Το πρόγραμμα αντ/στασης είναι λάθος που περιορίζεται σε συγκεκριμένες παρτίδες 6S.
Έπρεπε και πρέπει ακόμα και τώρα να κάνουν επέκταση του και στις υπόλοιπες συσκευές.
Πάντως πήγαινε απο εκεί να στο περάσουν βάσει της εγγύησης που έχεις.
Δημοσίευση 19/12/2016 - 14:22
Το πρόγραμμα αντ/στασης είναι λάθος που περιορίζεται σε συγκεκριμένες παρτίδες 6S.
Έπρεπε και πρέπει ακόμα και τώρα να κάνουν επέκταση του και στις υπόλοιπες συσκευές.
Δημοσίευση 19/12/2016 - 14:39
Ερώτηση Νίκο, η εγγύηση μου για τον πρώτο χρόνο λήγει στις 2 Ιανουαρίου, για να μην ξεμείνω από κινητό χριστουγεννιάτικα, να το κρατήσω και να το πάω μετά, η θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης και θα πληρώνω αλλαγή μπαταρίας ? Το κινητό είναι ελληνικό με τιμολόγιο αγοράς.
Δημοσίευση 19/12/2016 - 15:14
Εγώ θα έλεγα να το πας τώρα να ξεμπερδεύεις.Αν δε περάσει τον έλεγχο να εγκριθεί αλλαγή, θα πρέπει να την αλλάξεις εσύ.
Κυνήγησε το όμως. Μη τους αφήσεις.
Ok σε ευχαριστώ, καλές γιορτές να έχουμε και περαστικά μας...
Δημοσίευση 19/12/2016 - 16:40
Ερώτηση Νίκο, η εγγύηση μου για τον πρώτο χρόνο λήγει στις 2 Ιανουαρίου, για να μην ξεμείνω από κινητό χριστουγεννιάτικα, να το κρατήσω και να το πάω μετά, η θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης και θα πληρώνω αλλαγή μπαταρίας ? Το κινητό είναι ελληνικό με τιμολόγιο αγοράς.
Δημοσίευση 19/12/2016 - 17:34
Έχει τύχει σε κανέναν να ανάβει μόνη της η οθόνη του κινητού και να παραμένει αναμμένη;
Μου έχει τύχει την τελευταία εβδομάδα δύο φορές να ανάψει η οθόνη στην lock screen και να παραμείνει έτσι εκεί αρκετά λεπτά. Την πρώτη φορά ήταν αρκετά πρωί και μπόρεσα και υπολόγισα ότι ήταν αναμμένη για άνα 20λεπτο!!!
Φοβάμαι ότι από το iOS 10.2 ξεκίνησε αυτό... προς το παρόν απενεργοποίησα το rase to wake γιατί θυμάμαι ότι έκαναν κάποιες "βελτιώσεις" στην 10.2...
:/
Δημοσίευση 19/12/2016 - 18:04
Δημοσίευση 19/12/2016 - 18:15
Η κόκκινη κουκκίδα στο εικονίδιο του τηλεφωνητή δεν είναι λάθος.
Ανάβει όταν υπάρχει μήνυμα στο τηλεφωνητή και σβήνει μόλις το ακούσω και το διαγράψω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωστός αλλά πριν άναβε ακανόνιστα και για άσχετο λόγο, τουλάχιστον σε μένα, τώρα το διόρθωσα και ανάβει μόνο όταν έχω μήνυμα στον τηλεφωνητή.
Δημοσίευση 19/12/2016 - 22:45
Δημοσίευση 19/12/2016 - 22:58
Δημοσίευση 20/12/2016 - 13:44
καλησπέρα στην παρέα, πήγα από τα Puplic και μου είπαν ότι πρέπει να κρατάω και ένα αποδεικτικό από την apple για το πρόγραμμα αντικαταστασης της μπαταρίας. Η απορία μου είναι μήπως στο service το οποίο θα σταλεί το κινητό πρέπει να τούς εκτυπώσω την σελίδα η οποία αναφέρει ότι είμαι στο πρόγραμμα αντικαταστασης εκεί δηλαδή που βάζουμε τον σειριακό μας αριθμό.
Δημοσίευση 20/12/2016 - 15:29
Δεν αναλαμβάνει κανείς άλλος για το πρόγραμμα της μπαταρίας πέρα απο τα εξουδιοδοτημένα.
Πας απευθείας σε InfoQuest, Document ή iSystem.
Ευχαριστώ Νίκο, εγώ είμαι από Ρόδο και την συσκευή αγορασμένη από τα puplic, τι μου προτείνεις ?
Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:59
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες