Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iOS 10.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
582 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/12/2016 - 18:02

Εάν ενεργοποιήσω τη μείωση κίνησης δεν το κάνει κάτι παίζει με τα εφέ.εκανα και restore και στήσιμο από την αρχή όλα δουλεύουν άψογα αυτό παραμένει μαζί με το κόκκινο στίγμα στον τηλεφωνητή

Εγώ θα περίμενα λίγο καιρό να βγει κάποια αναβάθμιση (που ήδη έχει βγει beta) και αν συνέχιζε να το κάνει τότε θα το πήγαινα για επισκευή. Το iPhone 7 έχεις; Το κόκκινο σημάδι στον τηλεφωνητή δεν είναι πρόβλημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 17/12/2016 - 18:13

Μερικούς τους τραβάει το κόκκινο και το πατάνε με αποτέλεσμα να χρεώνονται

Sent from my iPad using Tapatalk

Αυτό μου συμβαίνει εμένα όταν έρχομαι Ελλάδα ! Όσο είμαι εκεί είναι κόκκινο . Χρόνια τώρα .. Εδώ δουλεύει κανονικά και βέβαια χωρίς χρέωση όπως και οι κλήσεις μου ..

On_7+

@CaLi@

#408   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/12/2016 - 18:18

Μπα έχω ξεμείνει στο 5s..Πάντως έκανα και δυο τρία τεστ στο internet για πιξελ όλα καλά δεν είδα κάτι..τι να πω να το κάνει λόγο 5s?και γιατί μόνο στο μαύρο σε άλλα φόντα που δοκίμασα δεν το κάνει..

#409   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 18/12/2016 - 00:10

Μερικούς τους τραβάει το κόκκινο και το πατάνε με αποτέλεσμα να χρεώνονται

Sent from my iPad using Tapatalk

Έγραψες!...

#410   kavouras5

kavouras5

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 01:46

Παιδιά στο forum της apple αναφέρουν μια προσωρινή λύση για το πρόβλημα που δεν ακούμε ήχο όταν μιλάμε με κάποιον στο τηλέφωνο. Πηγαίνετε ρυθμίσεις-ήχοι-ήχος κλειδώματος: ενεργοποιήστε τον.
Το έκανα και ως τώρα δεν παρουσιάστηκε ξανα το πρόβλημα...Δοκιμάστε το, μέχρι να το διορθώσει το πρόβλημα η apple.

Τελευταία επεξεργασία από: kavouras5, 18/12/2016 - 01:47

#411   manolovas

manolovas

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 10:06

Παιδιά στο forum της apple αναφέρουν μια προσωρινή λύση για το πρόβλημα που δεν ακούμε ήχο όταν μιλάμε με κάποιον στο τηλέφωνο. Πηγαίνετε ρυθμίσεις-ήχοι-ήχος κλειδώματος: ενεργοποιήστε τον.
Το έκανα και ως τώρα δεν παρουσιάστηκε ξανα το πρόβλημα...Δοκιμάστε το, μέχρι να το διορθώσει το πρόβλημα η apple.

Εγώ έχω ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή εξαρχής και μου έχει συμβεί δύο φορές μόνο στους τέσσερις μήνες.Εχω ip6s.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: manolovas, 18/12/2016 - 10:07

#412   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 18/12/2016 - 10:20

ενώ από την ημερα κυκλοφορίας της έκδοσης δούλευε ρολοι και λέω ΟΚ έστρωσε, ξαφνικά η συσκευή δεν αποκρινόταν ούτε σε άγγιγμα οθόνης ούτε σε φυσικά πλήκτρα. έπρεπε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα για να πάρει την εντολή....και μόλις έβγαλα από πάνω τα ακουστικά lighting σταμάτησε να το κάνει....???? τι σκατά γίνεται με αυτή τη γαμώ θύρα ????

κι επίσης πρωτη φορά, είτε έκανα κλήση είτε δεχόμουν δεν με ακουγαν και δεν άκουγα τίποτα. (χωρίς ακουστικά συνδεδεμένα) δοκίμασα πολλούς και διαφορους αριθμούς, σε όλους το ίδιο. 

έπρεπε να κάνω hard reset.

δηλαδή τώρα δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη συσκευή για την πιο βασική της λειτουργια???

απλα έλεος 

#413   kavouras5

kavouras5

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 10:39

κι επίσης πρωτη φορά, είτε έκανα κλήση είτε δεχόμουν δεν με ακουγαν και δεν άκουγα τίποτα. (χωρίς ακουστικά συνδεδεμένα) δοκίμασα πολλούς και διαφορους αριθμούς, σε όλους το ίδιο.
έπρεπε να κάνω hard reset.
δηλαδή τώρα δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη συσκευή για την πιο βασική της λειτουργια???
απλα έλεος

Όταν δεν ακούς τίποτα πάτησε το κουμπί της ανοιχτής ακρόασης και μετά ξαναπάτησέ το. Λογικά έτσι ξεκολλάει για τη συγκεκριμένη στιγμή.

#414   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 13:13

Μπα έχω ξεμείνει στο 5s..Πάντως έκανα και δυο τρία τεστ στο internet για πιξελ όλα καλά δεν είδα κάτι..τι να πω να το κάνει λόγο 5s?και γιατί μόνο στο μαύρο σε άλλα φόντα που δοκίμασα δεν το κάνει..

και στο γαμπρό μου που είχε 5s και του έκανε κάτι παρόμοιο του το αντικατέστησε η apple με ανακατασκευασμένο γιατί είχε πρόβλημα, αλλά ήταν στην εγγύηση. περίμενε να βγάλει αναβάθμιση και μετά πάνε, ίσως λυθεί το πρόβλημα. Ρώτησες άλλους εδώ μέσα που έχουν 5s αν τους το κάνει;

#415   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 13:26

Και μένα είναι μέσα στην εγγύηση θα περιμένω και βλέπω...

#416   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 13:28

Α επίσης δοκίμασες να το διαμορφώσεις ως νέα συσκευή χωρίς να κάνεις ανάκτηση από icloud ή iTunes και να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει; εάν δεν το κάνει τότε κάποια εφαρμογή θα είναι που έχεις και κρασάρει το κινητό. Απενεργοποίησε την εύρεση iPhone. πάτα συνεχόμενα power button kai home button και μόλις κλείσει το τηλέφωνο πάτα το home button έως ότου να σου εμφανίσει να το συνδέσεις με iTunes. Σύνδεσε το τηλέφωνό σου στον υπολογιστή και κάνε επαναφορά. στο τέλος ρύθμισέ το ως νέα συσκευή. εάν δεν σου το κάνει μετά τότε ή κάποια εφαρμογή που είχες κράσαρε το κινητό ή κάποιο bugs.

#417   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 13:33

Έκανα restore και δεν έχω επαναφέρει back up στήσιμο από την αρχή..έκλεισα το διακόπτη του σαφάρι από το iCloud εκανα καθαρισμό του σαφάρι και αφαίρεσα και το Adblock..τίποτα τα ίδια..

Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 18/12/2016 - 13:33

#418   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 13:37

Έκανα restore και δεν έχω επαναφέρει back up στήσιμο από την αρχή..έκλεισα το διακόπτη του σαφάρι από το iCloud εκανα καθαρισμό του σαφάρι και αφαίρεσα και το Adblock..τίποτα τα ίδια.

ε περίμενε τότε για αναβάθμιση και αν δεν γίνει τίποτα φύγε ολοταχώς για apple. θυμάσαι να σου το έκανε και πριν την αναβάθμιση σε ios 10.2? ή δεν το είχες παρατηρήσει;

#419   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 14:01

Δεν το είχα παρατηρήσει αλλά νομίζω δεν το έκανε..σκέφτομαι να κάνω μια beta 10.2.1 beta μπες και αλλάξει κάτι..

#420   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2016 - 14:13

Δεν το είχα παρατηρήσει αλλά νομίζω δεν το έκανε..σκέφτομαι να κάνω μια beta 10.2.1 beta μπες και αλλάξει κάτι..

Αν σου το έκανε και πριν πάει να πει πως δεν ήταν θέμα αναβάθμισης αλλά είχε πρόβλημα το κινητό.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες