Cydia Eraser απο Cydia.
ναι αλλα αν το κανω με το cydia eraser θα μπορω μετα την αλλαγη της μπαταριας να ξανακανω jb?
Δημοσίευση 29/11/2016 - 20:43
Cydia Eraser απο Cydia.
ναι αλλα αν το κανω με το cydia eraser θα μπορω μετα την αλλαγη της μπαταριας να ξανακανω jb?
Δημοσίευση 29/11/2016 - 21:19
Ναι. Το Restore απο αυτούς σε αλλαγή μπαταρίας δεν είναι υποχρεωτικό.
Ζήτα το και δε θα το κάνουν.
ευχαριστο παρα πολθ Νικο!!
Δημοσίευση 29/11/2016 - 22:14
Καλησπέρα σε ολους..είμαι από επαρχία εχω στειλει το κινητο στο isystem είναι σε: κατασταση αναμονης ανταλλακτικου από προμηθευτη εδώ και δυο τρεις μερες....δηλαδή τα χριστουγεννα που εχω και ταξιδι εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να μην εχω κινητο να κανω δουλεια μου να την βρασω την apple αν είναι να παω να παρω κανενα άλλο και με το νέο ετος βλέπουμε?Αυτη είναι η αξιοπιστια τους?τι παει να πει δεν εχουν ανταλλακτικά...να μην πουλανε κινητα τοτε....τι να πω ντροπη....
Δημοσίευση 30/11/2016 - 03:27
Καλησπέρα σε ολους..είμαι από επαρχία εχω στειλει το κινητο στο isystem είναι σε: κατασταση αναμονης ανταλλακτικου από προμηθευτη εδώ και δυο τρεις μερες....δηλαδή τα χριστουγεννα που εχω και ταξιδι εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να μην εχω κινητο να κανω δουλεια μου να την βρασω την apple αν είναι να παω να παρω κανενα άλλο και με το νέο ετος βλέπουμε?Αυτη είναι η αξιοπιστια τους?τι παει να πει δεν εχουν ανταλλακτικά...να μην πουλανε κινητα τοτε....τι να πω ντροπη....
χειμαρος απο θετικες σκεψεις
Δημοσίευση 30/11/2016 - 09:11
Καλημερα.. Εχω μια ερωτηση!Αλλαξα μπαταρια απο επισημο αντιπροσωπο .. Εντυπωσεις αριστες.. Συγκεκριμενα το ειχα 6 ωρες κ 24 λεπτα χρηση κ 38 ωρες περιπου αναμονη κ ηταν στο 9%!! Χρονοι που πριν δεν επιανα με τιποτα.. Η ερωτηση ειναι ομως η εξης : το εχω για φορτισμα και το κανω επανεκιννηση το κινητο. πριν την επανεκιννηση ειχε φορτισει στο 70%. Οταν το εκανα εδειξε 74% . Αυτο ειναι θεμα Ios? Η να ανησυχω για την μπαταρια?
Δημοσίευση 30/11/2016 - 10:10
δες την απαντηση του @panosmouz , απανταει σε αυτα που λες.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 12:50
Δημοσίευση 30/11/2016 - 13:18
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 30/11/2016 - 13:19.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 13:42
Εγώ ξαναπήγα, ο ίδιος αυτή τη φορά, το κινητό στην info Quest. Πάλι μου είπαν ότι πρέπει να τρέξουν διαγνωστικά κλπ. Ωστόσο μπροστά τους τους έδειξα ότι το κινητό κλείνει, έχοντας μπαταρία 45%. Μου είπαν ότι θα το δουν και πως αν το διαγνωστικό δεν δείξει τίποτα δε μπορούν να κάνουν κάτι, παρά μόνο εγώ να κάνω παράπονα στην Apple. Περιμένω μέχρι την Παρασκευή να μου πουν τι θα γίνει. Ωστόσο εγώ θα πάρω και ένα τηλ στην Apple.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αν εχεις προβλημα , υπαρχει και η εγγυηση!!
Δημοσίευση 30/11/2016 - 15:26
αν εχεις προβλημα , υπαρχει και η εγγυηση!!
Δημοσίευση 30/11/2016 - 20:14
Χωρίς τίτλο.jpg 35.6KB 48 downloads
Δε τη λες και καλή .... S/N QJ
Τελευταία επεξεργασία από: A1332, 30/11/2016 - 20:18.
Δημοσίευση 01/12/2016 - 09:30
Προσπαθούσα όλη μέρα χτες να τους βρώ στο 2119991260, αλλά δεν δούλευε ο αριθμός...
την έφαγα και τη 2η εβδομάδα!
Δημοσίευση 01/12/2016 - 11:26
Δημοσίευση 01/12/2016 - 11:45
Παιδια μην παραπονιεστε. Θα πληρωνετε σα μαλακες 800αρια και οταν η apple αναγνωριζει οτι ειναι λαθος της το προβλημα με τη μπαταρια και θα περιμενετε 15 μερες. Θα πρεπει να ειστε ευχαριστημενοι τουλαχιστον που σας επιτρεπει να εχετε τη συσκευη σας αυτες τις μερες και ας μην ειναι λειτουργικη. Επισης πρεπει να εκπαιδευτειτε να νιωθετε πελατες δευτερης κατηγοριας αφου εδω υπαρχει μονο service και οχι apple store. Τι δεν καταλαβαινετε; Εσεις ειστε αδικοι που κατηγορειτε την apple που αργει στην επισκευη της μπαταριας για λογους εσωτερικης λειτουργιας της.
υπαρχουν και αλλα μαγαζια - εταιρειες που σεβονται τα € σου . Μπορεις να επιλεξεις μια απο αυτες.
Το οτι δεν εχει αρκετο αποθεμα ειναι λαθος της, ΑΛΛΑ αν εσυ πας , το αφησεις και κανει 15 μερες ενω σε εχουν ενημερωνουν οτι εχει αναμονη αλλα παλι το αφηνεις ειναι δικο σου προβλημα.
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες