Η καλύτερη σου λύση είναι το Experimental Untrusted Hosts Blocker.
Που συνδυάζει το MHB με το Untrusted.
Με αυτό το τρόπο θα κρύψεις και αυτές στο Cydia.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/02/2017 - 16:40
Δημοσίευση 07/02/2017 - 17:41
Καλησπέρα παιδιά. το FingerTouch το έχει κατεβάσει κανείς ? Παίζει καλά? (7+ σε 10.1.1)
Μηπως θέλει reboot και τέτοια??
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 07/02/2017 - 18:11
Δεν είναι πλήρως συμβατό με τη "φιλική συμμετοχή".
Δηλ. αν το βάλω σε 7+ θα έχω θέμα λες? Υπάρχει κάτι άλλο??
Instagram++ , Twitter++ κλπ παίζουν Νικ??
Thanks
Δημοσίευση 07/02/2017 - 18:46
Δημοσίευση 07/02/2017 - 18:48
Μπορείς με το Touchr που είναι επι πληρωμή με Trial 3 μέρες, ή μέσω Activator.
Και τα 2 άλλα, Insta & Twitter++ υπολειτουργούν.
Ok ευχαριστώ!
Δημοσίευση 07/02/2017 - 19:03
Εν/ποίησε το Tunel και μετά στο SSH απο Tools.
Το libmoorecon
δεν κανει τιποτα μπαινω μετα βαζω το root και μετα το pass που μου ειπες και γραφω ολες τις εντολες και μου λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα γιατι?
Δημοσίευση 07/02/2017 - 19:51
Έχω δοκιμάσει Facebook++ , instagram++ twitter ++ YouTube +++ σε IPhone 7 plus χώρις κανένα πρόβλημαΔηλ. αν το βάλω σε 7+ θα έχω θέμα λες? Υπάρχει κάτι άλλο??
Instagram++ , Twitter++ κλπ παίζουν Νικ??
Thanks
Δημοσίευση 07/02/2017 - 19:52
Δημοσίευση 07/02/2017 - 20:26
Δημοσίευση 07/02/2017 - 20:44
Κάποιο tweak που να μπορώ να βάζω τα εικονίδια όπου θέλω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
anchor Anchor-tweak.jpg
Δημοσίευση 07/02/2017 - 21:26
Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 07/02/2017 - 21:27
Δημοσίευση 07/02/2017 - 22:19
Φίλοι μια βοήθεια.εχει ο γιος μου ένα 5SE 16 giga στην 10.2 jb.οπως καταλαβαίνετε εχει γεμίσει ο χώρος και δεν μπορεί να περάσει κανένα νέο tweak.ειναι ασφαλές να περάσει το stashing?εχει την έκδοση 1.5 του rocketbootsrap.παρακαλω τα φώτα σας για να μην τρέχουμε βραδιάτικα!ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάνε τα παρακάτω:
Πας με τον filza /System/Library/ και βρίσκεις τον φάκελο LinguisticData. Πάνω δεξιά στον filza πατάς edit και τσεκάρεις τον φάκελο LinguisticData.
Κατόπιν πας στην κάτω σειρά του filza, εκεί που λέει copy κτλ και πατάς την επιλογή move.
Κατόπιν επιστρέφεις πίσω στο / και πας στη διαδρομή:
private/var/mobile/Library και πατάς το πρώτο αριστερά εικονίδιο στην κάτω μπάρα του filza. Θα σου βγάλει τρεις επιλογές. Εσύ πατάς το paste. Θα γράψει moving και όταν τελειώσει θα έχει μεταφέρει τις γλώσσες στο νέο directory. Πας πίσω στο / και επιλέγεις τη διαδρομή. System/Library. Αφού είσαι μέσα στο System/Library, Ξαναπατάς edit και στην κάτω μπάρα του Filza πατάς το More και από τις τρεις επιλογές διαλέγεις το Symbolic Link. Θα σου ανοίξει μια νέα καρτέλα ο filza που θα λέει select destination. Πας πίσω στο / και επιλέγεις τη διαδρομή private/var/mobile/Library. Τσεκάρεις το ΛινγουίστικΝτατα καθώς και το τετραγωνάκι κάτω που λέει Relative path. Μετά πατάς select πάνω δεξιά και voila! Μόλις έχεις ένα σωρό χώρο!
Δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν έχεις ανάγκη το stashing
Δημοσίευση 07/02/2017 - 22:31
Φίλοι μια βοήθεια.εχει ο γιος μου ένα 5SE 16 giga στην 10.2 jb.οπως καταλαβαίνετε εχει γεμίσει ο χώρος και δεν μπορεί να περάσει κανένα νέο tweak.ειναι ασφαλές να περάσει το stashing?εχει την έκδοση 1.5 του rocketbootsrap.παρακαλω τα φώτα σας για να μην τρέχουμε βραδιάτικα!ευχαριστω
Αν δεν έχει Anemone περασμένο, ναι.
δεν κανει τιποτα μπαινω μετα βαζω το root και μετα το pass που μου ειπες και γραφω ολες τις εντολες και μου λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα γιατι?
MTerminal έχεις? Ανοίγει ή κρασάρει?
Θυμιστε λίγο τι κάνει το lockinfo και το forecast παρακαλώ.
Επίσης αν μπορεί κάποιος να ξαναγράψει το ρεπό του slidetounlocklegacy (ή κάπως έτσι δεν το πάμε) γιατί δεν μπορώ να το βρω μέσα σε τόσες σελίδες.
Τέλος να ρωτήσω για LockGlyph και anemone τι γίνεται. Ευχαριστώ!
Το Anemone δημιουργελι προβλήματα αλά RocketBootstrap, το LockGlyph θα πάρει Update απο άλλον Dev.
Κάν(τ)ε ένα κόπο να κοιτάτε το 1ο Post.. Υπάρχουν όλα εκεί με τα Repos τους.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες