Εγώ το είχα και το απενεργοποίησα. Πολλές φορές πάω να καλέσω και αποτυγχάνει η κλήση μου, ή εκεί που μιλάω κόβεται. Το έκλεισα και τώρα είναι όλα back to normal.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπηρεσίες VoWiFi και VoLTE από την COSMOTE
Δημοσίευση 04/04/2017 - 10:33
Ad
Δημοσίευση 04/04/2017 - 11:47
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/04/2017 - 11:49
Αν κλείσεις το διακόπτη κλήσεις μέσω wifi στο μενού τηλέφωνο;Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα. Δεν μπορείς να έχεις απλά wifi και plane mode για να μην σε ζαλίζουν όταν το επιλέξεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 04/04/2017 - 13:10
Αν κλείσεις το διακόπτη κλήσεις μέσω wifi στο μενού τηλέφωνο;
Εννοείται αυτό. Αλλά μπαίνεις σε μια διαδικασία. Ξυπνά άνοιξε το, ξάπλα μην ξεχάσω να το κλείσω.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 05/04/2017 - 14:32
μόλις το απενεργοποίησα και έστρωσε η συσκευή μου. πολλές φορές με καλούσαν στο τηλέφωνο, έκλεινε για ένα δευτερόλεπτο και εμφάνιζε τη κλήση σαν αναπάντητη και αμέσως μετά (ακαριαία σχεδόν) συνέχιζε να χτυπάει κανονικά. μόλις έστειλα το sms στη cosmote για απενεργοποίηση της υπηρεσίας όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Μάλλος είναι νωρίς ακόμα για μια τέτοια υπηρεσία . Καλή προσπάθεια αλλά δεν .....
Δημοσίευση 10/04/2017 - 11:31
μόλις το απενεργοποίησα και έστρωσε η συσκευή μου. πολλές φορές με καλούσαν στο τηλέφωνο, έκλεινε για ένα δευτερόλεπτο και εμφάνιζε τη κλήση σαν αναπάντητη και αμέσως μετά (ακαριαία σχεδόν) συνέχιζε να χτυπάει κανονικά. μόλις έστειλα το sms στη cosmote για απενεργοποίηση της υπηρεσίας όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Μάλλος είναι νωρίς ακόμα για μια τέτοια υπηρεσία . Καλή προσπάθεια αλλά δεν .....
Συγγνώμη αλλά γιατί εστειλες SMS στην Cosmote για απενεργοποίηση και δεν πηγες στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και να απενεργοποιήσεις το "Κλήσεις μέσω Wi-Fi" ;
Δημοσίευση 10/04/2017 - 11:34
θέλει και από την cosmote ενεργοποίηση -απενεργοποιηση .
Δημοσίευση 10/04/2017 - 11:56
θέλει και από την cosmote ενεργοποίηση -απενεργοποιηση .
Και τότε τι νόημα εχει ο διακόπτης στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (αφού εννοείται πρώτα σου εχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία η cosmote) ;
Δημοσίευση 10/04/2017 - 12:01
Και τότε τι νόημα εχει ο διακόπτης στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (αφού εννοείται πρώτα σου εχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία η cosmote) ;
για περισσότερες πληροφορίες 13888 το μόνο που θυμάμαι .
δεν το υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα cosmote .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 10/04/2017 - 12:07
Δημοσίευση 10/04/2017 - 12:39
Ένα μπάχαλο
Κι αυτή η cosmote δεν βγάζει ένα δελτίο τύπου να ξερει ο κόσμος τι πρέπει να κάνει
Rafael Nadal
Δημοσίευση 10/04/2017 - 12:46
αυτό που βλεπω ότι όσοι το έβαλαν το έβγαλαν ξανά και πίσω στην 10.2.1 που έχουν και διακόπτες
Δημοσίευση 10/04/2017 - 12:49
αυτο δεν μου λέει κάτι φίλε μουαυτό που βλεπω ότι όσοι το έβαλαν το έβγαλαν ξανά και πίσω στην 10.2.1 που έχουν και διακόπτες
ίσως περιμένουν αυτοί λέω εγω κάποιο jailbreak η περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση
Rafael Nadal
Δημοσίευση 10/04/2017 - 12:50
αυτο δεν μου λέει κάτι φίλε μου
ίσως περιμένουν αυτοί λέω εγω κάποιο jailbreak η περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση
Rafael Nadal
μπαααα σήμα δεν έχουν .
Δημοσίευση 10/04/2017 - 12:54
και μου αρέσει που το έδωσαν αυτό για καλύτερα!!!αρε cosmote με τα ωραία σουμπαααα σήμα δεν έχουν .
Εγω σε καρτοσυνδεση είμαι προσπάθησα να ενεργοποιήσω όμως τίποτα για εμάς ακόμα
κι έχω σκοπό κάποια στιγμή να την κόψω εντελώς να ησυχάσει το κεφάλι μου
Επειδή έχω δυο αριθμούς να κρατήσω μόνο τον έναν σε άλλη φυσικά εταιρεία που έχω αρκετά καλύτερο σήμα από την cosmote στο σπίτι μου
Rafael Nadal
Δημοσίευση 10/04/2017 - 14:24
το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ειχα και εγω. Επίσης να ελέγξεις τη ρύθμιση για τα δεδομένα γιατί πλέον σου επιτρέπει κλήση μέσω 4g και ίσως να κολλάει και από αυτό. Εγω το γύρισα στο κλήσεις μόνο μέσω 3gμόλις το απενεργοποίησα και έστρωσε η συσκευή μου. πολλές φορές με καλούσαν στο τηλέφωνο, έκλεινε για ένα δευτερόλεπτο και εμφάνιζε τη κλήση σαν αναπάντητη και αμέσως μετά (ακαριαία σχεδόν) συνέχιζε να χτυπάει κανονικά. μόλις έστειλα το sms στη cosmote για απενεργοποίηση της υπηρεσίας όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Μάλλος είναι νωρίς ακόμα για μια τέτοια υπηρεσία . Καλή προσπάθεια αλλά δεν .....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες