Οι τιμές (με οι και όχι με η) διαμορφώνονται βάσει της νούμερο 1 αρχης των οικονομικών...Δηλαδή τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης...Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες..
Όχι ρε, οι τιμές διαμορφώνονται από τις 15 συσκευές το χρόνο. Δεν ξέρεις εσύ.
Εντάξει, υπάρχουν και αυτοί βέβαια που ζουν σε άλλο κόσμο από το δικό μας.
https://en.m.wikiped...msung_Galaxy_S7
Αναφέρει ημέρα κυκλοφορίας 19 Αυγούστου
https://en.m.wikiped...msung_Galaxy_S7
Αναφέρει ημέρα κυκλοφορίας 11 Μαρτίου
Η μια ναυαρχίδα αντικαθιστά την άλλη καθώς είναι αγαθά, μη μπερδεύεσαι. Το όνομα δεν κάνει τους καταναλωτές αδιάφορους στην αγορά κινητού. Από την άλλη η Apple κυκλοφορεί μόνο ΜΙΑ φορά το έτος ΜΙΑ και μόνο ναυαρχίδα. Η τιμές πέφτουν κάθε φορά που το αγαθό αντικαθίσταται. Στην οικονομία υπάρχουν κανόνες και νόμοι, τα υπόλοιπα είναι αερολογίες...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάμε πάλι.
Οι σειρές Galaxy S και Galaxy Note είναι δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ σειρές που απευθύνονται σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κοινό.
Συνεπώς είτε βγαίνανε μαζί είτε βγαίνανε όπως τώρα σε 2 διαφορετικές χρονικές περιόδους, καμία δεν επηρεάζει την άλλη (ελάχιστοι είναι αυτοί που μεταπηδούν από τη μια σειρά στην άλλη).
Όταν κατανοήσεις το παραπάνω, μπορούμε να πάμε την κουβέντα παραπέρα.
Βλέπεις, με τα λίγα οικονομικά που έχω κάνει στη σχολή, έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.
Δεν αρκεί να διαβάζεις αριθμούς, να πετάς νούμερα, ημερομηνίες και θεωρίες. Πρέπει να έχεις την κριτική σκέψη να δεις τα πραγματικά στοιχεία, όπως είναι το κοινό που απευθύνεται το οποιοδήποτε προιόν.
Το να συγκρίνεις το S7 με το Note 7 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Πες μου καλύτερα ότι επειδή βγαίνουν ανάλογες ανταγωνιστικές συσκευές και λόγω μεγάλου ανταγωνισμού (κυρίως από Κίνα μεριά) αναγκάζονται να χάνουν αξία πιο γρήγορα οι συσκευές Android, πιο πολύ θα το εκτιμήσω.
Μου θυμίζεις ένα άρθρο του Forbes που έγραφε: "επειδή το 57% των επιχειρήσεων μετα απο στασιμότητα καταρρέουν, είναι δεδομένο (aka 100% σίγουρο) οτι το ιδιο θα συμβεί στην Apple"....