Αν εν τέλει το υιοθετήσεις και δεν θέλεις να έχεις delay πες να στο γράψω σε script γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Όχι όχι. Μια χαρά είναι έτσι δεν πειράζει
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση 30/01/2017 - 14:05
Αν εν τέλει το υιοθετήσεις και δεν θέλεις να έχεις delay πες να στο γράψω σε script γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση 30/01/2017 - 14:10
το cydia σας δουλευει καλα ; στην αρχικη οποια επιλογη παταω απλα γκριζαρει .
Δημοσίευση 30/01/2017 - 14:15
Βάλε το apt.saurik.com/beta/cydia-arm64/ στα repos και κατεβασε το Cydia Installer 1.1.28~b7
Δημοσίευση 30/01/2017 - 14:16
Δημοσίευση 30/01/2017 - 14:19
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Αν δεν θέλεις να σε μεταφέρει στην 1η της SB αλλά και να είναι πιο smooth η όλη ιστορία, ανέθεσε στο Single Press του Fingerprint sensor το παρακάτω shell command
activator send libactivator.system.homebutton && sleep 0.2 && activator send libactivator.system.homebutton
Δημοσίευση 30/01/2017 - 14:50
Αν δεν θέλεις να σε μεταφέρει στην 1η της SB αλλά και να είναι πιο smooth η όλη ιστορία, ανέθεσε στο Single Press του Fingerprint sensor το παρακάτω shell command
activator send libactivator.system.homebutton && sleep 0.2 && activator send libactivator.system.homebutton
Το συγκεκριμένο, εάν το χρησιμοποιήσω για το κλείσιμο εφαρμογής που βρισκεται σε φάκελο, μόλις κλείσει η εφαρμογή μετά από 0.2sec (απότι καταλαβαίνω) κλείνει και ο φάκελος.
Εαν όμως το χρησιμοποιήσω ενώ έχω ανοιχτή μια εφαρμογή η οποία ΔΕΝ βρίσκεται σε φάκελο, τότε μόλις κλέισει η εφαρμογή μετά από 0.2sec με πάει στην πρώτη σελίδα του SB...
Απότι καταλαβαίνω είναι λογικό όμως, διοτι στην περίπτωση που η εφαρμογη μου ηταν μεσα σε φακελο, τότε με το αγγιγμα του touch id ενεργοποιείται η πρώτη εντολή όπου κλείνει την εφαρμογή, μετά από 0.2sec ενεργοποιείται η δεύετρη εντολή που είναι στην ουσία και πάλι "πάτημα" του home button. Ετσι κλείνει τον φάκελο.
Όμως οταν μιλαμε για εφαρμογη η οποια δεν βρισκεται σε φάκελο, τότε η πρώτη εντολή θα κλείσει την εφαρμογή και η δεύτερη θα κάνει simulate ένα ακόμη πάτημα του home button -> άρα θα με πάει στην πρώτη του SB...
Εχω την εντύπωση πως αυτο ακριβώς που είχα στον νου μου (FolderCloser) δεν γίνεται με το Activator, γιατί είτε το κάνω assign σε In Application, τότε βγαίνοντας από οποιαδήποτε εφαρμογή (είτε είναι σε φάκελο είτε όχι) θα κάνει simulate δυο πατήματα του home button... Ίσως να γίνεται εαν παω και ορίσω να γίνεται μόνο για τις συγκεκριμένες εφαρμογές τις οποιες έχω μέσα σε φακέλους, αλλά δεν νομίζω να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία...
Οπως και να 'χει σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά!
Πάντα βοηθάς!
Δημοσίευση 30/01/2017 - 17:02
Το Appsync παιζει για να βάλουμε το appcake??
Δημοσίευση 30/01/2017 - 17:30
Για λάθος λόγο κάνεις JB. Να μη μπλέξεις με κανένα απο τα 2.
ok δεν θα μπλέξω στο υπόσχομαι κατέβασα και το mterminal να το έχω μην την ξανά πάθω!!
Δημοσίευση 30/01/2017 - 17:40
Το πιο βασικό να περάσεις το Apple File Conduit "2".
SSH θα έχεις έτσι και αλλιώς μέσω dropbear που έρχεται προεγκατεστημένο.
Apple File Conduit "2" τσεκ εγκαταστάθηκε!!
Δημοσίευση 30/01/2017 - 18:21
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες