Υπάρχει περίπτωση να τσεκάρεις το 1ο Post?
πες μου ότι έχεις λύση και στην δικιά μου την μεγάλη μπαγκιά που έγινε ....
Δημοσίευση 19/02/2017 - 19:21
Υπάρχει περίπτωση να τσεκάρεις το 1ο Post?
πες μου ότι έχεις λύση και στην δικιά μου την μεγάλη μπαγκιά που έγινε ....
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 19/02/2017 - 19:21
Σε iOS 10.2.1 μπορει να εγκατασταθει;Προσπαθησα να το κανω στο iPad Pro αλλα...ματαια!!!
Όχι δεν γίνεται το Exploit εχει διορθωθεί στην 10.2.1
Τελευταία επεξεργασία από: subwaynet, 19/02/2017 - 19:24
Δημοσίευση 19/02/2017 - 19:37
Του 'δωσες και κατάλαβε ε?
Σε τι κατάσταση είναι το τηλ τώρα?
ούτε 10 tweak δεν πέρασα και όλα ξέρεις paypal το τηλ λειτουργεί εμφανίζει και 4g wifi κτλ όλα κανονικά απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΤ
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 19/02/2017 - 19:47
Τελευταίο τι πέρασες απο Cydia?
Μπες με Reboot σε μη JBoken κατάσταση και δες παραμένει.
έχω κάνει reboot - impactor πάλι - hard reset δεν μπορώ να κάνω τίποτα ... συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα ....
εκτός και αν εννοείς να κάνω reboot με κάποιον άλλο τρόπο
Δημοσίευση 19/02/2017 - 19:54
Τελευταίο τι πέρασες απο Cydia?
Μπες με Reboot σε μη JBoken κατάσταση και δες παραμένει.
ενημέρωση: δοκίμασα 45 εφαρμογές 1 ανοίγει 15 δεν ... μερικές αφήνουν λευκή οθόνη άλλες απλά δείχνουν την οθόνη έναρξης αλλά μένουν εκεί
Δημοσίευση 19/02/2017 - 20:00
Προσπαθώ να καταλάβω τι έχεις κάνει.
Το procleaner πίσω, εννοείς iCleaner?
Ναι, μπερδεύτηκα... To τελεύταίο που πήγα να κάνω είναι ότι πήγα να πληρώσω το tage και άλλο ένα που είπα πιο πριν και δεν έμπαινε ... Από αυτό που κατάλαβα δεν ήταν λάθος του tweak αλλά δεν είχε ίντερνετ
Δημοσίευση 19/02/2017 - 20:09
Ναι, αλλά σε ρωτάει πιο πίσω... εξακολουθεί να στο κάνει σε non-jb state ή μόνο όταν είσαι Jbroken ;Ναι, μπερδεύτηκα... To τελεύταίο που πήγα να κάνω είναι ότι πήγα να πληρώσω το tage και άλλο ένα που είπα πιο πριν και δεν έμπαινε ... Από αυτό που κατάλαβα δεν ήταν λάθος του tweak αλλά δεν είχε ίντερνετ
Δημοσίευση 19/02/2017 - 20:10
Ναι, αλλά σε ρωτάει πιο πίσω... εξακολουθεί να στο κάνει σε non-jb state ή μόνο όταν είσαι Jbroken ;
και στα 2 ... είτε reboot κάνω είτε hard reset το αποτέλεσμα είναι ΤΙΠΟΤΑ
Δημοσίευση 19/02/2017 - 20:13
Ωραία. Κλείσε το διακόπτη του Keychain τότε στο iCloud και κάνε την επ. των ρυθμίσεων δικτύου.
Με τη "φιλική συμμετοχή" είσαι?
ναι με την φιλική σε plus το έκανα ... πάλι 0 αποτέλεσμα ...
το reddit πχ το ανοίγει και μπαίνει στο menu και απλά κάνει load το instagram απλά ανοίγει και μετά το κλείνει
Τελευταία επεξεργασία από: W3rtY88, 19/02/2017 - 20:17
Δημοσίευση 19/02/2017 - 20:42
Ωραία. Κλείσε το διακόπτη του Keychain τότε στο iCloud και κάνε την επ. των ρυθμίσεων δικτύου.
Με τη "φιλική συμμετοχή" είσαι?
κάποιος τρόπος να μπω σε safe mode να βγάλω τα tweak ? έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε με την απεγκατάσταση του iBlacklist
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες