Από 6S σε 8+ και θα είμαι jet !
Σε κανα 2-3 χρόνια στο 11S+ κι έχει ο Θεός
Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:32
Από 6S σε 8+ και θα είμαι jet !
Σε κανα 2-3 χρόνια στο 11S+ κι έχει ο Θεός
Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:36
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 17/10/2017 - 18:36.
Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:38
απο οτι ξερω αλλα κι ειναι το λογικο , το παιρνεις , το πληρωνεις κανονικα , με το ΦΠΑ κι το ποσο του ΦΠΑ εκπιπτει απο την Εφορια του φιλου σου , οποτε μπορει να σου το δωσει ο φιλος σου το ποσο αυτο
Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:59
απο οτι ξερω αλλα κι ειναι το λογικο , το παιρνεις , το πληρωνεις κανονικα , με το ΦΠΑ κι το ποσο του ΦΠΑ εκπιπτει απο την Εφορια του φιλου σου , οποτε μπορει να σου το δωσει ο φιλος σου το ποσο αυτο
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:14
Αυτο μαλλον δεν ισχυει που λες,εγω παιρνω πραγματα απο το Plaisio,τα κοβω τιμολογιο στην γυναικα μου και ποτε δε μου εχουν ζητησει ουτε ταυτοτητα αλλα ουτε να ειναι εκει.Έχει αλλάξει πλέον ο νόμος. Μάλλον θα σου ζητήσουν ταυτότητα ή πιο σωστά να είναι παρών ο φίλος σου.
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 17/10/2017 - 19:15.
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:17
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:29
Μου φαινεται περιεργοΔεν μπορώ να βρω την ΠΟΛ, έχει αλλάξει σας λέω. Ρωτήστε λογιστή.
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:47
Δημοσίευση 17/10/2017 - 20:19
Εγω απλα θα πω οτι μονο σε ενα γνωστο site προσφορων (για το οποιο εγινε και σχετικη αναφορα απο τον admin) σχεδον 100 συμπολιτες μας προπληρωσαν μια συσκευη ανω των 1.000 ευρω που δεν εχουν δει-αγγιξει ακομα για να παραλαβουν σχεδον σε 20 μερες απο τωρα και μαλιστα εν γνωση τους οτι θα εχουν μονο 1 ετος εγγυησης λογω παραεισαγωγης απο ΗΠΑ.
Καταλαβαινετε οτι αρκετοι ακομα θα εχουν ετοιμη τουλαχιστον την προκαταβολη για την προπαραγγελια η θα εχουν ηδη δωσει τμημα του ποσου σε γνωστους μεσα σε αλυσιδες διακινησης για να παραλαβουν πρωτη παρτιδα.
Θυμαμαι, μολις ειχε κυκλοφορησει το 6/Plus, συμφορουμιτη που ειχε οδηγησει ως τη Θηβα για να αγορασει day one συσκευη που πληροφορηθηκε οτι υπηρχε διαθεσιμη σε καταστημα εκει, και αλλον απο Μακεδονια που γυρισε τρεις νομους για να κρατησει το νεο iPhone την πρωτη μερα κυκλοφοριας. Και μην ξεχναμε οτι το πρωτο Plus ηταν μικροτερο αλμα απο το Χ σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα...
Ειστε σιγουροι οτι η αγορα θα ομαλοποιηθει σε μικρο χρονικο διαστημα;
Πάντως έχω ρώτησει καιρό την iStorm και μου είπε ότι ακόμα και να προπληρώσεις, γιατί δεν δέχεται και αλλιώς προπαραγγελία η συγκεκριμένη, δεν σου εγγυώνται ότι θα πάρεις.
Από εκεί και πέρα 100 συμπολίτες μας είναι πολύ μικρό νούμερο αν αναλογιστεί κανείς και την τιμή του Χ συν το ότι το δίνει και πιο χαμηλά το site αυτό σε σχέση με την επίσημη τιμή. Αλλά να το θέσω και αλλιώς και 10.000 να είναι η προπαραγγελίες ή ακόμα και 20.000 μέχρι τέλη Δεκέμβρη θα έχουν όλες παραδοθεί μπορεί και πιο νωρίς. Οπότε δεν βλέπω που είναι το θέμα στην χώρα μας. Τώρα αν κάποιος το θέλει ντε και καλά πρώτη μέρα εντάξει εκεί μπορεί να ζορίσει το πράγμα.
Βέβαια χλωμό το κόβω για τέτοια νούμερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν έχει κανένα από τα παιδιά κάποια νούμερα από προηγούμενες χρονιές ώστε να έχουμε μια άποψη για τις πωλήσεις ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε λίγο καλύτερη πρόβλεψη.
Δημοσίευση 17/10/2017 - 21:52
Eγω εχω μια απορία και ίσως αν υπάρχει εδω κάποιος καλός γνώστης της αγοράς κινητών να μπορούσε να μας διαφωτίσει. Λογικά μια εταιρεία κολοσσός σαν την Apple δεν θα έχει ενα minimum πλαφόν παραγγελιών, προκειμένου να σε συμπεριλαβει στο πρώτο κύμα ? Θεωρώ πολύ δύσκολο μια εταιρεία με τέτοια οργάνωση όπως η Apple να αποφάσισε για πρώτη φορά να κάνει τέτοιο γιγαντιαίο rollout σε 57 χώρες, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με τους αντιπροσώπους ή τα μαγαζιά της σε κάθε χώρας και να έχει αίσθηση της προβλεπόμενης ζήτησης ή να θεσει κάποιους όρους. Αν ας πούμε πριν το keynote είχε έρθει σε επαφή με την infoquest και εκείνοι τους είπαν " Ναι, βάλε 500 κομμάτια για αρχή και βλέπουμε" ή Αpple θα το δεχόταν και θα έβαζε την Ελλάδα στο πρώτο κύμα ? Πολύ χλωμό μου φαίνεται.
Ενα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν υπάρχει στο πρώτο κύμα η Τουρκία, με Apple stores και τεράστιο πληθυσμό και υπάρχουν πολύ μικρότερες χώρες όπως η Ανδόρρα και η Μάλτα ας πούμε. Έχει ακουστεί κάτι γι'αυτό ?
Δημοσίευση 17/10/2017 - 22:16
Δημοσίευση 17/10/2017 - 22:29
Αυτο ειναι σωστο ή το αγοραζεις απο το eshop πχ plaisio,βάζεις στοιχεία για τιμολόγιο,και την πιστωτική την δική σου αλλά μόνο για μετρητά όχι δόσεις,και κάνεις παραλαβή από κατάστημα όχι σπίτι του γιατί τότε θα χει θέμα ή στην διεύθυνση της εταιρείας που κόβεται το τιμολόγιοΕπειδή η αγορά θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομα του φίλου σου και όχι δική σου.
Με μετρητά δεν μπορείς, το απαγορεύει ο νόμος για τέτοια ποσά.
Όποτε πρέπει να πάτε παρέα για να πληρώσει αυτός και να στο δώσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/10/2017 - 22:33
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 17/10/2017 - 22:35.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2017 - 23:05
Δημοσίευση 17/10/2017 - 23:45
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες