Απο Safari άνοιξε το .deb απο εδώ στο iFile και επέλεξε το Installer.
Δεν εκανε τιποτα....
Δημοσίευση 09/02/2017 - 14:21
Τι εννοείς τίποτα? Στο iFile τι σου βγάζει?
Μου λέει πως εκανε το install, αλλα οταν βγαινω απο την εφαρμογη δεν μου βγαζει τιποτα..
Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωςστε να σβησω οτι υπαρχει μεσα απο το cydia για να τα ξαναπερασω παλι ?
Δημοσίευση 09/02/2017 - 14:40
Αφού δε σου έβγαλε κάποιο error κάνε Reboot.
Εκανα και δεν εγινε τιποτα...
Δημοσίευση 09/02/2017 - 15:06
MTerminal είχες τουλάχιστον περασμένο?
Τρέξε το Yalu.
Οχι δεν το εχω.. Ετρεξα ξανα το προγραμμα και μου λεει πως ειναι jailbreak αλλα δεν μου το βγαζει και παλι
Και στο ifunboox μου λεει πως δεν ειναι jailbreak το κινητο μου..
δεν υπαρχει καποιος τροπος να το σβησω ολα και να τα ξαναπερασω? Εδς ακομα μου εχει το flex και το unlimtones χωρις καν να τα ανοιγει και ουτε τα σβηνει...
Δημοσίευση 09/02/2017 - 15:42
πολλα σπασμενα στανταρακι δεν γινεται αλλιως ολοι οι φυσιολογικοι χρηστες να εχουν μια χαρα κι ολα τυχαινουν μεμονομεναΕίναι απορίας άξιο όμως πως καταφέρνετε να διαγράψετε το Cydia.
Αφού έχεις iFile λοιπόν πήγαινε στο / θα βρείς εκεί το .installed_yaluX. Καν'το μετονομασία προσθέτοντας ο,τι θες. Μη το διαγράψεις.
Τρέξε το Yalu ξανά.
Δημοσίευση 09/02/2017 - 16:00
πολλα σπασμενα στανταρακι δεν γινεται αλλιως ολοι οι φυσιολογικοι χρηστες να εχουν μια χαρα κι ολα τυχαινουν μεμονομενα
Πηγα να βαλω ενα tweak που εκανε ποιο γρηγορα το φορτομα απο το sources και αυτο εσβησε κατι απο το cydia και ετσι εγιναν ολα..Είναι απορίας άξιο όμως πως καταφέρνετε να διαγράψετε το Cydia.
Αφού έχεις iFile λοιπόν πήγαινε στο / θα βρείς εκεί το .installed_yaluX. Καν'το μετονομασία προσθέτοντας ο,τι θες. Μη το διαγράψεις.
Τρέξε το Yalu ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 09/02/2017 - 16:07
Merge
Δημοσίευση 09/02/2017 - 20:28
Καλησπέρα παιδιά! To CallConnect παίζει??
Δημοσίευση 09/02/2017 - 20:45
Και κάτι άλλο , όταν αλλάξεις το passwd με mterminal πως κάνεις exit??
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 09/02/2017 - 20:55
Δημοσίευση 09/02/2017 - 20:59
Γράφεις exit και πατάς enter.
Μου βγάζει (Exit 0) , μετά απλά κλείνω το Mterminal??
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες