Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2521   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:32

Από 6S σε 8+ και θα είμαι jet !

Σε κανα 2-3 χρόνια στο 11S+ κι έχει ο Θεός B)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2522   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:36

Ρε παιδια ερωτηση γιατι χαθηκε το τοπικ με το τιμολογιο και το φπα. Αν το παρω με τιμολογιο με στοιχεια επιχειρησης φιλου, θα το παρω απευθειας χωρις φπα στο μαγαζι ή θα πρεπει να το πληρωσουμε κανονικα με ολο το φπα; Εχει βγει καινουριος νομος; Και ισχυει για οποιοδηποτε καταστημα (vodafone, wind, cosmote, germanos, public, plaisio κλπ);

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 17/10/2017 - 18:36

#2523   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:38

απο οτι ξερω αλλα κι ειναι το λογικο , το παιρνεις , το πληρωνεις κανονικα , με το ΦΠΑ κι το ποσο του ΦΠΑ εκπιπτει απο την Εφορια του φιλου σου , οποτε μπορει να σου το δωσει ο φιλος σου το ποσο αυτο 

#2524   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:59

απο οτι ξερω αλλα κι ειναι το λογικο , το παιρνεις , το πληρωνεις κανονικα , με το ΦΠΑ κι το ποσο του ΦΠΑ εκπιπτει απο την Εφορια του φιλου σου , οποτε μπορει να σου το δωσει ο φιλος σου το ποσο αυτο

Έχει αλλάξει πλέον ο νόμος. Μάλλον θα σου ζητήσουν ταυτότητα ή πιο σωστά να είναι παρών ο φίλος σου.

#2525   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:14

Έχει αλλάξει πλέον ο νόμος. Μάλλον θα σου ζητήσουν ταυτότητα ή πιο σωστά να είναι παρών ο φίλος σου.

Αυτο μαλλον δεν ισχυει που λες,εγω παιρνω πραγματα απο το Plaisio,τα κοβω τιμολογιο στην γυναικα μου και ποτε δε μου εχουν ζητησει ουτε ταυτοτητα αλλα ουτε να ειναι εκει.
Την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα laptop και δε μου ζητησαν τιποτα,μονο το Αφμ για να την βρουν στο συστημα
Για την πληρωμη του ΦΠΑ ειναι οπως τα ειπε ο φιλος παραπανω,τα συμψιφιζει στα εξοδα του,οποτε το ΦΠΑ στο δινει ο φιλος σου στο χερι μολις του δωσεις το τιμολογιο
Στο μαγαζι πληρωνει κανονικα ολα το ποσο

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 17/10/2017 - 19:15

#2526   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:17

Δεν μπορώ να βρω την ΠΟΛ, έχει αλλάξει σας λέω. Ρωτήστε λογιστή.

#2527   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.455 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:29

Δεν μπορώ να βρω την ΠΟΛ, έχει αλλάξει σας λέω. Ρωτήστε λογιστή.

Μου φαινεται περιεργο
Στην τελικη,ας παρει αλα μπρατσετα τον φιλο του και ας πανε για ψωνια

#2528   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:47

Επειδή η αγορά θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομα του φίλου σου και όχι δική σου.

Με μετρητά δεν μπορείς, το απαγορεύει ο νόμος για τέτοια ποσά.

Όποτε πρέπει να πάτε παρέα για να πληρώσει αυτός και να στο δώσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2529   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/10/2017 - 20:19

Εγω απλα θα πω οτι μονο σε ενα γνωστο site προσφορων (για το οποιο εγινε και σχετικη αναφορα απο τον admin) σχεδον 100 συμπολιτες μας προπληρωσαν μια συσκευη ανω των 1.000 ευρω που δεν εχουν δει-αγγιξει ακομα για να παραλαβουν σχεδον σε 20 μερες απο τωρα και μαλιστα εν γνωση τους οτι θα εχουν μονο 1 ετος εγγυησης λογω παραεισαγωγης απο ΗΠΑ.

Καταλαβαινετε οτι αρκετοι ακομα θα εχουν ετοιμη τουλαχιστον την προκαταβολη για την προπαραγγελια η θα εχουν ηδη δωσει τμημα του ποσου σε γνωστους μεσα σε αλυσιδες διακινησης για να παραλαβουν πρωτη παρτιδα.

Θυμαμαι, μολις ειχε κυκλοφορησει το 6/Plus, συμφορουμιτη που ειχε οδηγησει ως τη Θηβα για να αγορασει day one συσκευη που πληροφορηθηκε οτι υπηρχε διαθεσιμη σε καταστημα εκει, και αλλον απο Μακεδονια που γυρισε τρεις νομους για να κρατησει το νεο iPhone την πρωτη μερα κυκλοφοριας. Και μην ξεχναμε οτι το πρωτο Plus ηταν μικροτερο αλμα απο το Χ σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα...

Ειστε σιγουροι οτι η αγορα θα ομαλοποιηθει σε μικρο χρονικο διαστημα;

Πάντως έχω ρώτησει καιρό την iStorm  και μου είπε ότι ακόμα και να προπληρώσεις, γιατί δεν δέχεται και αλλιώς προπαραγγελία η συγκεκριμένη, δεν σου εγγυώνται ότι θα πάρεις.

Από εκεί και πέρα 100 συμπολίτες μας είναι πολύ μικρό νούμερο αν αναλογιστεί κανείς και την τιμή του Χ συν το ότι το δίνει και πιο χαμηλά το site αυτό σε σχέση με την επίσημη τιμή. Αλλά να το θέσω και αλλιώς και 10.000 να είναι η προπαραγγελίες ή ακόμα και 20.000 μέχρι τέλη Δεκέμβρη θα έχουν όλες παραδοθεί μπορεί και πιο νωρίς. Οπότε δεν βλέπω που είναι το θέμα στην χώρα μας. Τώρα αν κάποιος το θέλει ντε και καλά πρώτη μέρα εντάξει εκεί μπορεί να ζορίσει το πράγμα.

Βέβαια χλωμό το κόβω για τέτοια νούμερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν έχει κανένα από τα παιδιά κάποια νούμερα από προηγούμενες χρονιές ώστε να έχουμε μια άποψη για τις πωλήσεις ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε λίγο καλύτερη πρόβλεψη.

#2530   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 21:52

Eγω εχω μια απορία και ίσως αν υπάρχει εδω κάποιος καλός γνώστης της αγοράς κινητών να μπορούσε να μας διαφωτίσει. Λογικά μια εταιρεία κολοσσός σαν την Apple δεν θα έχει ενα minimum πλαφόν παραγγελιών, προκειμένου να σε συμπεριλαβει στο πρώτο κύμα ? Θεωρώ πολύ δύσκολο μια εταιρεία με τέτοια οργάνωση όπως η Apple να αποφάσισε για πρώτη φορά να κάνει τέτοιο γιγαντιαίο rollout σε 57 χώρες, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με τους αντιπροσώπους ή τα μαγαζιά της σε κάθε χώρας και να έχει αίσθηση της προβλεπόμενης ζήτησης ή να θεσει κάποιους όρους. Αν ας πούμε πριν το keynote είχε έρθει σε επαφή με την infoquest και εκείνοι τους είπαν " Ναι, βάλε 500 κομμάτια για αρχή και βλέπουμε" ή Αpple θα το δεχόταν και θα έβαζε την Ελλάδα στο πρώτο κύμα ? Πολύ χλωμό μου φαίνεται.

Ενα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν υπάρχει στο πρώτο κύμα η Τουρκία, με Apple stores και τεράστιο πληθυσμό και υπάρχουν πολύ μικρότερες χώρες όπως η Ανδόρρα και η Μάλτα ας πούμε. Έχει ακουστεί κάτι γι'αυτό ?

#2531   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 17/10/2017 - 22:16

Περίπου 20.000 θα είναι οι πρώτες αφίξεις σε παρόχους και καταστήματα, έτσι λένε οι πληροφορίες.

Sent from my iPad using Tapatalk

#2532   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.455 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 22:29

Επειδή η αγορά θα πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομα του φίλου σου και όχι δική σου.

Με μετρητά δεν μπορείς, το απαγορεύει ο νόμος για τέτοια ποσά.

Όποτε πρέπει να πάτε παρέα για να πληρώσει αυτός και να στο δώσει.

Αυτο ειναι σωστο ή το αγοραζεις απο το eshop πχ plaisio,βάζεις στοιχεία για τιμολόγιο,και την πιστωτική την δική σου αλλά μόνο για μετρητά όχι δόσεις,και κάνεις παραλαβή από κατάστημα όχι σπίτι του γιατί τότε θα χει θέμα ή στην διεύθυνση της εταιρείας που κόβεται το τιμολόγιο

#2533   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 17/10/2017 - 22:33

Βορεια προαστια θαρθει νωριτερα (οπως τον παλιο καλο καιρο); Καμια inside info κανεις;

stay tuned

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 17/10/2017 - 22:35

You'll Never Walk Alone

#2534   jimmyhmhm

jimmyhmhm

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 17/10/2017 - 23:05

Αυριο θα παραλαβω απο πλαισιο ηρακλειου κρητης το 8+. Απο 6+ καλα ειμαι.. Κατα τα χριστουγεννα που θα εχει ομαλοποιηθει λογικα η κατασταση, φευγει το 8+ κο ερχεται το x. Καλα το παω λετε;

#2535   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 23:45

Απο πληροφορηση απο παροχους της αμερικας οι αφιξεις στο ελλαντα θαναι 240.000 αφιξεις!! Ημαρτον ρε τι αλλο θα ακουσουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες