Μετά από αναφορές αρκετών χρηστών πως η αναβάθμιση watchOS 3.1.1 "κολλάει" τα Series 2 Apple Watch στα οποία εγκαθιστάται, η Apple αναγκάστηκε να αποσύρει τα αρχεία εγκατάστασης μέχρις ότου εντοπιστεί και διορθωθεί το πρόβλημα.
Yo! Apple..!
Δημοσίευση 14/12/2016 - 18:00
Μετά από αναφορές αρκετών χρηστών πως η αναβάθμιση watchOS 3.1.1 "κολλάει" τα Series 2 Apple Watch στα οποία εγκαθιστάται, η Apple αναγκάστηκε να αποσύρει τα αρχεία εγκατάστασης μέχρις ότου εντοπιστεί και διορθωθεί το πρόβλημα.
Yo! Apple..!
Δημοσίευση 14/12/2016 - 18:02
Δημοσίευση 14/12/2016 - 18:18
εγω το εχω στο συρταρι και ξεκουραζεται χαχα, αστο εκει μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 14/12/2016 - 21:27
Γι' αυτό χρειαζόμαστε το ειδικό connector:
Με αυτό το εργαλείο θα μπορούμε να κάνουμε restore το firmware χρησιμοποιώντας το iTunes ακριβώς όπως τις άλλες iOS συσκευές.
Συνδέεται στη διαγνωστική θύρα των 6 pin του Apple Watch και από την άλλη με ένα Lightning καλώδιο.
Ιδού και ένα video με τη διαδικασία επαναφοράς:
Μένει μόνο να το βρούμε αυτό το αξεσουάρ ή να το κατασκευάσουμε!
Ωραίο εργαλείο. Θα το ψάξω...
Δεν ήξερα ότι είχε και port γιατί πολλοί στο ιντερνετ κράζουν λόγω της έλλειψης port για λόγους ακριβώς σαν και αυτόν. Να ξεμπρικάρει την συσκευή.
Ωστόσο να σας θυμίσω πως από εποχή Nokia Series 60 έπρεπε τα dead phone να τα πάμε αντιπροσωπεία γιατί ήθελαν παρόμοιο εργαλείο. Ο "Φοίνικας" της nokia δεν είχε και την μεγαλύτερη επιτυχία όταν προσπαθούσες να ξεμπρικάρεις συσκευή μέσω usb. Προφανώς, όλες οι εταιρίες έχουν κάποιο λόγο που δεν τα δίνουν στο ευρύ κοινό τέτοια πρόσβαση...
Δημοσίευση 17/12/2016 - 13:41
Apple: It just might work
Δημοσίευση 17/12/2016 - 14:51
Το θέμα είναι ότι κάποιοι έχουν βάλει την νέα έκδοση δηλαδή πέρασε κανονικά και η Apple την σταμάτησε εκεί τι γίνεται έχουμε πρόβλημα ?Το λέω γιατί όταν μια εταιρεία αποσύρει μια έκδοση κανονικά θα έπρεπε να πει και σε αυτούς που την έχουν περάσει αν είναι όλα οκ μην έχουμε τίποτα ανατινάξεις ξαφνικά ;-p . Eγώ καλού κακού το έχω βγάλει όταν φορτίζει από κοντά μου αχαχαχαχα
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 17/12/2016 - 15:03
Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Αν θυμάσαι το είχε κάνει και πριν με μια έκδοση για τα κινητά.Το θέμα είναι ότι κάποιοι έχουν βάλει την νέα έκδοση δηλαδή πέρασε κανονικά και η Apple την σταμάτησε εκεί τι γίνεται έχουμε πρόβλημα ?Το λέω γιατί όταν μια εταιρεία αποσύρει μια έκδοση κανονικά θα έπρεπε να πει και σε αυτούς που την έχουν περάσει αν είναι όλα οκ μην έχουμε τίποτα ανατινάξεις ξαφνικά ;-p . Eγώ καλού κακού το έχω βγάλει όταν φορτίζει από κοντά μου αχαχαχαχα
Δημοσίευση 17/12/2016 - 15:31
Δημοσίευση 24/12/2016 - 18:36
Καλησπερα,
Τελικα ειναι safe να παρουμε την 3.1.1 ?
Thanks
Δημοσίευση 24/12/2016 - 18:43
Και να θέλεις δεν μπορείς τώρα. Αποσύρθηκε γιατί μπρικαρε κάποιες συσκευές. Εν αναμονή της καινούργιας.Καλησπερα,
Τελικα ειναι safe να παρουμε την 3.1.1 ?
Thanks
Δημοσίευση 24/12/2016 - 18:51
Ναι ξερω την ιστορια, απλα βλεπω οτι την εμφανιζει παλι και δινει επιλογη download/install για αυτο ρωτησα μηπως ειναι διορθομενη εκδοση με ιδιο build number.
Thanks
Δημοσίευση 24/12/2016 - 18:56
Δεν νομίζω να σε αφήσει να την κατεβάσεις και να την βάλεις. Κάνε λίγο υπομονή δεν υπάρχει λόγος να κάνεις δοκιμές.Ναι ξερω την ιστορια, απλα βλεπω οτι την εμφανιζει παλι και δινει επιλογη download/install για αυτο ρωτησα μηπως ειναι διορθομενη εκδοση με ιδιο build number.
Thanks
Δημοσίευση 24/12/2016 - 19:24
Ναι ξερω την ιστορια, απλα βλεπω οτι την εμφανιζει παλι και δινει επιλογη download/install για αυτο ρωτησα μηπως ειναι διορθομενη εκδοση με ιδιο build number.
Thanks
Μην το επιχειρήσεις καν. Άσε μην σου κολλήσει και δεν έχεις ρολόι μέσα στις γιορτές !
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/01/2017 - 15:37
16231231_10209949686932392_753563298_o.jpg 87,94KB 41 λήψεις Παιδια καλησπερα...Μολις πηρα το apple watch Nike+ και εχω το εξης θαματακι...Δε μπορω να βρω πως να αλλαξω την γλωσσα...Γνωριζει καποιος? Ολο το υπόλοιπομενου στο ρολοι ειναι στα Ελληνικα...
Δημοσίευση 23/01/2017 - 20:54
Βγήκε η 3.1.3. Την κατεβάζω τώρα (τολμηρός)
Για αλλαγή γλώσσας από τις ρυθμίσεις του ρολογιού από το iphone. Αν θέλεις να αλλάξεις την γλώσσα ενώ στέλνεις μήνυμα από το ρολόι κάνεις force touch και σου βγάζει να επιλέξεις την επιθυμητή.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες