Καλημέρα,
σας βγάζει καθόλου badges το cydia?? Για τα updates κλπ? Εμενα δεν βγαζει τίποτα, αλλα τείνω να πιστέψω πως δεν χρειάζεται ανησυχία...
Δημοσίευση 03/02/2017 - 12:02
Καλημέρα,
σας βγάζει καθόλου badges το cydia?? Για τα updates κλπ? Εμενα δεν βγαζει τίποτα, αλλα τείνω να πιστέψω πως δεν χρειάζεται ανησυχία...
Δημοσίευση 03/02/2017 - 12:08
Προφανώς δεν έχεις περάσει την beta του cydia!μου το έκανε και μένα και μόλις το έβαλα έφτιαξε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουσιαστικά αυτό δεν είναι πρόβλημα του Cydia αλλά του Yalu (b3)
Σε κάθε περίπτωση θα σου σύστηνα να κάνεις Respring από 3rd Party
SauriK: Luca's new Yalu 10.2 jailbreak (not Cydia, as this had nothing to do with Cydia) fixes the issues with "Restart SpringBoard", which now supports all 64-bit devices other than the iPhone 7 (which at this time I believe still requires using the older, non-functional, Yalu 10.1.1 b3 jailbreak).
Σ' ευχαριστώ vrachamis Εννοείται πως όλα αυτά τα είχα απενεργοποιημένα
Θα επαναλάβω την διαδικασία προφανώς είναι κάποιου μυρμήγκι
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλού κακού απενεργοποίησε και το Rotation Lock
Καλημέρα,
Από το Jb του iOS 9 και μετά, το Cydia icon δεν εμφανίζει Badges
Δημοσίευση 03/02/2017 - 12:52
iPhone 6 /Plus 10.1.1
Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά
Όποτε ανοίγω το εικονίδιο και ενώ έχω δοκιμάσει με Γουάι φαΐ με 4G με flight mode με όλους τους τρόπους κάνει ρε spring και δεν φορτώνει τίποτα από cydia
Η διαδικασία έγινε με mac
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)
Για ποιό λόγο έχεις κρατήσει το mach?
Αφαίρεσε το και πέρασε την 7η Beta του Yalu.
Δημοσίευση 03/02/2017 - 13:11
Δημοσίευση 03/02/2017 - 14:10
Δημοσίευση 03/02/2017 - 14:48
Δημοσίευση 03/02/2017 - 14:49
πρώτο ποστ yalu 7
Δημοσίευση 03/02/2017 - 14:59
Στη 10.2.1 σε iphone 7 γίνεται JB με το Yalu ? Επίσης στο ipad pro με 10.1 ?
Δημοσίευση 03/02/2017 - 15:13
εμενα εληξε το προφιλ και ξανακανω την διαδικασια.. ειναι λογικο που εδω κ καποια λεπτα εχει κολλησει το impactor στο ios/downloadTeamProvisioningProfile? :/
εδιτ.. εχασα το jailbreak εκανε αναβαθμιση μονο του το βραδυ... ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ...
Τελευταία επεξεργασία από: pantelaros, 03/02/2017 - 15:17
Δημοσίευση 03/02/2017 - 16:02
Καλημέρα.
Δυστυχώς πρέπει να κάνεις Respring με άλλο tweak μετά την εγκατάσταση νέων πακέτων. Καλύτερο απ΄όλα μέσω MTerminal
Μια δεύτερη εναλλακτική είναι να κάνεις Downgrade το Cydia σε προηγούμενη Beta. (Υποθέτω πως έχεις την τελευταία)
ναι εχω την τελευταια
Προφανώς δεν έχεις περάσει την beta του cydia!μου το έκανε και μένα και μόλις το έβαλα έφτιαξε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
την εχω περασμενη κανονικα και ολα τα updates.με ολα αυτα εχουμε φτασει b14
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/02/2017 - 16:10
Merge
Δημοσίευση 03/02/2017 - 16:12
Ουσιαστικά αυτό δεν είναι πρόβλημα του Cydia αλλά του Yalu (b3)
Σε κάθε περίπτωση θα σου σύστηνα να κάνεις Respring από 3rd Party
Καλού κακού απενεργοποίησε και το Rotation Lock
Από το Jb του iOS 9 και μετά, το Cydia icon δεν εμφανίζει Badges
τελικα βρηκα ακρη απο reddit προσθετης αυτο το ρεπο http://gmoran.me/repo και κανεις εγκατασταση το cydia respring fix.σε μενα δουλεψε.ευχαριστω παντος σε ολα τα παιδια για την βοηθεια.
Δημοσίευση 03/02/2017 - 16:15
τελικα βρηκα ακρη απο reddit προσθετης αυτο το ρεπο http://gmoran.me/repo και κανεις εγκατασταση το cydia respring fix.σε μενα δουλεψε.ευχαριστω παντος σε ολα τα παιδια για την βοηθεια.
το λινκ οποιος θελει να διαβασει https://www.reddit.c...trate_required/
Δημοσίευση 03/02/2017 - 16:16
πως έγινε αυτό ; δεν είχες περάσει mikoto?εμενα εληξε το προφιλ και ξανακανω την διαδικασια.. ειναι λογικο που εδω κ καποια λεπτα εχει κολλησει το impactor στο ios/downloadTeamProvisioningProfile? :/
εδιτ.. εχασα το jailbreak εκανε αναβαθμιση μονο του το βραδυ... ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ...
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες