Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2701   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 23/10/2017 - 21:55

Να δούμε και την τελική τιμή...είμαι περίεργος που θα καθίσει η μπίλια...μην δούμε κανα 1.299€ και γελάνε και τα τσιμέντα από την ασυδοσία ... είδωμεν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγω έχω την αίσθηση, χωρίς να ξέρω τίποτα, το λέω να μην παραξηγηθώ, οτι θα είναι γύρω στα 1250 το 64ρι και κοντα στα 1450 το 256ρι. Ίδωμεν...

ΕDIT : Ρε Chris, βγές απ'το μυαλό μου, δεύτερη φορα σήμερα που γράφουμε το ίδιο με διαφορα δευτερολέπτων. :)

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 23/10/2017 - 21:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2702   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/10/2017 - 21:59

Εγω έχω την αίσθηση, χωρίς να ξέρω τίποτα, το λέω να μην παραξηγηθώ, οτι θα είναι γύρω στα 1250 το 64ρι και κοντα στα 1450 το 256ρι. Ίδωμεν...

ΕDIT : Ρε Chris, βγές απ'το μυαλό μου, δεύτερη φορα σήμερα που γράφουμε το ίδιο με διαφορα δευτερολέπτων. :)

lol :lol:  Great minds think alike  :)

#2703   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 23/10/2017 - 22:09

Με βάση τις τιμές παγκοσμίως στα ίδια μοντέλα iphone η διαφορά τιμης στην χωρητικότητα είναι στα επιπλέον 140-150 ευρώ. Όποτε από την ανακοινωθεισα τιμή του x64, το μοντέλο με τα 256 πιστεύω θα είναι συν 150 ευρώ μάξιμουμ .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 23/10/2017 - 22:11

#2704   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2017 - 22:18

Με 1200+ τιμη εχει την εντυπωση οτι ευκολα δυσκολα θα βρει καποιος

#2705   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2017 - 05:18

https://youtu.be/ZG3Fn5fHdrk

Long live high efficiency mode

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 24/10/2017 - 05:18

#2706   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/10/2017 - 06:46

Μια χαρα ειναι το HEIF στο 95% των περιπτωσεων αν υπαρχει προβλημα χωρου, οι διαφορες ειναι υπαρκτες (κυριως σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) αλλα αναρωτησου-χρειαζεσαι ολες οι φωτογραφιες και τα βιντεο σου να ειναι στην απολυτως κορυφαια ποιοτητα;

Αν η απαντηση ειναι "ναι", και τραβας αμετρητες φωτο τοτε επιλεξε 256GB και εισαι κομπλε. Ειδαλλως...

Οσον αφορα τα 60fps αυτο ειναι καθαρα θεμα διπλασιασμου του αριθμου των καρε/δευτερολεπτο σε συνδυασμο με το μικρο μεγεθος αισθητηρα που εχουν τα κινητα. Βασικες αρχες φωτογραφησης/κινηματογραφησης που οσο και να θελει η Apple δεν μπορει να αλλαξει  ;)

#2707   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2017 - 08:01

αφηνω αυτο εδω.....

https://www.theverge...ne-x-comparison

εγω εξ' αρχης δεν ειχα καλο αισθημα για το περιβοητο Χ.....

αλλα οποιος και αν το παρει μεγεια κ καλοριζικο...

το 8 plus ειναι το ιδανικο για την δουλεια που θελω....

https://twitter.com/...714509141364738

μην ξεχναμε η σειρα plus με δυσκολια μπηκε στη ζωη μας το 2014 οταν προτωεμφανιστηκε αλλα και με δυσκολια θα φυγει...ανεβασε τον πηχη σε μπαταρια...ποιοτητα οθονης...και γενικα διαδραση με τον χρηστη...και οταν λεω οθονη αναφερομαι σε iphone συσκευες και οχι oled-poled-slcd και οτι αλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 24/10/2017 - 08:07

#2708   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2017 - 12:02

αφηνω αυτο εδω.....

μην ξεχναμε η σειρα plus με δυσκολια μπηκε στη ζωη μας το 2014 οταν προτωεμφανιστηκε αλλα και με δυσκολια θα φυγει...ανεβασε τον πηχη σε μπαταρια...ποιοτητα οθονης...και γενικα διαδραση με τον χρηστη...και οταν λεω οθονη αναφερομαι σε iphone συσκευες και οχι oled-poled-slcd και οτι αλλο.

Δεν ξέρω αν παρατήρησε κάτι κανένας αλλά το άρθρο γράφει σχεδόν τα ίδια με αυτά που έγραφε το public στο blog του. Έτσι λίγο τροφή για σκέψη για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι όλη αυτή η ιστορία που έχει δημιουργηθεί εναντίον του Χ είναι και σε μεγάλο βαθμό κατευθυνόμενη. 

Επίσης όπως έγραψα και σε παλιότερο post σταματήστε να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Το Χ είναι αντικαταστάτης του 4.7 όχι του 5.5. Αν του χρόνου βγάλουν Χ Plus ή όπως αλλιώς θα λέγεται τότε μπορεί να γίνει σύγκριση σωστή. Το Χ απευθύνεται κυρίως σε άτομα σαν εμένα που προτιμούν μικρότερο κινητό αλλά θέλουν μεγαλύτερη οθόνη ή σε μια μικρή μερίδα κατόχων του Plus που θα προτιμούσε κάτι τέτοιο και όχι στην πλειοψηφία των αγοραστών του Plus.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 24/10/2017 - 12:05

#2709   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2017 - 12:05

Αυριο θα γνωριζουμε ποσα κομματια θαρθουν λογικα

#2710   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2017 - 12:06

αφηνω αυτο εδω.....

τι σχεση εχουν αυτα με το Χ . Τα υπολοιπα ειναι εικασιες απλα για να γραφει κατι ο καθε αρθρογραφος-αναλυτης επανω σε θεματα που πουλανε σαν ζεστο ψωμακι.

#2711   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/10/2017 - 12:36

Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι εμεις που εχουμε Plus και τοσα χρονια δεν αντεχουμε με αυτα τα τεραστια μπεζελ, το Χ ειναι μια χαρα. Ας ειναι και μερικα χιλιοστα στο πλατος μικροτερο. Εχεις μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερο μεγεθος κινητου. Τοσο απλο!

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 24/10/2017 - 12:37

#2712   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/10/2017 - 12:58

Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι εμεις που εχουμε Plus και τοσα χρονια δεν αντεχουμε με αυτα τα τεραστια μπεζελ, το Χ ειναι μια χαρα. Ας ειναι και μερικα χιλιοστα στο πλατος μικροτερο. Εχεις μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερο μεγεθος κινητου. Τοσο απλο!

Και να προσθεσω,ιδιως για μενα που το plus μου ειναι μεγαλο και δεν το χρειαζομαι γιατι εχω παντα μαζι μου το ipad,το X ειναι η τελεια λυση γιατι ακριβως η οθονη του ειναι μεγαλη και το τηλεφωνο κατα τι μεγαλυτερο απο το κλασσικο iphone
Συμφωνω με οσα λες!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#2713   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/10/2017 - 13:23

https://9to5mac.com/...oseup-hands-on/

#2714   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 24/10/2017 - 13:27

Και να προσθεσω,ιδιως για μενα που το plus μου ειναι μεγαλο και δεν το χρειαζομαι γιατι εχω παντα μαζι μου το ipad,το X ειναι η τελεια λυση γιατι ακριβως η οθονη του ειναι μεγαλη και το τηλεφωνο κατα τι μεγαλυτερο απο το κλασσικο iphone
Συμφωνω με οσα λες!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Και εγώ είμαι από αυτούς οι οποίοι θέλουν μεγαλύτερη οθόνη αλλά όχι τις διαστάσεις του plus ( έχω 6+ ) ... εγώ τηιςδιάφορες δεν τις βλέπω, μόνο μια επιφύλαξη έχω, να μην δείχνει μακρόστενο όπως το S8, και πάντα στα δικά μου μάτια.... για αυτό θε περιμένω να το κρατήσω στα δαχτυλάκια μου και έπειτα θα πάρω την τελική απόφαση.

Sent from my iPad using Tapatalk

#2715   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2017 - 13:28

με πρόλαβες! το iPhone X σκάει μύτη εδώ στο 3.08

https://youtu.be/O1EpT41QAOw?t=3m8s

Ad

Ad