Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2506   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 17/10/2017 - 13:26

Σοβαρευτειτε λεω εγω.
Εδω περσι δε βρισκαμε 7 Plus πουθενα. Ουτε αμερικη για ποσους μηνες θα βρουμε Χ;
Και οσο και να κανει θα κανει απο παντου φτερα.

Καπως ετσι στις 27/10...

mrely.gif

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 17/10/2017 - 13:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2507   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 13:51

Εγω απορώ που κάποιοι δε πιστεύουν τα δημοσιεύματα όταν έρχονται από πολλές πηγές όλο και πιο συχνά. Τα ίδια έλεγαν πέρσι για το jet black και δε το έβρισκες και έπρεπε να περιμενεις και τότε δεν είχαν τα προβλήματα που λένε φέτος. Εγω πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να βρούμε από τη στιγμή που όλοι θα πάρουν λευκό. Θέλει κανα γνωστό σε μαγαζί

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2508   paitos

paitos

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/10/2017 - 13:52

Δεν ξέρω για το 7+

Εγω πάντως έβαλα παραγγελία για ένα 8+ 256 στην COSMOTE και μου είπαν 1 μήνα αναμονή σ οποιαδήποτε χρώμα.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι το σύνολο του κόστους βγαίνει από μαζεμένες επιδοτήσεις και δεν θα δώσω μετρητά...

#2509   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 14:04

Εγω απορώ που κάποιοι δε πιστεύουν τα δημοσιεύματα όταν έρχονται από πολλές πηγές όλο και πιο συχνά. Τα ίδια έλεγαν πέρσι για το jet black και δε το έβρισκες και έπρεπε να περιμενεις και τότε δεν είχαν τα προβλήματα που λένε φέτος. Εγω πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να βρούμε από τη στιγμή που όλοι θα πάρουν λευκό. Θέλει κανα γνωστό σε μαγαζί

Μήπως γιατι αλλάζουν κάθε μέρα αυτά που λένε ανάλογα με τα clicks που τους λείπουν ή με το τι γραμμή marketing θέλει να ακολουθήσει η κάθε εταιρεία? Ότι διαβάζουμε στο ιντερνετ δεν μπορούμε πλεον να θεωρούμε πως ειναι δεδομενο ή εγκυρο, έχουν περάσει αυτές οι εποχές. 

Και θα το γράψω και άλλη μια φορά. Μην κρίνετε από το τι λέμε σε αυτό το φόρουμ. Σε αντίθεση με εμας εδω μέσα η πλειοψηφία στην Ελλάδα κινείται με android και τα λεφτα για το Χ δεν ειναι λιγα. Οπότε μέχρι να δούμε τι θα γίνει και τι ισχυει τελικά ας μην φερνουμε την καταστροφή χωρίς λόγο και αιτία. Στο κάτω κάτω κι αν δεν το πάρουμε 3 Νοεμβριου αλλά με ενα μηνα διαφορά δεν εγινε και κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 17/10/2017 - 14:05

#2510   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 17/10/2017 - 14:15

Ναι και έτρεχαν όλοι για jet plack και μετά τα έβαζαν για πούλημα .

#2511   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 17/10/2017 - 14:22

Αφου βρισκονταν πολλοι και δινανε καπελο 200 & 300€ μαγκια τους!

#2512   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/10/2017 - 14:29

Αφου βρισκονταν πολλοι και δινανε καπελο 200 & 300€ μαγκια τους!

Ξέχασες το 1500αρι που μου είχαν ζήτηση για 7 128 Jet Black 3 μέρες μετά την κυκλοφορία στην Ελλάδα; 

Και αυτός σίγουρα το έδωσε κάπου. 

Φέτος τα 2χίλιαρα θα πέσουν βροχή.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2513   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 15:10

3-11 ουτε για δειγμα δεν θα υπαρχει !! Και αυτο το ποσοι ελληνες θα δωσουν 1200 -1400 ευρω ειναι ατοπο !! Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ελληνων που ευημερει και ξοδευει !! Ναστε σιγουροι και κυριος ο φιλος που τον εχει κοψει κρυος ιδρωτας λες και αν το παρει μια η δυο εβδομαδες αργοτερα θα πεσουν τα καραβια του εξω οτι η διαθεσιμοτητα θαναι ακρως περιορισμενη..

#2514   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 17/10/2017 - 15:14

η τιμη του Χ και δεν θα πεσει , και κατι τσακαλια θα αισχροκερδισουν , και θα ειναι αναρπαστο παντου...οποτε τα αρθα ειναι για τον καφε το πρωι χαχαχα

#2515   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 15:37

Οποιος εχει στερητικα ας παραγγειλει ενα dummy iphone x :) διαθεσιμοτητα υπαρχει

#2516   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 17/10/2017 - 15:51

3-11 ουτε για δειγμα δεν θα υπαρχει !! Και αυτο το ποσοι ελληνες θα δωσουν 1200 -1400 ευρω ειναι ατοπο !! Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ελληνων που ευημερει και ξοδευει !! Ναστε σιγουροι και κυριος ο φιλος που τον εχει κοψει κρυος ιδρωτας λες και αν το παρει μια η δυο εβδομαδες αργοτερα θα πεσουν τα καραβια του εξω οτι η διαθεσιμοτητα θαναι ακρως περιορισμενη..

Εγω παρέθεσα λογικά νούμερα για χάρην της συζήτησης. Πουθενά δεν είπα οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν ευημερούν και δεν ξοδεύουν στην Ελλάδα, ακόμα και σήμερα. Δόξα το Θεό και εγώ και οι περισσότεροι φίλοι μου, είμαστε απο τους αυτούς τους τυχερούς που έχουμε ακόμα μια καλή δουλειά και βγάζουμε πολύ καλά λεφτά, οπότε το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό. Εγω αυτό που είπα είναι οτι, αν η πρωτη παραλαβή στην Ολλανδία είναι γύρω στις 20.000 όπως έγραφε το συγεκριμένο δημοσίευμα, έβαλα μια λογική και πολύ συντηρητική εκτίμηση να είναι 2-3.000 στην Ελλάδα. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι μια καλή σχέση ζήτησης και προσφοράς ΛΟΓΙΚΑ. Μην ξεχνάμε οτι αυτοί που θα τρέξουν να το προ-παραγγείλουν δεν είναι ο μέσος καταναλωτής, είναι άνθρωποι που ασχολούνται με gadgets, οι λάτρεις της apple κλπ και μια καλή ένδειξη είναι οι συμμετέχοντες σε αυτό το forum που είναι και ενημερωμένοι και αποφασισμένοι. Πόσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον εδώ, που θεωρώ οτι είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη Ελληνική πλατφόρμα εραστών του iphone ? 30 ? 50 ? 100 ?  Ε, μέχρι να εξαντληθεί το όποιο πρώτο στοκ έρθει, ΕΜΕΝΑ προσωπικά δεν μου φαίνεται όσο τραγική παρουσιάζεται η κατάσταση. Και διευκρίνησα οτι μιλάω μόνο για την Ελλάδα.Οι υπόλοιποι που θα το πάρουν είτε για μόδα, είτε επειδή θέλουν νεο κινητό, είτε επειδή "ευημερούν και ξοδεύουν" θα περιμένουν να το δούν πρώτα, να διαβάσουν reviews και μετά θα αποφασίσουν, όπως γίνεται συνήθως. Τώρα, αν η πρώτη παραλαβή είναι 200 κομμάτια για όλη τη χώρα τι να σου πώ, λάθος η εκτίμηση μου. Απλά σαν άνθρωπος, προτιμώ πάντα να σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα, παρά να φέρνω την καταστροφή και την απαισιοδοξία.

Απο κει και πέρα, επειδή μάλλον δεν το πρόσεξες αυτό που είπα, η ανησυχία μου δεν είναι να το πάρω την πρώτη μέρα για να μην πέσουν τα καράβια μου έξω, όπως ευγενέστατα έθεσες. Ούτε έχω θέμα να το πάρω μια ή δύο βδομάδες αργότερα. Αλλά όλα αυτά τα posts σε ξένα sites παρουσιαζουν μια εικόνα του τύπου ή είσαι τυχερός και το παίρνεις την πρώτη μέρα ή περίμενε μέχρι Γενάρη και βλέπουμε. Και το τηλέφωνο που εχω, επειδή ήδη μου έχει βγάλει κάποια προβληματάκια τα οποία δεν έχω επιδιορθώσει λόγω της επικείμενης αγορας του Χ, ΔΕΝ με βγάζει μέχρι τότε. Ελπίζω να έγινα σαφής και φιλικά πάντα !

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 17/10/2017 - 15:59

#2517   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 16:08

μια η δυο εβδομαδες αργοτερα θα πεσουν τα καραβια του εξω οτι η διαθεσιμοτητα θαναι ακρως περιορισμενη..

μα δε μιλάμε για μια δυο εβδομάδες αλλά μήνα +

#2518   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 17/10/2017 - 16:37

μα δε μιλάμε για μια δυο εβδομάδες αλλά μήνα +

Τhank you, αυτο ακριβώς προσπαθώ να πώ, ως ανησυχία. Η apple δεσμεύτηκε να το κυκλοφορήσει 3 Νοεμβρίου σε 55 χώρες. Θα στείλει ενα πρώτο στοκ, όσο θα είναι αυτό, σε κάθε χώρα για να είναι συνεπής και μετά θα κοιτάξει να καλύψει τη ζήτηση στις τεράστιες αγορές όπως της Αμερικής κλπ. Θα αγχωθεί να εξυπηρετήσει την Ελληνική Αγορά με συνεχείς αποστολές, όταν θα έχει τους Αμερικάνους και τους Κινέζους πχ να ουρλιάζουν οτι δεν το βρίσκουν ? Όταν σταθεροποιήσει κάπως την εκεί ζήτηση, πράγμα που λογικά θα πάρει 2-3 μήνες τουλάχιστον (πάντα απο ότι ακούγεται για περιορισμένη παραγωγή), θα ξαναστείλει και άλλες παρτίδες στις μικρές αγορές που δεν την ενδιαφέρουν ούτε καν για να ανοίξει apple store. Τουλάχιστον λογικά και με τους νόμους της αγοράς, εκεί δείχνει να πηγαίνει το πράγμα. Βέβαια το τι ακριβως θα γίνει κανείς δεν το ξέρει, όλα εικασίες είναι αυτή τη στιγμή και συζήτηση κάνουμε.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 17/10/2017 - 16:39

#2519   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 17:32

Να στειλουμε ενα memo στην apple ! Γιατι μας καθυστερει την χαρα να της δωσουμε 1400 ευρω!για να ηρεμησουμε λιγο ρε παιδια !! Ενταξει αργα η γρηγορα οποιος το θελει θα το παρει ....ενα home less button μια oled οθονη και ενα κουραδι που μιλαει μεσα απο μας ειναι ολη η ιστορια !!! Υπομονη θα τα χαρουμε και μεις !!

#2520   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:22

Εγω απλα θα πω οτι μονο σε ενα γνωστο site προσφορων (για το οποιο εγινε και σχετικη αναφορα απο τον admin) σχεδον 100 συμπολιτες μας προπληρωσαν μια συσκευη ανω των 1.000 ευρω που δεν εχουν δει-αγγιξει ακομα για να παραλαβουν σχεδον σε 20 μερες απο τωρα και μαλιστα εν γνωση τους οτι θα εχουν μονο 1 ετος εγγυησης λογω παραεισαγωγης απο ΗΠΑ.

Καταλαβαινετε οτι αρκετοι ακομα θα εχουν ετοιμη τουλαχιστον την προκαταβολη για την προπαραγγελια η θα εχουν ηδη δωσει τμημα του ποσου σε γνωστους μεσα σε αλυσιδες διακινησης για να παραλαβουν πρωτη παρτιδα.

Θυμαμαι, μολις ειχε κυκλοφορησει το 6/Plus, συμφορουμιτη που ειχε οδηγησει ως τη Θηβα για να αγορασει day one συσκευη που πληροφορηθηκε οτι υπηρχε διαθεσιμη σε καταστημα εκει, και αλλον απο Μακεδονια που γυρισε τρεις νομους για να κρατησει το νεο iPhone την πρωτη μερα κυκλοφοριας. Και μην ξεχναμε οτι το πρωτο Plus ηταν μικροτερο αλμα απο το Χ σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα...

Ειστε σιγουροι οτι η αγορα θα ομαλοποιηθει σε μικρο χρονικο διαστημα;

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 17/10/2017 - 18:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;