iOS 10.2.1
Δημοσίευση 25/01/2017 - 21:45
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 25/01/2017 - 21:47
Αυτό το πρόβλημα είναι όντως εκνευριστικό αλλά σχετικά ακίνδυνο αν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις.
Αυτό που με τρελαίνει εμένα, είναι το πρόβλημα που ενδέχεται μετά από εισερχόμενη κλήση να παραμένει η οθόνη αναμμένη επ' αόριστον στην lock screen!!!
Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου σκοτώσει την μπαταρία...
Το έπαθα πριν από λίγο με μια διαφορά όμως. Είχα αναπάντητη και έκανα κλήση από τη lockscreen και όταν τελείωσα την κλήση μου η οθόνη δεν έκλεισε και παρέμεινε ανοιχτή.
Δημοσίευση 25/01/2017 - 22:02
Το έπαθα πριν από λίγο με μια διαφορά όμως. Είχα αναπάντητη και έκανα κλήση από τη lockscreen και όταν τελείωσα την κλήση μου η οθόνη δεν έκλεισε και παρέμεινε ανοιχτή.
Μια από τις φορές που το έπαθα ήταν ακριβώς έτσι... και νόμιζα εκείνη την φορά δεν το είδα και παρέμεινε η οθόνη του κινητού περίπου 25 λεπτά αναμμένη!
Το κακό σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το δηλώσω ως bug γιατί ίσως να μην παράγει καν κάποιο log, αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα το ψάξω πάλι όταν συμβεί!
Κάθε χρόνο και χειρότερα ρε Apple...
Δημοσίευση 26/01/2017 - 11:24
Τελικά από ότι αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα που αντιμετώπισα με τη μπαταρία λίγο καιρό πριν ( σβήσιμο στο 30%, υπερκατανάλωση κλπ) έχει να κάνει καθαρά με το λειτουργικό και όχι με την μπαταρία.
Δημοσίευση 26/01/2017 - 11:46
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/01/2017 - 12:49
Αυτό σε μένα δεν ισχύει όταν άλλαξα μπαταρία με το ίδιο λειτουργικό όλα διορθώθηκαν και στην διάρκεια αλλά και στο απότομο κλείσιμο στο 30-40%
και παλι σιγουροι 100% δεν μπορει να ειμαστε. Γιατι σε 3-4 μηνες που ξερω οτι δεν θα αρχισει τα ιδια και απλα τωρα δεν το κανει γιατι ειναι καινουργια δηλ duracell.
Δημοσίευση 26/01/2017 - 14:19
Έως τώρα πάντως δεν έχει εμφανίσει την κόκκινη κουκκίδα στον τηλεφωνητή για το Bluetooth σε μερικές μέρες θα ξέρουμε .
Αλήθεια η κόκκινη κουκκίδα στον τηλεφωνητή τι σημαίνει;
Δημοσίευση 26/01/2017 - 14:20
μακάρι να ξέραμε
Δημοσίευση 26/01/2017 - 14:32
Οτι έχουν ανάγκη για χρήματα οι εταιρείες τηλεφωνίας
Δημοσίευση 26/01/2017 - 14:38
Αλήθεια η κόκκινη κουκκίδα στον τηλεφωνητή τι σημαίνει;
Νομίζω ότι σε ανεπτυγμένες χώρες όπως οι USA σημαίνει ότι έχεις μήνυμα.
Εκεί γίνονται κι άλλα ωραία του τύπου να σου κάνει transcribe το μήνυμα του τηλεφωνητή!
https://support.appl.../el-gr/HT207181
Δημοσίευση 26/01/2017 - 14:39
Νομίζω ότι σε ανεπτυγμένες χώρες όπως οι USA σημαίνει ότι έχεις μήνυμα.
Εκεί γίνονται κι άλλα ωραία του τύπου να σου κάνει transcribe το μήνυμα του τηλεφωνητή!
https://support.appl.../el-gr/HT207181
βέβαια μιλάμε εδώ για bug σωστά;
Δημοσίευση 26/01/2017 - 15:11
βέβαια μιλάμε εδώ για bug σωστά;
Ναι!
Δημοσίευση 27/01/2017 - 00:28
Κάποιες φορές κατά την διάρκεια μιας κλήσης, ενδέχεται η οθόνη να κλειδώσει. Μέχρι τώρα για τον τερματισμό μιας τέτοιας κλήσης, αναγκαζομουν να ξεκλείδωσω την συσκευή, να πατήσω στην πράσινη μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης που δείχνει ότι είναι σε εξέλιξη μια κλήση και μετά να πατήσω το κόκκινο κουμπί του τερματισμού... κουράστηκα...
Απόψε ανακάλυψα ότι αν στην κλειδωμένη οθόνη πατήσεις πάνω στον αριθμό/επαφή, εμφανίζεται αμέσως το interface της κλήσης μαζί φυσικά με το κόκκινο κουμπί τερματισμού!
Just my 2 cents που λέει κι ο φίλος μας ο Τραμπ!
Δημοσίευση 27/01/2017 - 16:36
Όσον αφορά το feedback για την SIRI, τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο;
Title:
Greek Siri Language
Comments:
Δημοσίευση 27/01/2017 - 17:11
σωστοοοος!αντε μηπως και γινει κατι
Όσον αφορά το feedback για την SIRI, τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο;
Title:
Greek Siri Language
Comments:
First of all, I would like to congratulate you on a job well done, creating the video ad titled "Take mine", highlighting the beauties of both my country (Greece) and it's people.I would like to suggest that you take Siri to a Greek language learning school and help her learn one of the most important and influencing languages of our civilization.There is a virtual community at the following address http://www.iphonehellas.gr/ that would be happy to help you with anything that you need.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες