Ευχαριστω!Όχι απο BigBoss. Στο Repo του Unlimapps.
iOS 10: Compatible Tweaks
Δημοσίευση 16/02/2017 - 01:31
Ad
Δημοσίευση 16/02/2017 - 08:33
Δημοσίευση 16/02/2017 - 09:24
Υπάρχουν ήδη πακέτα του opennotifier με χρωματισμένο iconΜα το aerials μπορώ να δώσω χρωμα στα εικονίδια ειδοποιήσεων του openNotifier? Αν όχι, υπάρχει τρόπος να το κάνω;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 16/02/2017 - 09:39
δεν το ηξερα! Θα το ψαξω! εχεις να μου προτεινεις καποιο πακετο?
Δημοσίευση 16/02/2017 - 10:43
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/02/2017 - 11:32
Καλημέρα παιδιά,
έχω σετάρει μέσω activator, με άγγιγμα στο touch id να κάνει simulate single press στο home button.
Ξέρετε εάν υπάρχει θέμα συμβατότητας αν περάσω το BioProtect? Θα γίνεται κανένα μπέρδεμα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Εαν έχει κανείς αγορασμένο το BioProtect ας σεταρει μια στο activator το παραπάνω action να μου πει αν λειτουργούν όλα σωστά, μην το αγοράσω και δεν λειτουργεί...
Δημοσίευση 16/02/2017 - 12:34
Πήρε update και το Minotifier2 για το Xiaomi Mi Band για iOS 10. Δωρεάν η αναβάθμιση για όσους είχαν την προηγούμενη έκδοση.
Στις ειδοποιήσεις για άλλες εφαρμογές σου σουλεύει σωστά? Το 'χεις τσεκάρει?
Μιλάω με τον Dev απο χθές και μου 'πε το κοιτάει.
Καλημέρα παιδιά,
έχω σετάρει μέσω activator, με άγγιγμα στο touch id να κάνει simulate single press στο home button.
Ξέρετε εάν υπάρχει θέμα συμβατότητας αν περάσω το BioProtect? Θα γίνεται κανένα μπέρδεμα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Εαν έχει κανείς αγορασμένο το BioProtect ας σεταρει μια στο activator το παραπάνω action να μου πει αν λειτουργούν όλα σωστά, μην το αγοράσω και δεν λειτουργεί...
Γιατί να έχεις πρόβλημα? Δε κάνει Conflict με αυτό.
Δημοσίευση 16/02/2017 - 12:40
Σκέφτηκα πως επειδή ουσιαστικά με το activator action το touchid συνεχώς "περιμένει" εντολή, μήπως υπάρχει θέμα όταν μια εφαρμογή ζητήσει να ακουμπήσω το touch id.
Ουσιαστικά τώρα το touch id μου σε οποιαδήποτε στιγμή περιμένει το άγγιγμα για να κάνει simulate το home button press, και όταν θα μου ζητάει το touch id μέσω BioProtect μια εφαρμογή για να ανοίξει μπορεί να θεωρεί ότι "πάτησα" το home button...
Εαν το έχεις το BioProtect και δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή να μου πεις...
Δημοσίευση 16/02/2017 - 12:57
Σκέφτηκα πως επειδή ουσιαστικά με το activator action το touchid συνεχώς "περιμένει" εντολή, μήπως υπάρχει θέμα όταν μια εφαρμογή ζητήσει να ακουμπήσω το touch id.
Ουσιαστικά τώρα το touch id μου σε οποιαδήποτε στιγμή περιμένει το άγγιγμα για να κάνει simulate το home button press, και όταν θα μου ζητάει το touch id μέσω BioProtect μια εφαρμογή για να ανοίξει μπορεί να θεωρεί ότι "πάτησα" το home button...
Εαν το έχεις το BioProtect και δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή να μου πεις...
Το TouchID όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη ή η LS φωτισμένη, πάντα είναι ενεργό και "περιμένει" εντολή είτε είσαι Jb είτε όχι.
Άλλο Gesture το απλό άγγιγμα και άλλο το παρατεταμένο.
Δημοσίευση 16/02/2017 - 12:59
Στις ειδοποιήσεις για άλλες εφαρμογές σου σουλεύει σωστά? Το 'χεις τσεκάρει?
Μιλάω με τον Dev απο χθές και μου 'πε το κοιτάει.
Αν σου πω ότι για κάποιο λόγο που δεν τον έχω βρει ακόμα δεν μου συνδέεται το Mi Band με την εφαρμογή...Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/02/2017 - 14:07
δεν το ηξερα! Θα το ψαξω! εχεις να μου προτεινεις καποιο πακετο?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 16/02/2017 - 15:18
Δεν το έχω το Bio, αλλά πρόβλημα δε θα έχεις.
Νίκο εγώ με το bio που έχω μου δημιουργεί κολλήματα αφού ξεκλειδώσει παγώνουν τα πάντα και μόνο hardreset μπορώ να κάνω!! Οπότε το έχω off.
Δημοσίευση 16/02/2017 - 15:28
μπες σε safe mode και σβηστω φιλε μου αφου σου κανει προβλημαΝίκο εγώ με το bio που έχω μου δημιουργεί κολλήματα αφού ξεκλειδώσει παγώνουν τα πάντα και μόνο hardreset μπορώ να κάνω!! Οπότε το έχω off.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 16/02/2017 - 15:28
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες