελα samsung & LG που αναφερομαςτε σε νεα κινητα και οχι επιμερους βελτιωσεις...να χαιρομαστε που εβαλαν τις κεραιες στις ακρες...αυτα ειναι....!
Ωραίες οι φώτο...πότε είπατε ότι τις παραλάβατε;
Μη το μπλέξουμε πάλι με τις εντυπώσεις...δε το αντέχω. Και είμαι κι απ' τους παντρεμένους κι εγω!
Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:03
Μενω Μαυρο Λιθαρι , μετα την Σαρωνιδα ..
Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:06
Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:27
Μια και ειναι η πρωτη μου φορα στο plus, ειναι φυσικο στις εντυπωσεις μου να κυριαρχει η αλλαγη μεγεθους.
Ετσι λοιπον οπως εχει ηδη γραφτει κατα 90% το συνηθιζεις ευκολα και γρηγορα. Στις μετακινησεις δεν ειναι και τοσο δυσχρηστο τελικα. Με την απαιτουμενη προσοχη μπαινει σε τσεπες κτλ. Φοβαμαι ομως οτι μετα καποια χρηση δυσκολα θα ξαναγυρισεις στην μικρη διασταση. Απο την αλλη παλι το μικρο ειναι οντως ο ορισμος της φορητοτητας.
Απο την μπαταρια του στις πρωτες λιγες φορτισεις δεν εχω εντυπωσιαστει. 1,5 ημερα και αυτο με λιγη-νορμαλ χρηση.
Απο την οθονη κατευχαριστημενος και με βολεψε η ρυθμιση του κουμπιου στην μεσαια θεση. Με κρατα σε επαφη με την συμπεριφορα που ειχα συνηθισει στα παλαιοτερα μοντελα.
Με την αλλαγη τροπου ξεκλειδωματος δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, αφου πολυ γρηγορα το συνηθισα.
Φωτογραφικη προσεχως.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:27
εγω το εχω εδω κι 3 εβδομαδες κι μαζι με την Caudabe θηκουλα , νομιζω πως ειναι πολυ καλος συνδιασμος .
Απο Αγγλια το plus κι απο Usa την θηκη !
Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:58
εμενα συνηθησμενος από το Ipad με ενοχλεί ! Νομίζω ότι έρχεται μόνο από τα δεξιά ο ηχος
μα απο τα δεξια (οπως το κοιτας) ερχεται.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 21:11
Δημοσίευση 08/10/2016 - 21:14
Εχουν και κατι ασυρματα για πουλημα...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 08/10/2016 - 21:16
Εχουν και κατι ασυρματα για πουλημα...
Ενας απο τους λογους...
Δημοσίευση 09/10/2016 - 05:21
Καλημερα και απο εμένα,Παιδιά, τεράστια προσοχή όσοι έχετε Jet Black και του κολλάτε ζελατίνα πίσω, μόλις διάβασα ότι τα γράμματα κάτω χαμηλά στο πίσω μέρος είναι τυπωμένα πάνω από το αλουμίνιο και φεύγουν για πλάκα... Δείτε εδώ: http://forums.macrum...tching.2004994/
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες