Τι συσκευή έχεις? Τα .plist τα αφαίρεσες?
iOS 10: Compatible Tweaks
Ad
Δημοσίευση 17/02/2017 - 22:17
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/02/2017 - 10:13
Δημοσίευση 18/02/2017 - 10:28
Για κλείδωμα εφαρμογών εκτός από το bioprotect υπάρχει κάτι σε free;
Φίλε μου μη το σκέφτεσαι!το bioprotect τα αξιζει με το παραπάνω τα λεφτά του!!κανει πολλά περισσότερα από κλείδωμα εφαρμογών!!ουτε το τηλ δε σε αφήνει να σβήσεις χωρίς Touch ID!!
Δημοσίευση 18/02/2017 - 12:52
Δημοσίευση 18/02/2017 - 13:32
Ναι, να κατεβάσεις το κομμάτι που θες απο εκεί και να το κόψεις μετά με κάποιο App στο τηλ.
Υπάρχει βέβαια και το EZRingtones. Και αυτό πάνω κάτω στην ίδια μοίρα με το UnlimTones, είναι όμως μια εναλλακτική.
Για το Anemone τώρα, απο μόνο του είναι ένα πρόβλημα. Ήμουν και είμαι πιο παραδοσιακός τύπος, πιστός στο ΠαγωμένοΠίνακα..
Για το κόψιμο του τραγουδιού που λες στην αρχή να προτείνεις κάποια εφαρμογή γιατί δε γνωρίζω;;;
Όσο για το δεύτερο και εγώ πάντα winterboard χρησιμοποιούσα και στο iOS 8 κάποιος μου είπε ότι το anemone είναι ελαφρύτερο κ με μικρότερη καταναλωση, για αυτό το ξεκίνησα.
Τέλος να ρωτήσω για κάποιο tweak. Στο iOS 8 χρησιμοποιούσα κάποιο εκ των melodic 2 ή tag explorer για να επεξεργαστώ εξώφυλλα κλπ σε τραγούδια/άλμπουμ στη βιβλιοθήκη μου. Υπάρχει κάτι παρεμφερές; Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει να μπορούσα να βάλω και στίχους σε κάποιο τραγούδι (χωρίς σύνδεση σε iTunes εννοείται). Αν ξέρουμε κάτι θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 18/02/2017 - 14:05
Τελευταία επεξεργασία από: sellia, 18/02/2017 - 14:05
Δημοσίευση 18/02/2017 - 15:13
Αυτό το noctis πολλά πρόβλημα ρε γαμωτο στο δικό μου είχα καθημερινά respringTi γίνεται με το noctis? Πέρασα την 1.9.0.2 και με βάζει σε συνεχόμενα safe node. Το απεγκατέστησα, διέγραψα και τα plist, αλλά δεν το βλέπω στο bigboss. Μόνο στο repo που μου έστειλε κατά την αγορά του. Πάω να κάνω υποβάθμιση στην 1.9 και μου λέει πως το πακέτο είναι επί πληρωμή. Αφού το έχω πληρώσει κανονικά όμως. Πως πρέπει να μεταβώ στο bigboss και να μην το χρεωθώ ξανά;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 18/02/2017 - 15:19
Έχουμε αναβαθμιστεί σωστά ; γιατί όλο διαβάζω για κάτι κόλπα που κάνετε από icleaner και substrate ... και αν δεν υπάρχει ενημέρωση σε αυτά κάποια παρόμοια που θα με βοηθήσουν
Αν και έβαλα εχθές ένα 15 στην κάρτα για ξα γίνουν αγορές σε bioprotect/pickpocket και κανα 2 ακόμα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 18/02/2017 - 15:32
Για το Minotifier2 αν δεν σας κάνει pair με το Mi Band σας περάστε το Activator και θα στρώσει.
Δημοσίευση 18/02/2017 - 17:46
Για το κόψιμο του τραγουδιού που λες στην αρχή να προτείνεις κάποια εφαρμογή γιατί δε γνωρίζω;;;
Όσο για το δεύτερο και εγώ πάντα winterboard χρησιμοποιούσα και στο iOS 8 κάποιος μου είπε ότι το anemone είναι ελαφρύτερο κ με μικρότερη καταναλωση, για αυτό το ξεκίνησα.
Τέλος να ρωτήσω για κάποιο tweak. Στο iOS 8 χρησιμοποιούσα κάποιο εκ των melodic 2 ή tag explorer για να επεξεργαστώ εξώφυλλα κλπ σε τραγούδια/άλμπουμ στη βιβλιοθήκη μου. Υπάρχει κάτι παρεμφερές; Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει να μπορούσα να βάλω και στίχους σε κάποιο τραγούδι (χωρίς σύνδεση σε iTunes εννοείται). Αν ξέρουμε κάτι θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ!
Εγω χρησιμοποιώ κυρίως αυτή. Ή το Ringtonium Pro.
Ελαφρύτερο τo Anemone με τόσες επιλογές δε το λες. Πρόβλημα απο μόνο του, σίγουρα!
Για τους στίχους υπάρχει το MusiLyric αλλά δε ξέρω κατά πόσο λειτουργεί.
repo.xarold.com/
Ti γίνεται με το noctis? Πέρασα την 1.9.0.2 και με βάζει σε συνεχόμενα safe node. Το απεγκατέστησα, διέγραψα και τα plist, αλλά δεν το βλέπω στο bigboss. Μόνο στο repo που μου έστειλε κατά την αγορά του. Πάω να κάνω υποβάθμιση στην 1.9 και μου λέει πως το πακέτο είναι επί πληρωμή. Αφού το έχω πληρώσει κανονικά όμως. Πως πρέπει να μεταβώ στο bigboss και να μην το χρεωθώ ξανά;
Για όσους το είχαν αγοράσει πρίν το BigBoss, έχουν στείλει στο Mail του PP οδηγίες για Migration.
Αν έχω χρόνο είτε σήμερα αργά το βράδυ είτε αύριο θα κάνω jb. Είμαι στην 10.1.1 ... Ερώτηση ουσιαστικά το jb το έχω για αυτά εδώ τα tweak
Έχουμε αναβαθμιστεί σωστά ; γιατί όλο διαβάζω για κάτι κόλπα που κάνετε από icleaner και substrate ... και αν δεν υπάρχει ενημέρωση σε αυτά κάποια παρόμοια που θα με βοηθήσουν
Αν και έβαλα εχθές ένα 15 στην κάρτα για ξα γίνουν αγορές σε bioprotect/pickpocket και κανα 2 ακόμα
Κάνε ένα κόπο να δεις το 1ο Post..
Τα περισσότερα απο αυτά δεν είναι συμβατά.
Δημοσίευση 18/02/2017 - 20:30
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:43
το stashing πρέπει να το περάσω ? ναι μεν έχω 256 αλλά διαβάζω ότι είναι από τα απαραίτητα tweak
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:45
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:47
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες