Πάντως διαβάζοντας σε ξενα forums για το Χ, εκεί που γινεται χαμός και σκοτώνονται όλοι (εκτός απο το face id, που πολλοί θρηνούν την απώλεια του touch id) είναι για το notch, το κομματάκι στην κορυφή του κινητού στο μπροστά μέρος, που θα είναι η κάμερα, οι αισθητήρες και το ακουστικό. Πραγματικά σφάζονται, πολλοί υποστηρίζουν οτι ΑΥΤΟ είναι ο λόγος που δεν θα το πάρουν, οτι είναι άθλια σχεδιαστική κίνηση γιατί δεν είναι το κινητό ομοιόμορφο και γιατί σε full screen κόβει κάποιο ελάχιστο κομμάτι των φωτογραφιών, παιχνιδιών και βίντεο. Οι υποστηριχτές του λένε οτι είναι εσκεμμένη κίνηση της apple, για να ξεχωρίζει σχεδιαστικά οτι είναι iphone. Εδω, ευτυχώς δεν έχω ακούσει τέτοιο επιχείρημα και το θεωρώ εντελώς νά 'χαμε να 'λέγαμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου και πιστεύω οτι ακόμα και αυτοί που φωνάζουν, θα το έχουν συνηθίσει σε δυο μέρες.
Εγώ έχω 6+ για να μην παρεξηγηθώ το γράφω... όλους αυτούς τους ενοχλεί το σημείο στο οποίο βρίσκονται κάμερα αισθητήρες κλπ τα οποία θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την ποιότητα διαχειρησης της συσκεύης και όχι τα ολόκληρα μπεζελ στο plus... αυτοί οι ίδιοι θα είναι οι πρώτοι που θα το αγοράσουν όπως πάντα. Επίσης αυτό με το κόψιμο της εικόνας κλπ δεν θα υπάρχει, απλά θα εναρμονιστούν οι εφαρμογές κλπ με update, γιατί τώρα εκμεταλλεύονται ολόκληρη την οθόνη...? Στο επάνω μέρος δεν έχει την ώρα, πάροχο μπαταρία κλπ... πως το έλεγε η διαφήμιση... Κράζει...θαυμάζει.... Να το δούμε με το καλό ρε παιδιά και τότε ο καθένας αποφασίζει σύμφωνα με τα γούστα του απλά να το κρατήσουμε πρώτα στα χεράκια μας...
Sent from my iPad using Tapatalk