Εγώ iphone 6s (αγορασμένο Νοέμβρη 2016) είμαι με jb ios 9. Η μπαταρία εχει γίνει ανυποφορη πλέον, κάποιες φορές κλείνει και στο 40%. Δυστυχώς δεν με καλύπτει το πρόγραμμα αντικατάστασης.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1) Πρέπει να αφαιρέσω το jb πριν τους το πάω για έλεγχο;
2) Αν βγάλω jb και clean install ξανά έστω και την 10.2.1 θα γίνουν reset τα στατιστικά και δεν θα μπορούν να δούν τα αμέτρητα κλεισίματα στο 25-40% ;
3) Σε προφορική συνομιλία στο istorm τσιμισκής (από όπου και το έχω αγοράσει) μου είπαν οτι επειδή πέρασε ενας χρόνος θα πρεπει να πληρώσω περίπου 150-180€ για αντικατάσταση μπαταρίας. Εγώ γνωρίζω για τα 2 χρόνια, τους το είπα αλλά κάναν τους κινέζους. Πως μπορώ να τους πιέσω; Τους είπα για 2 χρονία αλλά δεν το δεχόντουσαν. Υποτίθεται μίλησα και με τον "ανώτερο" εκεί μέσα.
Μπορείς να τρέξεις το Cydia Eraser αν θες να παραμείνεις εκεί. Θα πρέπει όμως να το αφήσεις να σου κλείσει ξανά για αν το πας μετά.
2ετής είναι η εγγύηση να τους πείς. Τίποτα δε πληρώνεις. Υποτίθεται πως είναι επίσημοι Resellers της Apple και δε ξέρουν τα βασικά.
Για τις αγορές που πραγματοποιούνται από καταναλωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, η περίοδος για την έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης είναι 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης. Αυτές οι απαιτήσεις υπόκεινται στις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από την τοπική νομοθεσία.
http://www.apple.com...hone-greek.html