Είστε σοβαροί; Θα μείνετε 2η συνεχόμενη χρονιά με το ίδιο κινητό; Θα έχει βγεί iPhone 8 κι εγώ θα κυκλοφορώ με το 7 Plus; Έλεος δηλαδη...προπαραγγελία τα πρώτα δευτερόλεπτα που ανοίξει το σύστημα για να το έχω απο την πρώτη μέρα σπίτι μου και οτιδήποτε λιγότερο απο την μεγαλύτερη και ακριβότερη έκδοση είναι συμβιβασμός
Δεν το έχεις σκεφτεί καθόλου καλά! Πάρε πρώτα (αν δεν έχεις) σκηνή και πήγαινε από αρχές Σεπτέμβρη μπροστά στο apple store και μείνε εκεί να περιμένεις να παραλάβεις όταν ξεκινήσουν να δίνουν. Αυτό είναι το φυσιολογικό! Τόσος κόσμος το κάνει.Στα καπάκια έχεις έτοιμο το current apple σου και τραβάς βίντεο το unboxing και το ποστάρεις youtube. Μετά κατευθείαν μπαίνεις εδώ και αρχίζεις να ποστάρεις με τρέλα πόσο άψογο και αψεγάδιαστο και πόσο μπροστά είναι το νέο σουπερ τηλέφωνό σου.
Ουπς... διόρθωση: Πριν από αυτό, πας και πέρνεις μια σούπερ θήκη που θα το καλύπτει σχεδόν όλο (μαζί kai το design του φυσικά) ώστε να παρεμποδίσεις οποιαδήποτε σκονίτσα (σε μοριακό επίπεδο!) να το πλησιάσει.