[Οδηγός] Yalu: JailBreak iOS 10.0.1 - 10.2
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:30
Ad
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:30
Απορία παιδιά:
Βλέπω μέσω icleaner πως στην πρώτη μπάρα (που απόσο ξέρω είναι το system partition της συσκευής) είναι στο 77% περίπου...
Και δεν καταλαβαίνω, εφόσον έχω περάσει 3-4 tweaks όλα κι ολα, πως προκύπτει τέτοια κατανάλωση?? Τι παίζει εδώ??
Το System Partition φιλοξενεί όλα τα Stock Apps + System Files τα οποία δεν μεταβάλλουν αισθητά το όγκο τους, γι΄αυτό και η Apple δεσμεύει μόνο τον απαραίτητο γι΄αυτά χώρο σ΄αυτό το Partition.
Το 128 έχω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό?? Μπορείς να με διαφωτίσεις??
Στο προηγούμενο κινητό που ήταν 64αρι jb στην 8.4 είχα μέσα ότι tweak μπορείς να φανταστεις και τόσο χώρο δεν έπιαναν...
Γιατί σ΄αυτό το Jb δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για stashing του system partition
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:33
Και αυτό λοιπόν με οδηγεί στην επόμενη απορία.
Έστω ότι ξυπνάω αυριο και όλα τα tweaks είναι συμβατά με 10.2, κι αρχίζω να περνάω ασταμάτητα. Τι γίνεται όταν αυτός ο χώρος γεμίσει
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:35
Ο δικός σου..... πρέπει να προσπαθήσεις πολύ!!!!!
Μια 16GB συσκευή, έχει σοβαρό πρόβλημα.
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:35
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:38
Για 7 plus με 10.1.1 ποια beta πρ´επει να χρησιμοποιήσω;
Το mach_portal. Υπάρχει Link στο 1ο post.
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:45
Ο δικός σου..... πρέπει να προσπαθήσεις πολύ!!!!!
Μια 16GB συσκευή, έχει σοβαρό πρόβλημα.
Μα αφού βλέπω πως ακόμη και στο δικό μου, το system partition εχει σχεδόν γεμίσει έχοντας περάσει συγκεκριμένα 6 tweaks, είναι στο 77%.
Γιαυτό αναρωτιέμαι, εάν περάσω 36 tweaks θα γεμίσει... Τι γίνεται τότε? (σημείωση: το ακριβές νούμερο που αναγράφεται στο icleaner είναι 3.634/4.700 MB)
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:49
Υπερβάλλεις. Το κάθε tweak είναι κάτι kb. Εσύ έχεις ελεύθερο χώρο 1GB
Δημοσίευση 01/02/2017 - 12:56
Υπερβάλλεις. Το κάθε tweak είναι κάτι kb. Εσύ έχεις ελεύθερο χώρο 1GB
Ok δεν το γνωριζα αυτό. Επομένως ο χώρος αυτός εφόσον το κάθε tweak ειναι μερικα kb δεν θα γεμισει ουτε με 536 tweaks.
Παρόλα αυτά, πληροφοριακά, εαν αυτός ο χώρος γεμίσει, ποιά είναι η πρόβλεψη? Τι γίνεται? Σε σταματάει από το να εγκαταστήσεις επιπλέον tweaks? Κάνει κάποιου είδους overwrite? Έχει κάποια επίπτωση στον τρόπο λειτουργίας και επίδοσης της συσκευής?
Μιλάμε για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω ξανα ασχοληθεί ποτέ γιαυτο ρωτάω. Πάντα με απασχολούσε μόνο το /var...
Τελευταία επεξεργασία από: Akis2468, 01/02/2017 - 12:56
Δημοσίευση 01/02/2017 - 13:02
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό! Τα κατάφερα και έχω πλέον το cydia να λειτουργεί και είμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος!!! Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσουν να ενημερώνονται και τα tweaks και θα είμαστε σε πελάγη ευτυχίας!
Μόνο 2 ερωτήσεις που δεν έχω καταλάβει πάνω στα επόμενα, τις έχω με κόκκινα γράμματα...
Και μία ερώτηση γενικής φύσεως. Θέλει και ένας φίλος μου να του το κάνω το jb αλλά έχει το 6 Plus Plus το 16άρι. Αξίζει ή θα μείνει χωρίς αποθηκευτικό χώρο;
Ευχαριστώ πολύ!!!
1. To tvOS Profile πρέπει να το ανοίξεις απο τον Safari της συσκευης.
2. Το Stable Release του Cydia θα δοθεί και αυτό με Update μέσα απο το Cydia.
3. Eφόσον δεν αρχίζει να περνάει ο,τι βρίσκει μπροστά του, παρά μόνο 3-4 βασικά για αρχή πρόβλημα δε θα έχει.
Δημοσίευση 01/02/2017 - 13:04
Ok δεν το γνωριζα αυτό. Επομένως ο χώρος αυτός εφόσον το κάθε tweak ειναι μερικα kb δεν θα γεμισει ουτε με 536 tweaks.
Παρόλα αυτά, πληροφοριακά, εαν αυτός ο χώρος γεμίσει, ποιά είναι η πρόβλεψη? Τι γίνεται? Σε σταματάει από το να εγκαταστήσεις επιπλέον tweaks? Κάνει κάποιου είδους overwrite? Έχει κάποια επίπτωση στον τρόπο λειτουργίας και επίδοσης της συσκευής?
Μιλάμε για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω ξανα ασχοληθεί ποτέ γιαυτο ρωτάω. Πάντα με απασχολούσε μόνο το /var...
Εννοείς....5.360 tweaks
Θα σου δίνει προβλέψιμο error στην εγκατάσταση από το Cydia. Δεν επηρεάζει σε κάθε περίπτωση την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής.
Όπως είπα και πιο πάνω στα παλιά εργαλεία Jb (Untethered) όταν ανοίγατε για πρώτη φορά το Cydia έγραφε..... "Preparing Filesystem...." (Δηλαδή Stashing FileSystem).
Δεν πρόκειται να το ξαναδούμε αυτό με Semi- Untether, διότι όταν κάνει Reboot η συσκευή σε non Jb mode το System partition πρέπει να είναι απείραχτο, αλλιώς δεν θα λειτουργήσει η συσκευή.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 01/02/2017 - 13:05
Δημοσίευση 01/02/2017 - 13:06
Εννοείς....5.360 tweaks
Θα σου δίνει προβλέψιμο error στην εγκατάσταση από το Cydia. Δεν επηρεάζει σε κάθε περίπτωση την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής.
Όπως είπα και πιο πάνω στα παλιά εργαλεία Jb (Untethered) όταν ανοίγατε για πρώτη φορά το Cydia έγραφε..... "Preparing Filesystem...." (Δηλαδή Stashing FileSystem).
Δεν πρόκειται να το ξαναδούμε αυτό με Semi- Untether, διότι όταν κάνει Reboot η συσκευή σε non Jb mode το System partition πρέπει να είναι απείραχτο, αλλιώς δεν θα λειτουργήσει η συσκευή.
Κατανοητό
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 01/02/2017 - 13:09
Δημοσίευση 01/02/2017 - 13:34
Δεν υπάρχει Dev κωδικός.
Νίκο έχω μπερδευτεί λίγο..... Δεν χρειάζεται με το apple id να κάνω Dev το οποίο λήγει κάθε 7 ημέρες; Η δεν ισχύει για εμένα αυτό;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες