Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2536   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/10/2017 - 23:46

Eγω εχω μια απορία και ίσως αν υπάρχει εδω κάποιος καλός γνώστης της αγοράς κινητών να μπορούσε να μας διαφωτίσει. Λογικά μια εταιρεία κολοσσός σαν την Apple δεν θα έχει ενα minimum πλαφόν παραγγελιών, προκειμένου να σε συμπεριλαβει στο πρώτο κύμα ? Θεωρώ πολύ δύσκολο μια εταιρεία με τέτοια οργάνωση όπως η Apple να αποφάσισε για πρώτη φορά να κάνει τέτοιο γιγαντιαίο rollout σε 57 χώρες, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με τους αντιπροσώπους ή τα μαγαζιά της σε κάθε χώρας και να έχει αίσθηση της προβλεπόμενης ζήτησης ή να θεσει κάποιους όρους. Αν ας πούμε πριν το keynote είχε έρθει σε επαφή με την infoquest και εκείνοι τους είπαν " Ναι, βάλε 500 κομμάτια για αρχή και βλέπουμε" ή Αpple θα το δεχόταν και θα έβαζε την Ελλάδα στο πρώτο κύμα ? Πολύ χλωμό μου φαίνεται.

Ενα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν υπάρχει στο πρώτο κύμα η Τουρκία, με Apple stores και τεράστιο πληθυσμό και υπάρχουν πολύ μικρότερες χώρες όπως η Ανδόρρα και η Μάλτα ας πούμε. Έχει ακουστεί κάτι γι'αυτό ?

Θα πηξεις στην αναμονη σειρουλα !!!!! Μναιιι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2537   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 18/10/2017 - 00:11

Θα πηξεις στην αναμονη σειρουλα !!!!! Μναιιι

Γι'αυτό και έχω ήδη κάνει τις κινήσεις μου και πιστεύω οτι θα ευοδώσει κάποια απο τις 3... ΜΙΑ χρειάζομαι άλλωστε ! ;) :P Πλάκα πλάκα, το έλεγα προχτες σε φίλους μου. "Α ρε apple, μας εχεις κάνει να βάζουμε μεγάλα μέσα και να παρακαλάμε, για να σου σκάσουμε ενάμισι χιλιάρικο" !!!! :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 18/10/2017 - 00:14

#2538   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/10/2017 - 01:51

To iphone X ===} the definition of Osborne effect.

https://en.wikipedia.../Osborne_effect

960x0.jpg?fit=scale

#2539   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/10/2017 - 08:14

Απο πληροφορηση απο παροχους της αμερικας οι αφιξεις στο ελλαντα θαναι 240.000 αφιξεις!! Ημαρτον ρε τι αλλο θα ακουσουμε

Τι λες τώρα...? Θα στείλουν τόσα πολλά...? Εμένα ψέματα μου είπαν...ντροπή... Να κάνουμε και εξαγωγή τότε με καπέλο... δεν γνωρίζω κάτι για πλάκα το έγραψα...

Sent from my iPad using Tapatalk

#2540   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:19

Χαχα περαν της πλακας να δουμε ! Εμενα ο ξαδελφος μ δουλευει στο apple store στο λιβερπουλ! Δεν εχουνε ενημερωση ποσα θα τους φερουν αλλα μ ειπε οτι θα γινει πανικος .του εχω ζητησει και γω ενα να δουμε

#2541   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:42

Γνωρίζει κάποιος πότε επιτέλους θα ανακοινωθούν οι τιμές για το περιβόητο 10?
Λίγο πριν τις προπαραγγελίες? Μετά? Στις 3/11? Στο ταμείο..? απο τα ρέστα του χιλιοπεντακοσάρικου? 

#2542   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:44

Πάντως διαβάζοντας σε ξενα forums για το Χ, εκεί που γινεται χαμός και σκοτώνονται όλοι (εκτός απο το face id, που πολλοί θρηνούν την απώλεια του touch id) είναι για το notch, το κομματάκι στην κορυφή του κινητού στο μπροστά μέρος, που θα είναι η κάμερα, οι αισθητήρες και το ακουστικό. Πραγματικά σφάζονται, πολλοί υποστηρίζουν οτι ΑΥΤΟ είναι ο λόγος που δεν θα το πάρουν, οτι είναι άθλια σχεδιαστική κίνηση γιατί δεν είναι το κινητό ομοιόμορφο και γιατί σε full screen κόβει κάποιο ελάχιστο κομμάτι των φωτογραφιών, παιχνιδιών και βίντεο. Οι υποστηριχτές του λένε οτι είναι εσκεμμένη κίνηση της apple, για να ξεχωρίζει σχεδιαστικά οτι είναι iphone. Εδω, ευτυχώς δεν έχω ακούσει τέτοιο επιχείρημα και το θεωρώ εντελώς νά 'χαμε να 'λέγαμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου και πιστεύω οτι ακόμα και αυτοί που φωνάζουν, θα το έχουν συνηθίσει σε δυο μέρες.

#2543   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:05

ότι είναι ψιλό χάλια το εμπρός δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ,ότι θα το συνηθίσουμε και αυτό είναι το μόνο σίγουρο .  

#2544   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:10

Χθες που μίλησα με lupus & stevo, που είναι γνώστες του αντικείμενου, o μεν πρώτος μου είπε ότι θα δεν θα έρθουν τα 10.000τμχ., ενώ ο δεύτερος επιμένει ότι δεν είναι black το X αλλά blueBlack

Λέτε να ισχύουν ρε παιδιά

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#2545   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:13

I see you.

DKWf1JTV4AExm2_.jpg

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2546   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:15

Χθες που μίλησα με lupus & stevo, που είναι γνώστες του αντικείμενου, o μεν πρώτος μου είπε ότι θα δεν θα έρθουν τα 10.000τμχ., ενώ ο δεύτερος επιμένει ότι δεν είναι black το X αλλά blueBlack

Λέτε να ισχύουν ρε παιδιά

Δεν ξέρω ρε συ. Εγώ που έχω κολλητό στην iPhone μου είπε ότι διαθεσιμότητα ούτε για δείγμα.

Να ναι καλά το HTC HD2 Leo του "αφεντικού" μου που κρατάει ακόμα με καστομ "ανδροιδές" μπισκότο.

Ελπίζω πάλι να μην έχουμε τα γνωστά θέματα με το iPhone που έρχεται από Αμέρικα να είναι πιο "γρηγορο" και μ παραπάνω ραμ από το "Ελληνικό", όπως είχε γίνει με το 6 το δικό μου και της γυναίκας μου. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2547   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:26

.....

Ελπίζω πάλι να μην έχουμε τα γνωστά θέματα με το iPhone που έρχεται από Αμέρικα να είναι πιο "γρηγορο" και μ παραπάνω ραμ από το "Ελληνικό", όπως είχε γίνει με το 6 το δικό μου και της γυναίκας μου. 

Αυτό είναι κάποιο εσωτερικό αστείο μεταξύ των παλιών ή κάποια πραγματική ιστορία;

#2548   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:28

Αυτό είναι κάποιο εσωτερικό αστείο μεταξύ των παλιών ή κάποια πραγματική ιστορία;

εσύ πως το κόβεις? :D

#2549   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:30

Eνα άλλο μεγάλο θέμα σε ρημαγμένες οικονομίες σαν τη δική μας είναι και το ότι ο εισαγωγέας για να πάρει κομμάτια πρέπει να τα ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ στην apple. Με την τιμή που έχει το κινητό, ακόμα και χίλια κομμάτια βγαίνουν πολυ πάνω απο εκατομμύριο ευρω. Λογικά πρέπει να περιμένουν να μαζέψουν το χρήμα απο τις προπαραγγελίες και μετά να παραγγείλουν.

Μια ερώτηση που σίγουρα έχει συζητηθεί και σορρυ αν είναι χαζή. Οι εταιρείες κινητής παίρνουν υποχρεωτικά κι αυτές απο infoquest ή μπορούν να κάνουν δική τους εισαγωγή ? Με την έννοια οτι η Cosmote ας πούμε, λόγω μεγέθους, είναι μια εταιρεία που έχει το κεφάλαιο να παραγγείλει όσα κομμάτια θέλει και να τα σκάσει ζεστά ζεστά.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 18/10/2017 - 11:40

#2550   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4

Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:34

Δεν ξέρω ρε συ. Εγώ που έχω κολλητό στην iPhone μου είπε ότι διαθεσιμότητα ούτε για δείγμα.

Να ναι καλά το HTC HD2 Leo του "αφεντικού" μου που κρατάει ακόμα με καστομ "ανδροιδές" μπισκότο.

Eχω κ εγω ενα κολλητου κ δουλευει στην ΙPhone, μηπως τον ξερει ο δικος σου?

Τον λενε Κωστικα, αυτος παλι μου ειπε εμενα οτι σιγουρα το αμερικανικο Χ θα εχει πιο πολυ ραμ γιατι εχουμε διαφορα 10 ωρες με Ελλαδα κ ο τυφωνας Κατρινα κανει conflict μετις νεες oled οθονες!

Παντως οντως το htc hd2 tmobile θυμαμαι ειχε 1gb rom και το δικο μας 512 και δωστου ξενυχτια στο xda !!

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16