Προσωπικά και το έχω ξαναπεί η αύξηση των τιμών είναι ιδιαίτερα ανησυχητική ( αναφέρομαι σε όλες τις συσκευές ναυαρχίδες ) για τους καταναλωτές.
Φυσικά ο καθείς κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι του και πράττει όπως αυτός νομίζει κι εκφράζει τα επιχειρήματά του . Αυτό βέβαια δεν στερεί τις διαφορετικές απόψεις .
Η δική μου άποψη είναι πως η apple έπαψε να καινοτομεί εδώ και καιρό. Θυμάμαι το iphone 4 πχ που ήταν τόσο διαφορετικό ως προς τα android κλπ και το χαιρόμουν και ένιωθα " ναι αξίζει τα παραπάνω χρήματα " .
Με τα φετεινα κινητά της δεν το έχω νιώσει ούτε στιγμή.
Θεωρώ πως όλα τα ακριβά κινητά πλέον είναι υπερτιμημένα ως προς την τιμή τους και αυτό είναι κακό για εμάς.
Επιπλέον, έγιναν πράγματα τα οποία με εξόργισαν ως κάτοχο iphone - ipad - macbook pro εδώ και 7 χρόνια.
iPhone 8 / plus :amazing, great κλπ κλπ για κινητό σχεδιαστικά του 2014, ασύρματη φόρτιση , κάμερα ίδια με του 7 κλπ κλπ κλπ ,είναι κοροιδία. Προσέξτε, δεν κοροιδεύω κατόχους και τα παιδιά που το έχουν αγοράσει ήδη, θεωρώ οτι μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί.
iPhone X : οθόνη που ήδη είχαν πριν πολυυυύ καιρό τα androids , no bezels κλπ κλπ, όλα ήδη υπάρχουν προ πολλού ( μη μου πει κανείς για τα animojis please..). Το επιχείρημα " η απλ αργει αλλα τα κάνει καλύτερα" δε με πείθει προσωπικά πλέον.
Καινοτομία το portrait mode στην μπροστινή κάμερα ; gimmick που ειναι hit n miss. Είναι beta θα μου πείτε ρε φίλε. Βeta χαρακτηριστικό λοιπόν σε συσκευή που κοστίζει από 1200 ευρώ. οκ..
Είδα φωτογραφίες που βγάζει η μπροστινή κάμερα του Χ σε αρκετά βίντεο και "ντράπηκα" για την ποιότητά της.
Όσο για τη φρενίτιδα για τα Χ, καμία δεν υπάρχει . Στον πραγματικό έξω κόσμο, στην παρέα μου που αποτελείται πχ ας πούμε από 10 συναδέλφους , είμαι ο μοναδικός που έχει iphone. Ίσως επειδή τα πράγματα πλέον για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι κατάμαυρα και για να βγάλουμε ένα χιλιάρικο καθαρό , πρέπει να βγάζουμε 4 χιλ τον μήνα.
Ο μόνος λόγος που με κρατά εμένα πλέον είναι το οικοσύστημά της και το λειτουργικό της .
Σορρυ για το μακροσκελές οφ τόπικ αλλά δε γράφω συχνά λόγω έλειψης χρόνου.
Σε όλους όσοι αγόρασαν το Χ , να το χαρείτε με την ψυχή σας .