[Οδηγός] Yalu: JailBreak iOS 10.0.1 - 10.2
Δημοσίευση 06/02/2017 - 12:34
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 06/02/2017 - 12:37
Θυμίζω πως το Stashing είναι αναγκαίο κακό μόνο στις συσκευές που έχουν έλλειψη χώρου.
Οι υπόλοιπες συσκευές δεν χρειάζεται να μπλέξουν με αυτό.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 12:38
Μακάρι το iFunbox να βλέπει την συσκευή σου χωρίς AFC2Κι όμως φίλε μου @vrachamis υπάρχει λύση και για το iPad.. οποίος έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα ακολουθεί τις εντολές από of pc h μακ.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 12:39
ειχα περάσει afc..Μακάρι το iFunbox να βλέπει την συσκευή σου χωρίς AFC2
Δημοσίευση 06/02/2017 - 13:11
Δημοσίευση 06/02/2017 - 13:12
Όχι. Είσαι μια χαρά.
Θυμίζω πως το Stashing είναι αναγκαίο κακό μόνο στις συσκευές που έχουν έλλειψη χώρου.
Οι υπόλοιπες συσκευές δεν χρειάζεται να μπλέξουν με αυτό.
ΟΚ το έκανα ολα καλά! thanks
Δημοσίευση 06/02/2017 - 13:54
Μούσιας
Correct. I'm also now getting help on this (I'm not going to say who, to protect them from an onslaught of attention on this topic; they might say themselves, but I'll wait until that happens; but we've rearchitected my concept to rely more on simple implementation and less on my crazy indirection), and so it feels even more comfortable saying something like "if you install the app today by signing it with Impactor, it will likely be your last time"
Δημοσίευση 06/02/2017 - 14:22
Προσπαθώ να περάσω το yalu 102_beta7 αλλά έχει κολλήσει στο Verifying Application. Είχα μέχρι χθες jb αλλά το βράδυ μετά από εγκατάσταση του Rocketbootstrap έπαψα να είμαι jb και έχω μόνο το εικονίδιο του Cydia και κάποια άλλα Tweaks, τα οποία όμως δεν ανοίγει κανένα. Επίσης μου εξαφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές που κατέβασα από το Apple Store. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα? Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω μέσω iFunbox στο MTerminal ώστε να κάνω διαγραφή το Rocketbootstrap και το Stashing. Πάω για Restore ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
Ευχαριστώ!!
Δημοσίευση 06/02/2017 - 14:28
Προσπαθώ να περάσω το yalu 102_beta7 αλλά έχει κολλήσει στο Verifying Application. Είχα μέχρι χθες jb αλλά το βράδυ μετά από εγκατάσταση του Rocketbootstrap έπαψα να είμαι jb και έχω μόνο το εικονίδιο του Cydia και κάποια άλλα Tweaks, τα οποία όμως δεν ανοίγει κανένα. Επίσης μου εξαφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές που κατέβασα από το Apple Store. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα? Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω μέσω iFunbox στο MTerminal ώστε να κάνω διαγραφή το Rocketbootstrap και το Stashing. Πάω για Restore ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
Ευχαριστώ!!
στην ιδια ακριβωσ φαση ειμαι και εγω! Οπως φαινεται παμε για ρεστορ! εχω δοκιμασει τα παντα!
Δημοσίευση 06/02/2017 - 14:30
Ευχαριστώ!!
Αν είναι ακόμα σε JB κατάσταση η συσκευή κάνε το παρακάτω.
Κατέβασε iFunBox 4 στο PC και PuTTY. Google it και τα 2.
Σύνδεσε τη συσκευή μετά τρέξε το iFunBox και πήγαινε Toolbox - USB Tunel και άφησε το εκεί.
Θα τρέξεις μετά το PuTTY όπου και στο Host Name θα βάλεις localhost και Port αυτή που βλέπεις στο iFunBox. Κατά 99% θα είναι 22.
Open μετά και στο login βάζεις root, Enter και το Pass. Αν δε το έχεις αλλάξει είναι alpine.
Αφού συνδεθείς δώσε εντολή uicache.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 14:42
Δυστυχώς Νίκο δεν πρέπει να είμαι σε jb κατάσταση, γιατί όταν παω στο iFunbox στο System Αρχείων Raw μου λέει να το κάνω πρώτα jb. Αρα δεν ειμαι σε jb!!
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:12
Το Yalu μπορείς να το αφαιρέσεις?
Καν'το, πέρασε το ξανά απο Impactor και δοκίμασε να δώσεις μετά uicache στο MTerminal.
Δεν υπάρχει το Yalu έχει φύγει. Προσπαθώ να το ξαναπεράσω αλλά στο Cydia Impactor μένει στο Verifying Application και δεν κάνει τίποτα. Δεν τελειώνει η διαδικασία ώστε να εμφανιστεί το complete
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:31
Νίκο προσπάθησα πάλι στο Cydia Impactor και μου βγάζει το μήνυμα installation.ccp:42 Upgrade's application-identifier....
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:36
Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση! Πάμε για ρεστορ όπως όλα δειχνπυν
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες