Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές πλέον απο τη στιγμή που δεν είναι σε JB κατάσταση η συσκευή για SSH.
Το 42 που βλέπεις, γιατί είναι ήδη εγκατεστημένο το Yalu.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:41
Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές πλέον απο τη στιγμή που δεν είναι σε JB κατάσταση η συσκευή για SSH.
Το 42 που βλέπεις, γιατί είναι ήδη εγκατεστημένο το Yalu.
Δεν είναι όμως μέσα στα Profile το yalu. Αρα κάνω restore στην 10.2.1 και μετά μπορώ να κάνω downgrade στην 10.2 (έχω σώσει τα shsh2). Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός?
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:48
Παίδες, πριν κάνετε restore δοκιμάστε το παρακάτω αρχείο. Είναι το Yalu compiled ως mach_portal. Είχα ίδιο πρόβλημα διότι είχα ακολουθήσει τις "καταστροφικές" οδηγίες του immortal. Με αυτό μπόρεσα και έκανα rejailbreak, μπήκα στο root και έσβησα το Yalu...
https://www.dropbox....lu fix.ipa?dl=0
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:53
Αυτό οφείλω να ομολογήσω είναι ένα πολύ έξυπνο "κόλπο" γι΄αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν re-sideload to Yalu, γιατί χρησιμοποιεί διαφορετικό Bundle Identifier.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 06/02/2017 - 15:53
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:57
Δεν είναι όμως μέσα στα Profile το yalu. Αρα κάνω restore στην 10.2.1 και μετά μπορώ να κάνω downgrade στην 10.2 (έχω σώσει τα shsh2). Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός?
Οδηγός (για την ώρα) εδώ για Downgrade δεν υπάρχει.
Θα βρείς κάποια στο YouTube.
Παίδες, πριν κάνετε restore δοκιμάστε το παρακάτω αρχείο. Είναι το Yalu compiled ως mach_portal. Είχα ίδιο πρόβλημα διότι είχα ακολουθήσει τις "καταστροφικές" οδηγίες του immortal. Με αυτό μπόρεσα και έκανα rejailbreak, μπήκα στο root και έσβησα το Yalu...
Στις πιο πίσω περιπτώσεις δυστυχώς δε θ'αλλάξει κάτι αυτό.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 15:58
σε iphone 7 10.1.1 much portal b3 αφαιρεσα προχθες stashing χωρις προβλημα.τωρα μου βγαζει RocketBootstrap update το κανω η το αγνοω?οπως επισης το update του RocketBootstrap σε iphone 6 9.3.2 και ipad mini 2 9.3.3.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 16:01
Στις πιο πίσω περιπτώσεις δυστυχώς δε θ'αλλάξει κάτι αυτό.
Γιατί να μην αλλάξει?? Και εγώ σε ίδια φάση ήμουν. Δεν έσβηνε το Yalu, δεν μπορούσα να το τρέξω, δεν υπήρχε το προφίλ, δεν μπορούσα να το ξαναεγκαταστήσω. Το παραπάνω εγκαθίσταται ως mach_portal και όχι ως Yalu. Μπορούν να κάνουν μια δοκιμή πριν τον μονόδρομο του restore. Εμένα πάντως με έσωσε...
Δημοσίευση 06/02/2017 - 16:20
σε iphone 7 10.1.1 much portal b3 αφαιρεσα προχθες stashing χωρις προβλημα.τωρα μου βγαζει RocketBootstrap update το κανω η το αγνοω?οπως επισης το update του RocketBootstrap σε iphone 6 9.3.2 και ipad mini 2 9.3.3.
Καταρχάς το Stashing που αφαίρεσες δεν έχει απεγκατασταθεί σωστά.
Το Rocket μπορείς να το κάνεις.
Γιατί να μην αλλάξει?? Και εγώ σε ίδια φάση ήμουν. Δεν έσβηνε το Yalu, δεν μπορούσα να το τρέξω, δεν υπήρχε το προφίλ, δεν μπορούσα να το ξαναεγκαταστήσω. Το παραπάνω εγκαθίσταται ως mach_portal και όχι ως Yalu. Μπορούν να κάνουν μια δοκιμή πριν τον μονόδρομο του restore. Εμένα πάντως με έσωσε...
Γιατί είναι 2 διαφορετικές περιπτώσεις.
Τεσπά. Προφανώς και δε χάνει κανείς να δοκιμάσει.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 16:33
νικο τι πρέπει να κάνω για να είμαι safe?Καταρχάς το Stashing που αφαίρεσες δεν έχει απεγκατασταθεί σωστά.
Το Rocket μπορείς να το κάνεις.
Γιατί είναι 2 διαφορετικές περιπτώσεις.
Τεσπά. Προφανώς και δε χάνει κανείς να δοκιμάσει.
Δημοσίευση 06/02/2017 - 17:01
για το stashing που λες ότι δεν έχει απεγκατασταθει σωστά.οπως και το rocket μπορώ να το αφαιρέσω η να κάνω το update άφοβα;Να κάνεις ως προς τι?
Δημοσίευση 06/02/2017 - 18:26
https://www.dropbox....lu fix.ipa?dl=0
Δημοσίευση 06/02/2017 - 18:33
Δημοσίευση 06/02/2017 - 18:56
Ερε γαμω την τύχη μου πως γίνεται να είμαι ο μοναδικός που δεν υπάρχει λυαη
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες