Είναι εσωτερική και απο την Κυριακή δεν εχει υποχωρήσει κάν. Ολες οι άλλες λειτουργίες πραγματοποιούνται κανονικά! Θεωρώ οτι θα ηταν παράλογο να βγει εκτός εγγύησης ακόμη και αν το βουτήξεις στο νερό. Δε μπορείς να παρουσιάζεις ενα προιόν σαν ανθεκτικό στο νερό και απο την άλλη να το εξαιρείς απο την εγγυηση σε περίπτωση υγρασίας. Σε τετοια περίπτωση το τηλ θα έπρεπε να νεκρώσει τελείως πιστεύω.
Τα πρώτα iPhone 7/7Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 09/11/2016 - 09:52
Ad
Δημοσίευση 09/11/2016 - 09:53
Δυστηχώς είμαι Χανιά οπότε ο μόνος τρόπος ητνα αποστολή μέσω public που το αγόρασα!!!
Δημοσίευση 09/11/2016 - 10:13
Η αντοχη του ειναι στο 1 μετρο για 30 λεπτα. Ωραια;ωραια.
Τωρα εσυ φιλε λες πως ειναι αστειο να μην εχει εγγυση μια συσκευη με WR.
Και σου λεω οτι εχεις δικαιο εν μερι αλλα ερχομαι και σε ρωταω πως ξερει η Apple και η καθε Apple πως δεν θα χωσεις το κινητο ακομα πιο βαθια στο νερο ή περισσοτερο απο 30 λεπτα;
Αυτο που δεν καταλαβατε μερικοι ειναι πως δεν το πλασαρει ως water proof αλλα μια εξτρα προστασια στο νερο σεκαθημετινες συνθικες.Δηλαδη για να καταλαβω..αν σας εδινε και θηκη στη συσκευασια αλλα παρολαυτα κακομεταχιριζπσασταν το κινητο και ραγιζε το πιςω μερος του κινιτου θα απαιτουσατε επιδιορθωση;
Και ετσι για την ιστορια. Καμια αλλη εταιρια που εχει καλυτερο δικτη προστασιας νερου απο την Apple (βλ. Sony κλτ) δεν δινουν εγγυηση.
Δημοσίευση 09/11/2016 - 10:22
Ειναι καθημερινη συνθηκη να πέφτει το κινητο σε νερο βαθους 1 μετρου στα 30 λεπτααπο την στιγμη που μου το παρουσιαζεις ετσι εγω θα το βαζω στην πισινα και αν παθει κατι εσυ σαν εταιρια εισαι υποχρεωμενος να δεις σε ποσο βαθος νερου το εβαλα.δεν ειναι δικο μου προβλημα ειναι δικο σου το προβλημα απο την στιγμη που μου το παρουσιαζεις σαν water resistance,και στο προβλημα του φιλου μας μιλαμε οτι επιασε υγρασια η καμερα μονο που ηταν μεσα στο τσαντάκι,και ειμαι απολυτα σιγουρος πως θα του πουνε οτι το εριξε σε νερο,εκει τι θα εχεις να πεις αν βγει εκτός εγγυησηςοταν λες πως μπαινει σε νερο ενος μετρου στα 30 λεπτα και παθει κατι πρεπει να γίνεται αντικατάσταση και οχι αν μπηκε ποιο βαθια,αυτα ειναι ιστοριες για αγριους.Το 7/7+ Ειναι water resistance και οχι water proof.Μη μπερδευεσται.
Και σου λεω οτι εχεις δικαιο εν μερι αλλα ερχομαι και σε ρωταω πως ξερει η Apple και η καθε Apple πως δεν θα χωσεις το κινητο ακομα πιο βαθια στο νερο ή περισσοτερο απο 30 λεπτα;
Αυτο που δεν καταλαβατε μερικοι ειναι πως δεν το πλασαρει ως water proof αλλα μια εξτρα προστασια στο νερο σεκαθημετινες συνθικες.Δηλαδη για να καταλαβω..αν σας εδινε και θηκη στη συσκευασια αλλα παρολαυτα κακομεταχιριζπσασταν το κινητο και ραγιζε το πιςω μερος του κινιτου θα απαιτουσατε επιδιορθωση;
Και ετσι για την ιστορια. Καμια αλλη εταιρια που εχει καλυτερο δικτη προστασιας νερου απο την Apple (βλ. Sony κλτ) δεν δινουν εγγυηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/11/2016 - 11:07
Το 7/7+ Ειναι water resistance και οχι water proof.Μη μπερδευεσται.
Εσύ είσαι με την Apple τώρα ή με το παιδί που έπαθε αυτό που έπαθε και που θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας?
Και αν θες χρησιμοποίησε το google ή κανα λεξικό για τα ελληνικά σου.Ματώσανε τα μάτια μου στην προσπάθεια μου να σε διαβάσω...
Δημοσίευση 09/11/2016 - 11:19
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης εδω μέσα για το ποιοδήποτε θέμα. Όσον αφορά το ipone 7 μου πιστεύω οτ ειναι οφθαλμοφανές αμα το ανοίξουν να δουν που ειναι η υγρασία. Αν το ειχα βουτήξει όλο μέσα στο νερό και σε χρόνο πέρα απο αυτο που προβλέπει το πρωτόκολλο τους πιθανολογώ για να μην πω ότι ειμαι σίγουρος οτι το τηλέφωνο θα είχε πάθει black out. Και να τονίσω οτι σίγουρα αντιλαμβάνομαι και κατανοώ τη διαφορά μεταξυ water resistant & waterproof.
Δημοσίευση 09/11/2016 - 11:21
Με το παιδι ειμαι φυσικα αλλα αν θα απαιτηση εγγυση..να ξερει οτι δεν θα την παρει..το γραφει και στο site της appleΕσύ είσαι με την Apple τώρα ή με το παιδί που έπαθε αυτό που έπαθε και που θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας?
Και αν θες χρησιμοποίησε το google ή κανα λεξικό για τα ελληνικά σου.Ματώσανε τα μάτια μου στην προσπάθεια μου να σε διαβάσω...
Το ποστ μου ειναι προς ολλους και οχι προς το παιδι και μονο.
Αν παλι το περασουν στην εγγυηση..τι να πω μακαρι , διοτι ειναι κριμα για το παιδι..
Τελευταία επεξεργασία από: DTsuras, 09/11/2016 - 11:23
Δημοσίευση 09/11/2016 - 11:27
Φανταζομαι σε απο αυτους που ξερουν ελληνικα και μονο ε; αντε και λιγο αγγλικα.Και αν θες χρησιμοποίησε το google ή κανα λεξικό για τα ελληνικά σου.Ματώσανε τα μάτια μου στην προσπάθεια μου να σε διαβάσω...
Αν ηξερες 4 ξενες γλωσσες + μεγαλωσες στο εξωτερικο, θα παρακαλουσες να ηξερες εστω αυτα τα ορθογραφικα που ξερω.
Ααα και αλλη φορα κανε πιο γελοιες επιθεσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: DTsuras, 09/11/2016 - 11:28
Δημοσίευση 09/11/2016 - 11:43
Διαβάζοντας πολυ προσεκτικά την υποσημείωση 1 και απο ο ελληνικό και απο το αμερικνικό site διαπιστώνω μια αντίφαση όσον αφορά το τι ειναι και τι καλύπετεται. Απο την μια σου λέει splash- water and dust resistant and tested και απο την άλλη οτι " βλάβη που προκληθηκε απο υγρα δεν καλύπεται".
Δημοσίευση 09/11/2016 - 12:07
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/11/2016 - 13:45
ε αμα ξεθωριαζει κ με την θηκη τι βαζεισ στο Jet Black??
Δημοσίευση 09/11/2016 - 13:47
το βάζεις βιτρίνα και το βλέπεις τι όμορφο που είναι
Δημοσίευση 09/11/2016 - 13:57
ε αμα ξεθωριαζει κ με την θηκη τι βαζεισ στο Jet Black??
Πωλητήριο.
Δημοσίευση 09/11/2016 - 14:03
μετά από λίγο στις αγγελίες όταν βάζεις για πώληση jet black θα κλειδώνει μόνο συναλλαγή χέρι χέρι και έλεγχο με ακτίνες Χ
Δημοσίευση 09/11/2016 - 14:31
Το 7 Plus που πηρα μαλλον ηταν απο τις πρωτες παρτιδες καθως το χα τελη Σεπτεμβρη και δεν ειχα κανενα θεμα παρα μονο το περιφημο hissing που δε περναγε στο βιντεο αλλα ακουγοταν αν κολλαγες το αυτι στη πλατη. Δε πολυασχοληθηκα γιατι δεν με ενοχλουσε και οσα αλλα ειδα εκαναν το ιδιο.
Πριν καμια βδομαδα πηρε ο κοπελα μου ενα Plus το σεταρω βαζω το αυτι στη πλατη και δεν ακουγεται χριστος. Ουτε καν κατα τη διαρκεια του restore ουτε σε geekbench ουτε σε εγγραφη 4K video. Πουθενα.
Τα κανα μια τραμπα και ησυχασα για το γαμωτο.
Τι στο διαολο σιγαστηρα βαλανε;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες