Όταν σε παίρνει κάποιος συγκεκριμένος (-η) ή όταν σε παίρνουν όλοι;
Να συμβαίνει μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος με BT ή πάντα;
Τι συσκευή, τι iOS ;
Activator έχεις;
Δημοσίευση 17/02/2017 - 12:51
Όταν σε παίρνει κάποιος συγκεκριμένος (-η) ή όταν σε παίρνουν όλοι;
Να συμβαίνει μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος με BT ή πάντα;
Τι συσκευή, τι iOS ;
Activator έχεις;
Δημοσίευση 17/02/2017 - 12:54
Δημοσίευση 17/02/2017 - 13:09
Παιδιά να ξέρετε, όσοι χρησιμοποιείτε το OpenNotifier σε iOS 10 και ΔΕΝ σας εμφανίζει τα icons στην Status Bar, βρήκα λύση νομίζω.
Καταρχάς εκτός από την OpenNotifier από τον tateu, θα πρέπει να κατεβάσετε και το libmoorecon (έαν δεν κατέβει αυτόματα), επίσης το OpenNotifier Flat Icon Pack (για επιπλέον icons) ΚΑΙ το SameStatusBar.
Μετά θα σας εμφανίζει όλα τα icons σωστά. Τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δείχνουν να λειτουργούν οκ...
Δημοσίευση 17/02/2017 - 13:10
Όταν με παίρνουν όλοι εκτός από δυο νούμερα πχ που θα ορίσω εγώ.να συμβαίνει πάντα μιας και συνέχεια μιλάω με bt.activator δε το δουλεύω να σου πω την αλήθεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όποτε αποφασίσεις και έχεις χρόνο και διάθεση δημοσίευσε εδώ.
Μπορούμε να δοκιμάσουμε να το φτιάξουμε μιας και θα χρειαστεί να γράψουμε ένα script μόνο για σένα.
Δημοσίευση 17/02/2017 - 13:44
Νικο ενα type status plus που ηταν σε μορφη beta δεν εχει δοθει ακομα ετσι,γνωριζεις;;;Προστέθηκαν.
- PreferenceTag3
- SendDelay
- Stealth Cam
- TypeStatus 2
Δημοσίευση 17/02/2017 - 13:51
Δημοσίευση 17/02/2017 - 13:58
Νικο ενα type status plus που ηταν σε μορφη beta δεν εχει δοθει ακομα ετσι,γνωριζεις;;;
Υπάρχει για αγορά ($2.99) στο Repo τους.
cydia.hbang.ws/
το ενοχλητικο μνμα του noctis για μεταφορα πως φευγει;εχω κανει ηδη μεταφορα σε bigboss.
Αφαίρεσε το απο το Cydia, μαζί και το .plist και το περνάς ξανά.
Δημοσίευση 17/02/2017 - 14:01
Δημοσίευση 17/02/2017 - 14:51
Δημοσίευση 17/02/2017 - 15:05
Δημοσίευση 17/02/2017 - 15:07
Ποια συσκευή έχεις; Πως λένε το Θέμα;
Δημοσίευση 17/02/2017 - 15:08
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πέρασα το UnlimTones και ενώ στην αρχή μου έβρισκε διαφορά τραγούδια που έψαχνα σήμερα το 90% αυτών που γράφω δεν τα βρίσκει καθόλου. Τι γίνεται χρειάζεται κάποια αναβάθμιση; Κακώς το κατέβασα;
Είναι παρατημένο/τελειωμένο το UnlimTones λόγω δικαιωμάτων.
Όπως έχει γίνει και με το Audiko π.χ. στο AppStore που είχε ως βάση δεδομένων.
YouTube++ πλέον.
Καλησπερα , εχω αγορασμενο θεμα εικονιδιων κανω respring και δε αλλαζει τιποτα. Το θεμα αυτο ειναι αγορασμενο αρκετα παλια και δουλευει με winterboard. Να περιμενω λετε να παρει αναβαθμιση το anemone ωστε να δω αποτελεσματα η παιζει καποιο αλλο προβλημα;
Ποιό θέμα? Δε παίζουν όλα σε Anemone.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες