ΕΙΣΤΕ για κλάματα πραγματικά.
Χαίρεστε που η cosmoteapateones προλαβαίνουν τις ᾽᾽προσφορε᾽᾽ και αλλες παρόμοιες μπ@ρδες.
Ποια σοβαρή εταιρία εχει 30-40 διάφορα ᾽᾽πακετα᾽᾽προσφορες᾽᾽και αλλα παρόμοιαπαραμύθια που καμουφλάρουν το ξεζούμισμα που σας κανει καθημερινά με τις χρεωσεις της.
Γιατι πρεπει να εχει ενα πακετο για καθε μερα του μηνα, για καθε εορταστική εορτη, για καθε ᾽ὀτι μου κανισει σημερα᾽᾽
Μονο για να κρυφτει και να αποπροσανατολίσει εσας που τα χάφτετε και να πληρώνετε νομιζοντας οτι ᾽᾽κερδιζετε πακετο᾽᾽᾽προσφορα᾽᾽
Εχεις ενα πακέτο μπλα μπλα μπλα.. ωραια τελειώνει το πακετο και ᾽᾽τολμας να μιλησεις᾽᾽ 5 λεπτα εκτος πακετου ... εκει να σας δω... φουσκωνει ο λογαριασμός σε χρονο dt. Στα ύψη
Οι cosmoteapateones και οι αλλες 2 εταιρίες στην Ελλαδα απλα σας γδυνουν πουλώντας πανάκριβα τα mb.
Και δεν μιλαω για τις ''ΕΩΣ ταχύτητες ᾽᾽ τους
Βρείτε αλλη λυση.. προσφορακιδες μου, εκτος αν θελετε να πληρώνετε φυκια για μεταξωτές κορδέλες εκει στην Ελλαδα.Άλλωστε λεφτα υπήρχαν και υπαρχουν
Ενδεικτικά : ζω σε χωρα εντος ΕΕ οπως και η Ελλάδα και με 33 ευρω το μηνα περίπου εχω: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ κλήσεις εντοςχωρας (προς τα παντα: κινητα, σταθερα ολα τα δικτυα ) και 20GB (γκιγκα).
lte δίκτυο με ταχύτητες 102mbs down/95 up... χτες!
απλα για να δείτε τι παραμύθια σας πουλάνε οι cosmoteapateones και χαίρεστε.
Και;αυτα δινουν αυτα παιρνουμε.
Εχεις καποιον τροπο να αλλαξουν ΟΛΕΣ οι εταιρειες κινητης στην Ελλαδα ή μπηκες να βαυκαλιστουμε ολοι μαζι;
σιγα τον πολυελαιο ρε μεγαλε.με 22 ευρουλακια εχω 1500+1500 και 3gb internet(δεν χρειαζομαι παραπανω προσωπικα και ουτε τελειωνει ποτε ο χρονος ομιλιας) και επισης εχω 10 μηνες καλοκαιρι και 2 μηνες χειμωνα.οχι οπως εκει που εισαι στην καταθλιψη με 11 μηνες χιονια 20 μερες συννεφια και 10 μερες καλοκαιρι.
Δικιο εχεις αλλα ασχετος ο καιρος με το θεμα.
Φιλικα.
Βρες και συ κατι αλλο να του την μπεις.
Παντως σημερα εριξε βροχα και μουνταμαρα πειραια.
Λονδινο γιναμε....