δεν εχω κανενα θεμα εγω παντως.Αυτό το touchr καταπίνει λίγο Μπαταρια η μου φαίνεται ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/02/2017 - 10:31
δεν εχω κανενα θεμα εγω παντως.Αυτό το touchr καταπίνει λίγο Μπαταρια η μου φαίνεται ;
Δημοσίευση 08/02/2017 - 10:32
Αυτό το touchr καταπίνει λίγο Μπαταρια η μου φαίνεται ;
Aν έχεις ενεργοποιήσει τo χαρακτηριστικό "Turn on screen", την ξεζουμίζει στην κυριολεξία.
Δεν φταίει το Tweak. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 10:44
Δημοσίευση 08/02/2017 - 10:45
NO PLS RECOVERY
cydia.angelxwind.net/Gmailer
tateu.net/repo/Τα παραπάνω λειτουργούν σε iOS 10.
** Επίσης, το βάζω ξανά και εδώ. Κάντε μια χαρή στον εαυτό σας και περάστε το Cydia Failsafe στο Repo παρακάτω.
Θα γλυτώσετε απο μελλοντικά προβλήματα του στυλ "έχασα το Cydia", "εξαφανίστηκε".
repo.d4ni.nl/Αυτο Νικ είναι και για 7+, 10.1.1 ?? μήπως ζητήσει reboot??
Δημοσίευση 08/02/2017 - 10:46
Δημοσίευση 08/02/2017 - 10:50
Κάνε τα παρακάτω:
Πας με τον filza /System/Library/ και βρίσκεις τον φάκελο LinguisticData. Πάνω δεξιά στον filza πατάς edit και τσεκάρεις τον φάκελο LinguisticData.
Κατόπιν πας στην κάτω σειρά του filza, εκεί που λέει copy κτλ και πατάς την επιλογή move.
Κατόπιν επιστρέφεις πίσω στο / και πας στη διαδρομή:
private/var/mobile/Library και πατάς το πρώτο αριστερά εικονίδιο στην κάτω μπάρα του filza. Θα σου βγάλει τρεις επιλογές. Εσύ πατάς το paste. Θα γράψει moving και όταν τελειώσει θα έχει μεταφέρει τις γλώσσες στο νέο directory. Πας πίσω στο / και επιλέγεις τη διαδρομή. System/Library. Αφού είσαι μέσα στο System/Library, Ξαναπατάς edit και στην κάτω μπάρα του Filza πατάς το More και από τις τρεις επιλογές διαλέγεις το Symbolic Link. Θα σου ανοίξει μια νέα καρτέλα ο filza που θα λέει select destination. Πας πίσω στο / και επιλέγεις τη διαδρομή private/var/mobile/Library. Τσεκάρεις το ΛινγουίστικΝτατα καθώς και το τετραγωνάκι κάτω που λέει Relative path. Μετά πατάς select πάνω δεξιά και voila! Μόλις έχεις ένα σωρό χώρο!
Δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν έχεις ανάγκη το stashing
Δημοσίευση 08/02/2017 - 12:27
Δημοσίευση 08/02/2017 - 13:26
Sonus με υποστήριξη του iOS 10 πλέον.
himynameisubik.github.io/
2.0.0-1+debug
- Full iOS 10 support
- Re-organized settings
- Removed libobjcipc (dynamic colors disabled for now)
- Added settings to add a corner radius to the overlay
- Added settings to add a drop shadow to the overlay
- Added settings to add a margin to the overlay
- Added settings to change the animation (fade and/or slide)
Δημοσίευση 08/02/2017 - 13:31
Δεν μας είπες όμως τι μας ετοιμάζεις αυτή τη φορά... κανένα Hint; Καμιά σπόντα; Κάτι;Δηλαδή: έχω περάσει theos στο iPhone επεξεργάζομαι ένα tweak μου και έκανα ένα παράθυρο (UIWindow) full screen ξεχνώντας να πειράξω μια συνάρτηση και αυτό το παράθυρο είναι πάνω από όλα.
Σχολάω σε 6 ώρες και είναι κρίμα να μην κάνω develop μέχρι τότε
Δημοσίευση 08/02/2017 - 13:35
Αναβάθμιση στο SmartVolumeControl προς το παρόν. Θα γίνονται τα πάντα με touch events. Με ένα swipe θα εμφανίζεται το volume HUD και θα παίζεις με touch για ρύθμιση ήχου ακόμα και όταν είσαι στο label. Τέρμα τα volumeUp/Down και βλέπουμε... έχω ιδέες.. χρόνο δεν έχω...Δεν μας είπες όμως τι μας ετοιμάζεις αυτή τη φορά... κανένα Hint; Καμιά σπόντα; Κάτι;
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 08/02/2017 - 13:36.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 14:56
Σε 7+ έβαλα το bioprotect αγορασμένο προχθές και παρόλο που σήμερα έβαλα και το update του εκεί που δουλεύουν όλα σωστά ξαφνικά κολλάει το τηλ και δεν λειτουργεί τίποτα και μόνο με hard reset στρώνει.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 15:01
Σε 7+ έβαλα το bioprotect αγορασμένο προχθές και παρόλο που σήμερα έβαλα και το update του εκεί που δουλεύουν όλα σωστά ξαφνικά κολλάει το τηλ και δεν λειτουργεί τίποτα και μόνο με hard reset στρώνει.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 15:36
μπραβο φιλε μου ευχομαι τα καλυτερα σε εσενα και της δουλειες σου!!!Αναβάθμιση στο SmartVolumeControl προς το παρόν. Θα γίνονται τα πάντα με touch events. Με ένα swipe θα εμφανίζεται το volume HUD και θα παίζεις με touch για ρύθμιση ήχου ακόμα και όταν είσαι στο label. Τέρμα τα volumeUp/Down και βλέπουμε... έχω ιδέες.. χρόνο δεν έχω...
Δημοσίευση 08/02/2017 - 16:05
Καν' το downgrade (στην έκδοση που σου δούλευε σωστά) και περίμενε νέο update.
Mου το έκανε και προχθές που το πέρασα πρώτη φορά, αφού είδα ότι είχε πρόβλημα έκλεισα τον διακόπτη και σήμερα που είδα ότι υπήρχε update το έκανα, άνοιξα τον διακόπτη του και πάλι έκανε τα ίδια.... Όπότε δεν γνωρίζω με ποια έκδοση παίζει καλά.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος που έχει 7 και έχει περασμένο το bioprotect?
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες