Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 19/02/2017 - 23:38
Δημοσίευση 19/02/2017 - 23:38
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 19/02/2017 - 23:38
Δημοσίευση 19/02/2017 - 23:43
Τότε μάλλον απο εκεί τη πάτησες. Έχει γεμίσει το hosts και σου μπλοκάρε τη σύνδεση.
Ξαναπέρνα όπως είναι το mach απο Impactor με το ίδιο Mail που 'χες δηλώσει πρίν.
το κάνω αυτό αλλά δεν κάνει τίποτα, για να δουλέψει το Mach πρέπει να γίνει ενεργό το προφίλ και εγώ δεν έχω internet
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:02
ειχες και αλλο blocker,και περασες και το untrusted?το ιδιο ειχα παθει και εγω ειχα βαλει 2 ad blockers.στο ios9/10 αν εχεις πανω απο 4.000 εγγραφες στο host file δεν εχεις προσβαση στο internet.
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:03
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:07
πρεπει να καθαρισεις το file που βρισκετε etc/hosts
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:08
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:10
το κάνω αυτό αλλά δεν κάνει τίποτα, για να δουλέψει το Mach πρέπει να γίνει ενεργό το προφίλ και εγώ δεν έχω internet
Το έσβησες πρίν το mach και το πέρασες μετά ξανά ε?
Αν τελικά το 'χες αφήσει θα στο 'χε περάσει τώρα.
Και πως μπαίνω εκεί για να το καθάρισω ;
Και τι καθαρίζω ; Τι θα πρέπει να σβήσε ;
Χωρίς Root Access που σημαίνει JBoken κατάσταση, δε μπορείς να το πειράξεις.
Απλά θα αφαιρέσεις το Untrusted μετά.
Τελευταία σου λύση είναι να κάνεις Erase απο το Find στο iCloud.com.
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:15
Το έσβησες πρίν το mach και το πέρασες μετά ξανά ε?
Αν τελικά το 'χες αφήσει θα στο 'χε περάσει τώρα.
Χωρίς Root Access που σημαίνει JBoken κατάσταση, δε μπορείς να το πειράξεις.
Απλά θα αφαιρέσεις το Untrusted μετά.
Τελευταία σου λύση είναι να κάνεις Erase απο το Find στο iCloud.com.
Δημοσίευση 20/02/2017 - 00:32
Λόγω της φύσης του JB, μιας και μιλάμε για Semi-Untethered, το Cydia παραμένει.
Ίσως μετά έχεις κάποια error εκεί, αλλά και αυτά διορθώνονται.
Θεωρητικά θα σου διορθώσει και το παραπάνω.
έλα λίγο σε πμ αν μπορείς γιατί έχουμε 10 σελίδες για μένα
Δημοσίευση 20/02/2017 - 02:47
Τελευταία επεξεργασία από: Makavelli, 20/02/2017 - 02:48
Δημοσίευση 20/02/2017 - 07:04
Παιδια συνεχίστε από εδώ για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι! Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ αν θυμάστε! Είχαν εξαφανιστεί και μένα βασικά πράγματα του κινητού! To iCloud erase βοήθησε! Κατάφερα να περάσω το Filza μέσω impactor ως IPA και με την δίκη σας βοήθεια αλλά και ενός βίντεο που βρήκα κατάφερα να το λύσω!
δεν έχει βοηθήσει κάτι από αυτά γιατί σε όλα θέλει νετ που εγώ δεν έχω, το μόνο που μένει να κάνω είναι
nikosgnr
Θεωρητικά θα μπορέσεις να πας στη 10.2 με Prometheus.
Αν είχες μείνει σε JBoken θα 'χες ξεμπερδέψει. Μη παίξεις τζόκερ.
Δημοσίευση 20/02/2017 - 08:03
το μόνο που μπορώ να κάνω είναι Upgrade σε 10.2 με Prometheus που μου είπε ο Νικ. το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει κάποιον οδηγό και ότι βλέπω ότι iP7 iPh7+ λέει δεν υποστηρίζονται
Δημοσίευση 20/02/2017 - 08:52
Μπορείς να το βάλεις jailbreak mode ,να το συνδέσεις με pc και να κανείς τα υπόλοιπα με ifunboxτο μόνο που μπορώ να κάνω είναι Upgrade σε 10.2 με Prometheus που μου είπε ο Νικ. το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει κάποιον οδηγό και ότι βλέπω ότι iP7 iPh7+ λέει δεν υποστηρίζονται
Τελευταία επεξεργασία από: parex, 20/02/2017 - 08:52
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες