μα ρε φιλε ο τυπος βγαζει χολερα δεν τον βλεπεις ποσο απαξιωτικα μιλαει;βρηκε τις εταιριες να μας την πει....Και;αυτα δινουν αυτα παιρνουμε.
Εχεις καποιον τροπο να αλλαξουν ΟΛΕΣ οι εταιρειες κινητης στην Ελλαδα ή μπηκες να βαυκαλιστουμε ολοι μαζι;
Δικιο εχεις αλλα ασχετος ο καιρος με το θεμα.
Φιλικα.
Βρες και συ κατι αλλο να του την μπεις.
Παντως σημερα εριξε βροχα και μουνταμαρα πειραια.
Λονδινο γιναμε....
COSMOTE: Δωρεάν 500 λεπτά προς όλους και 500MB δώρο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Από
iPhoneHellas
, 25/10/2016 12:03
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 27/10/2016 - 23:39
Ad
Δημοσίευση 28/10/2016 - 08:11
Σας γλεντάω όλους ... 6.5 ευρώ τον μήνα και έχω 1500 λεπτά προς όλους 400 λεπτά προς Ελλάδα σε σταθερά 2 gigabyte τον μήνα, και αν τα ξεπεράσω έχω 4gb έξτρα για όλη την διαρκεί του συμβολαίου μου και τρώω από εκεί. Αν ξεπεράσω και αυτα μπορώ με 2.5 ευρώ να γεμίσω ενα 4 ακόμα ... Και αν δεν γουστάρω να γεμίσω απλά το what's app viber Facebook λειτουργούν αλλά οι σελίδες από safari, tapatalk gazzeta και αλλά app κάνουν 2 χρόνια να ανοίξουν αχαχαχ
Και μένω Βουλγαρία και δεν έχω 200 μέρες βροχή άντε και καλή 28 αλλά όπως σε βλέπω μάλλον δεν .....
Και μένω Βουλγαρία και δεν έχω 200 μέρες βροχή άντε και καλή 28 αλλά όπως σε βλέπω μάλλον δεν .....
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες