Έχει υπόψην σου πως με το παραπάνω δε κάνεις Restore αλλά Update.
Facebook πρόβλημα.
Ad
Δημοσίευση 29/10/2016 - 00:18
Πηγα συνοψη και μετα επαναφορα.Νομιζα οτι εκανα restore.Ακολουθησα αυτα τα βηματα.Εχω το itunes στα Ελληνικα,επαναφορα =restore σωστα?
Τελευταία επεξεργασία από: KOSTASD9, 29/10/2016 - 00:25
Δημοσίευση 29/10/2016 - 00:54
Αν πάτησες επαναφορά είσαι εντάξει.
Το προβλημα παραμενει.Εκανα ενα αντιγραφο της συσκευης στο icloud,μετα καταβασα την τελευταια εκδοση του itunes,πηγα συνοψη και εκανα αντιγραφο και μετα επαναφορα.Αυτα ηταν τα βηματα που εκανα και τελικα παλι κατεβαινοντας της ροες σε καποια φαση μετα απο λιγο το facebook με πεταει εξω.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι..Σε αλλες συσκευες που ειχα anroid με μικρο επεξεργαστη σε σχεση με το iphone μου δεν με πεταξαν ποτε εξω.Ανεξηγητο τελειως..
Δημοσίευση 29/10/2016 - 09:08
Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά μήπως έχεις κάποιο ad block;
Τελευταία επεξεργασία από: niktsi, 29/10/2016 - 09:08
Δημοσίευση 29/10/2016 - 13:00
Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά μήπως έχεις κάποιο ad block;
Χθες εκανα Restore,οχι δεν εχω.Χαζή ερώτηση δεν ξερω αν ειναι αλλα το προβλημα παραμενει.
Δημοσίευση 29/10/2016 - 14:26
Το προβλημα παραμενει.Εκανα ενα αντιγραφο της συσκευης στο icloud,μετα καταβασα την τελευταια εκδοση του itunes,πηγα συνοψη και εκανα αντιγραφο και μετα επαναφορα.Αυτα ηταν τα βηματα που εκανα και τελικα παλι κατεβαινοντας της ροες σε καποια φαση μετα απο λιγο το facebook με πεταει εξω.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι..Σε αλλες συσκευες που ειχα anroid με μικρο επεξεργαστη σε σχεση με το iphone μου δεν με πεταξαν ποτε εξω.Ανεξηγητο τελειως..
Σου είπα για αρχή να μην το επαναφέρεις το Backup, να δεις αν παραμένει.
Δημοσίευση 29/10/2016 - 14:52
Σου είπα για αρχή να μην το επαναφέρεις το Backup, να δεις αν παραμένει.
Σου ειναι ευκολο να πεις τις ενεργειες βημα βημα που πρεπει να κανω.Θα το ξανακανω παλι .Ειναι το πρωτο μου iphone και τωρα μαθαινω της λειτουργιες του.
Δημοσίευση 29/10/2016 - 19:07
Θα κάνεις όπως έκανες Restore και στο τέλος θα επιλέξεις Set Up As New.
Δε θα επαναφέρεις με λίγα λόγια το Backup σου. Κάνε δοκιμές και δες αν παραμένουν τα παραπάνω κολλήματα που έχεις.
Μολις συνδεσα το τηλ με τον pc το itunes μου εβγαλε επιλογη διαμορφοση ως νεο και επιλογη απο αντιγραφο.Πατησα ως νεο εκανα αντιγραφο ασφαλειας και εκανα επαναφορα.Να δουμε τωρα...
Δημοσίευση 29/10/2016 - 22:27
Μολις συνδεσα το τηλ με τον pc το itunes μου εβγαλε επιλογη διαμορφοση ως νεο και επιλογη απο αντιγραφο.Πατησα ως νεο εκανα αντιγραφο ασφαλειας και εκανα επαναφορα.Να δουμε τωρα...
Οταν ξαναμπαινω μετα το restore στο app ios οταν παω να κατεβασω ξανα fb μου το εχει σαν συννεφακι και οχι σαν νεα εγκατασταση.Δυο φορεσ restore αλλα τιποτα μαλλον πιστευω αν βαλω αλλη εκδοση την 5.1 οπως μου ειπε μια κοπελα που ειχε το ιδιο θεμα με εμενα ισως λυσει το προβλημα.Ομως στο app δεν την εχει πως μπορω να την βαλω?
Δημοσίευση 30/10/2016 - 16:30
Σκοπός είναι να δοκιμάσεις με κάποιον Browser και όχι το App του FB.
Πάει αυτό, πέταξε το. Το εικονίδιο του iCloud σημαίνει οτι βρίσκεται στα Purchased σου.
Ξερεις μηπως πως μπορω να βαλω την εκδοση facebook 5.1 στο κινητο μου?Σε αλλους που ειxαν το ιδιο προβλημα δουλεψε.Στο app store δεν την εχει.
Δημοσίευση 30/10/2016 - 16:54
Mόνο με JB προηγούμενη έκδοση ή αν την είχες κρατήσει στο iTunes, αν δεν την έχεις κάνει Update.
Κακώς επιμένεις πάντως με το App.
Tην JB προηγούμενη έκδοση πως μπορω να την βρω?Κανω μια τελευταια προσπαθεια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες